Windows Vista (Longhorn )

Obecné fórum o čemkoliv, off-topic záležitosti.

Moderátoři: zdespi, Moderátoři

Odpovědět
forest
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od forest »

Asi zde budu za hlupáka, ale nikdy jsem prostředí ve win neměnil :?
Může mně tedy někdo prosím popsat, jak jste to do těch XP-ček dostali?
Čtu to tu a jsem čímdál více naštvanej, že snad jedině mně se to nedaří :cry:
Když to rozbalím, je tam v readme napsaný kam to mám nakopírovat, ale nic víc tam není, asi nepočítají s lamou jako jsem já :oops:
Toto je původní fórum Czech National Teamu, které se v listopadu 2006 přesunulo na tuto novou adresu.
Necroman
Expert
Expert
Kontaktovat uživatele:

Re:

Příspěvek od Necroman »

forest píše:Může mně tedy někdo prosím popsat, jak jste to do těch XP-ček dostali?
Když to rozbalím, je tam v readme napsaný kam to mám nakopírovat, ale nic víc tam není, asi nepočítají s lamou jako jsem já :oops:
Problem se da vyresit jednoduse. Aby ve WindowsXP fungovaly i jine, nez Microsoft Visualni Styly, je zapotrebi pozmenit soubor UXTheme.dll . To se da provest jednoduse treba pomoci utilitky UXTheme Multi-Patcher 4.0 .
A jen tak na okraj, pokud mate zajem pustit se do zmeny "looku" windows az na doraz, tak je mozne stahnout si i jinou bootovaci obrazovku ci zmenit si prihlasovaci dialog... tak daleko jsem ale jsem jeste ale nezasel :-) .
Naposledy upravil(a) Necroman dne pon srp 15, 2005 5:18 pm, celkem upraveno 1 x.
Darkmoor
Začatečník
Začatečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Darkmoor »

forest píše:Může mně tedy někdo prosím popsat, jak jste to do těch XP-ček dostali?
Nejsi jediný, já mám naprosto stejný problém, jen jsi se zeptal dřiv jak já, díky ti. :wink:
PS: Už sme lamy dvě :)
Per aspera ad astra!

Obrázek
Bob van Sikorski
Začatečník
Začatečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bob van Sikorski »

Darkmoor píše:
Nejsi jediný, já mám naprosto stejný problém, jen jsi se zeptal dřiv jak já, díky ti. :wink:
PS: Už sme lamy dvě :)
panove takovejch lam nas tu bude vic, ja se nejdal dostal k windowblinds (l.p. 98 a pozdeji) a na s.r.a.n.i s xp skinama proste nemam dost silnej zaludek :D
Darkmoor
Začatečník
Začatečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Darkmoor »

Tak sem si taky nechal Black Normal (gray text). Zkoušel sem i ty stříbrné, ale u těch se mi hůř tobrazuje text ve spodní liště, stavá se hůře čitelným. Takže si nechám Black :lol:
Per aspera ad astra!

Obrázek
Higgi
BOINC Guru
BOINC Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Higgi »

Darkmoor píše:Tak sem si taky nechal Black Normal (gray text). Zkoušel sem i ty stříbrné, ale u těch se mi hůř tobrazuje text ve spodní liště, stavá se hůře čitelným. Takže si nechám Black :lol:
Tak tak,je to asi nejpoužitelnější styl. Docela se mi to líbí. škoda,že se sem nedají přikládat soubory;každý by mohl ukázat,jak jeho plocha vypadá :wink:.
Není důležité jak rychle počítáte, ale to, že počítáte.

zod
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zod »

škoda,že se sem nedají přikládat soubory;každý by mohl ukázat,jak jeho plocha vypadá :wink:.
A co jednoduse udelat printscreen a hodit ho na web a sem na forum umistit odkaz?
Naprikald zde je skvely hosting zdarma do velikosti 1MB http://imageshack.us/
Necroman
Expert
Expert
Kontaktovat uživatele:

Re:

Příspěvek od Necroman »

Higgi píše:Docela se mi to líbí. škoda,že se sem nedají přikládat soubory;každý by mohl ukázat,jak jeho plocha vypadá :wink:.
btw do phpBB fora urcite existuje plug-in, ktery umoznuje k prispevkum prikladat i soubory ;-) .
Higgi
BOINC Guru
BOINC Guru
Kontaktovat uživatele:

Re:

Příspěvek od Higgi »

Necroman píše:
Higgi píše:Docela se mi to líbí. škoda,že se sem nedají přikládat soubory;každý by mohl ukázat,jak jeho plocha vypadá :wink:.
btw do phpBB fora urcite existuje plug-in, ktery umoznuje k prispevkum prikladat i soubory ;-) .
Existuje.Na metrowebu ho máme.A nejen tam jsem se s tím setkal. Já bych dal obrázek plochy k sobě,ale nejde upload :(.

Higgi
BOINC Guru
BOINC Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Higgi »

zod píše:
škoda,že se sem nedají přikládat soubory;každý by mohl ukázat,jak jeho plocha vypadá :wink:.
A co jednoduse udelat printscreen a hodit ho na web a sem na forum umistit odkaz?
Naprikald zde je skvely hosting zdarma do velikosti 1MB http://imageshack.us/
Tak to vyřešíme přes Metroweb.

..:edit:..
Musel jsem ten odkaz odstranit,protože to nechodilo. Bony,dík za upozornění. Tento platí: http://higgi.goo.cz/Capture.jpg .
Naposledy upravil(a) Higgi dne pon srp 15, 2005 11:08 pm, celkem upraveno 1 x.

Bony
Expert
Expert
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bony »

Nejde to prý "nemám oprávnění" asi se ti do toho odkazu vloudila chybička. :lol:
Higgi
BOINC Guru
BOINC Guru
Kontaktovat uživatele:

ftp...

Příspěvek od Higgi »

Bony píše:Nejde to prý "nemám oprávnění" asi se ti do toho odkazu vloudila chybička. :lol:
V odkazu ne,ale fórum je dost zabezpečeno. Uděláme to jinak. http://higgi.goo.cz/Capture.jpg .Už to funguje. Ale průšvih je (váš ne ;o) ), že jsem to k sobě na server nahrál jen s vypnutím firewallu. Nevím proč,ale zničeho nic mi nejde nahrát na žádně FTPčko. (firewall Kerio).

Bony
Expert
Expert
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bony »

No tak to už jede a je to OK...ale hlavně podle programů k telefonu a složky "V500" koukám že máš Motorolu V500....tak to jsme dvá....jsem velice spokojenej..ale já jsem si jí vytunil na V620 a mám pamět 6,8MB. No to bylo takové "off topic"
Honza

Příspěvek od Honza »

Uz, konecne nainstalovane. Instalacni procedura byla nekonecna - pres hodinu se divat na presipaci hodiny fakt omrzi. Nevim, estli je to specialita 64-itu nebo Beta verze, ale do finale by se meli polepsit.
Nejak super rychle neni vlastni nabeh Visty - XPcka nafouknute o aplikace mi nabihaj rozhodne rychleji.
Po vypnuti vyhlazovani pisem se na to da na LCDcku koukat. Vokinka hezky, na svizne masine skoro pouzitelne.

Uvidime, jak se to bude chovat po nejake dobe...kazdopadne ze z IE7 asi zase vratim k Firefoxu.
Honza

Příspěvek od Honza »

Mate tam taky ti tisice adresaru na systemove partition :shock:
V \build, pak InstalledRepository a jeste C:\Windows\WinSxS

Instalace ma po vypnuti 2GB hybernacniho souboru 11GB (vcetne 2GB swap), 90k souboru v 40k folderech.
Uz je mi jasne, co tu vic jak hodinu delal - proste plnil disk. Je mi jasny, proc nepodporujou FAT32. Hruza :roll:
Odpovědět