Statistiky, signatury, bannery + grafy II
Moderátoři: zdespi, Moderátoři
Není to zlý..PavolR píše:Vkliber, clen CNT, vytvoril nove podpisy . Kdo chce novy podpis, muze se zaregistrovat.
Teda až na to, že se mi to nějak nechce zobrazit
"

EDIT:
No to jsem blázen, doma se mi to nezobrazovalo ani po refreshi...
-
PavolR
- Kontaktovat uživatele:
Rozhodl jsem se, ze Vam dam k dispozici statistiky, ze kterych cerpam. Stahujte zde . 
PS.: Jenom pro soukromou potrebu. (V menu se objevi statistiky a na ty kliknete.)
PS.: Jenom pro soukromou potrebu. (V menu se objevi statistiky a na ty kliknete.)
Re: Statistiky, signatury, bannery + grafy II
Už pár dní nejsou aktializované statistiky (http://ibs.wu.cz/bcz/). Co se děje?

Pokud pro nějaký jev existuje vícero vysvětlení, je lépe upřednostňovat to nejméně komplikované.
nikdo neví?

Pokud pro nějaký jev existuje vícero vysvětlení, je lépe upřednostňovat to nejméně komplikované.
- FordPrefect
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
Mel by to vedet autor, cili StanleyNR. Pokud vim, zmenil zamestnani a uz nejakou dobu jsem ho na icq nevidel online. Takze tezko rict
"vystudoval" lesní hospodářství, změnil zaměstnání a teď už nemá připojení k internetu...?
- FordPrefect
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
Pokud vim, tak delal pro tesco. Nevim, zda-li primo nebo u nejake subdodavatele ISHonza píše:"vystudoval" lesní hospodářství, změnil zaměstnání a teď už nemá připojení k internetu...?
dík za info.