Samovolne vyhozeni z tymu

Aktuální informace, duležité oznámení

Moderátor: zdespi

Odpovědět
Andaria
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Andaria »

tak jestli to dobre chapu, tak bud u Climate vydrzim ve starem teamu (neustale prihlasovani) a budu se modlit ze snad jednou se to vrati... nebo se prehodim do noveho teamu a pak se pi soucty na statistikach budou delat jak? je to dost schizofrenni, nemyslite? pokud zustanu v BOINC.cz - komu se pocitaji kredity - onanovi nebo nasemu teamu?
vas to mozna bavi, porad se pripojovat.. me moc ne... a je mi divne, ze to nejde resit.. jak to u jednoho projektu ano a u druheho ne?... muzeme nejak jako clenove pomoct?
LiborA
BOINC Guru
BOINC Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LiborA »

Andaria píše:tak jestli to dobre chapu, tak bud u Climate vydrzim ve starem teamu (neustale prihlasovani) a budu se modlit ze snad jednou se to vrati... nebo se prehodim do noveho teamu a pak se pi soucty na statistikach budou delat jak? je to dost schizofrenni, nemyslite? pokud zustanu v BOINC.cz - komu se pocitaji kredity - onanovi nebo nasemu teamu?
vas to mozna bavi, porad se pripojovat.. me moc ne... a je mi divne, ze to nejde resit.. jak to u jednoho projektu ano a u druheho ne?... muzeme nejak jako clenove pomoct?
V případě CPDN si přenášíš do nového týmu celý kredit, u ostatních projektů zůstává kredit vždy u týmu, za který byl spočítán a novému týmu přispíváš jen nově napočítaným kreditem.
Miiichal
Banánová odměna
Banánová odměna

Příspěvek od Miiichal »

LiborA píše:
V případě CPDN si přenášíš do nového týmu celý kredit, u ostatních projektů zůstává kredit vždy u týmu, za který byl spočítán a novému týmu přispíváš jen nově napočítaným kreditem.
Myslim, ze grooooo jejiho dotazu bylo nekde jinde...
Obrázek
PavolR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PavolR »

2 Andaria: Ahoj, prosim Te precti si o par radku niz Dejvidkuv prispevek. Je to skutecne neprijemne a nezavidim. Co se tyce statistik, tak Boinc-CZ se objevuje jenom ve statistikach od StanleyNR. Pokud se nepletu tak je to jenom u CPDN. Jinak gratuluji k prekonani hranice 150 000 kreditu. Preju hodne zdaru pri pocitani BOINCu.
Obrázek
Obrázek
Andaria
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Andaria »

jj misa to naspal dobre... nejde mi o me kredity, ale aby ty co spocitam za nahradni team jen tak nevyleteli kominem, protoze je to jinej team...

jina ja chapu, ze je to obtizne... ale nejak nerozumim systemu.. jedna universita, ktera to zastresuje a u nekterych projektu to de a u jinych ne... to neni vyssi intance nez admin daneho projektu? musi prece byt... nechci brblat, chci pomoct..
Merlin
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Merlin »

2Andaria:

Vím, že Tvůj problém následující rada nevyřeší, ale : přestože neustále opětovné přihlašování do týmu obtěžuje, zůstaň nad věcí. Odchod do jiného týmu je přesně to, po čem náš hacker-onanista prahne.

Takže pokud jsi přesvědčena o smyslu účasti v našem týmu, vytrvej. :wink:

Jednou k nápravě určitě dojde. ( a určitě dříve než za 40 let :D )
Andaria
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Andaria »

neblbni me uz neni 15 :) za 40 let bych uz nevyklepala heslo do PC :) teda aspo ne sparve... kazde pismenko by tam bylo minimalne 2x :)
LiborA
BOINC Guru
BOINC Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LiborA »

Na APS@home mne uživatel admincz "požádal" o převedení administrátorských práv na team. Doufám, že to byl jen omyl neznalého uživatele BOINCu a není to náš hacker.
V této souvislosti se ptám Dejvídka, jestli nechce převést tým na sebe? Samozřejmě mu jej rád (za účelem zrušení) předám :lol:
reALTom
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od reALTom »

Tak pozor, je to opet nejaky chudak z nasich koncin a o stejnou vec se pokusil na seti beta a na pirates. E-mailova adresa tohoto cloveka je vytvorena na portalu, pro ktery nahodou pracuje muj byvaly spoluzak a tak si asi necham zjistit IP, rad bych ho osobne navstivil a vysvetlil mu par veci :twisted:

Ostatni kdo maji status foundera u zbyvajicich projektu at si prosim zkontroluji mail. Z boincu se zacina stavat bohuzel cim dal tim mene zabavna zalezitost a omezencu pribyva...
Koho zajímají kredity, tak je najde tady:)
dejvidek
Administrator
Administrator
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dejvidek »

2LiborA: Je zcela nepodstatné, jsem-li fouderem já, nebo třeba ty, o to u nejde. Přejde-li fouderství na tebe, tak si ho ponech, nevidím v tom problém, jsem fouderem snad jen na LHC@beta - což je stejně již mimo a pak na Ethernity2 kde jsem to ale předal Rampovi. Takže to neřeš, jsi-li správce, tak to tak nech :-)
U CPDN je prostě problém, že nám správce předat nechtějí, zkusme tedy dát do kupy email, pod který se všichni (tedy ti co budou souhlasit) podepíšem a vyčkáme na reakci Carla a nebo jiného admina, vyšší instance není.
Jak psal Miiichal, grooo dotazu je někde jinde, ano i já to chápu, ale nemám páku, jak donutit (to je špatnej výraz) adminy, aby správce předali někomu, kdo nebude dělat naschvály, řešením je opět je dotazovat emaily. Jiné řešení zatím nikdo nenavrhl.
dejv
Merlin
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Merlin »

[quote="reALTom"]Tak pozor, je to opet nejaky chudak z nasich koncin a o stejnou vec se pokusil na seti beta a na pirates. E-mailova adresa tohoto cloveka je vytvorena na portalu, pro ktery nahodou pracuje muj byvaly spoluzak a tak si asi necham zjistit IP, rad bych ho osobne navstivil a vysvetlil mu par veci :twisted:

Jestli to zjistíš, dej vědět. Rád se takového rozhovoru aktivně zúčastním 8)
shafa

Příspěvek od shafa »

Tezko mit nekomu za zle ze to zkousi, kdyz popis tymu je takovy jaky je :?

Ale kdyz uz chcete delat poradnou akci , tak se nechte inspirovat treba timto refrenem
Charles Manson , at to za neco stoji a slouzi to jako odstrasujici pripad
:twisted:

If someone asked me to choose between Metallica and Megadeth, I would say SLAYER...
Fran
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Fran »

shafa píše:Tezko mit nekomu za zle ze to zkousi, kdyz popis tymu je takovy jaky je :?
K tomuhle bych se rád trochu přidal.. Chtěl bych poprosit adminy týmů, aby se zamysleli nad tím, jestli by v popisu týmu nemohlo být něco jiného, než nabízení hesel a hlášky na CNT... Přeci jen rozdělení na boinc.cz a CNT už není zrovna aktuální událostí a tak nějak mi to nepřijde ani vtipné...
Jedná se o Einstein, Leiden, LHC, Rosetta, Seti...
Adam23
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Adam23 »

Taky se připojuji, nejsem sice členem boinc.cz, ale ta věta mi připadá přinejmenším divná.
Live Long & Prosper, Opera!
shafa

Příspěvek od shafa »

Fran:
pokud mas nejaky dobry navrh, tak ho napis. Treba bude mit vic lidi zajem na tom to zmenit a k necemu se dojde. Ono se to samo neudela, a co si vzpominam tak Dejv v tom nastavil celkem demokracii :)

If someone asked me to choose between Metallica and Megadeth, I would say SLAYER...
Odpovědět