Žadny kredit co s tim?

Smetiště aneb propadliště dějin pro neaktuální příspěvky. Po pár dnech bude ručně smazáno, pokud nebudou hlasy pro zachovaní

Moderátoři: zdespi, Moderátoři

forest
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od forest »

To ale nevysvětluje to, proč se tak děje a proč to dříve nedělalo?
Ani jedna z těch mašin co jsem uváděl není přetaktovaná a chybu na přetaktované mašině, pokud nastane při výpočtu to napíše hned v přehledu jednotek jako error a udělá to u ní čárku - nikoli 0.
Toto je původní fórum Czech National Teamu, které se v listopadu 2006 přesunulo na tuto novou adresu.
staxsos
Nováček

Příspěvek od staxsos »

To je jasne že je tam Invalid ale otazkou je proč? :roll:
staxsos
Nováček

Příspěvek od staxsos »

Apropo nebylo by špatne pokut někdo umi anglicky někde se optav vo co go?
Miras
Expert
Expert

Příspěvek od Miras »

Těžko říct proč se tomu tak děje, ale určitě v tom nejste sami. Viz jejich fórum. Např:
http://predictor.scripps.edu/forum_thread.php?id=1754
http://predictor.scripps.edu/forum_thread.php?id=1759
Predictora nepočítám, pár věcem tam ne zcela rozumím, projděte si to někdo zkušenější...
Miras
Expert
Expert

Příspěvek od Miras »

Poslední novinka na jejich homepage (z 31.5. teda...):
Predictor píše: MFold Problems. There is a bug in our MFold binary that is causing problems on windows machines. If You are running Predictor on Windows and have workunits that are from a version of MFold other than 4.28 please cancel them!
Tohle s tím třeba nemá něco společnýho?
Honza

Příspěvek od Honza »

MFold jiny nez 4.28 mel problemy s tim, ze pocital do nekonecna; ne s kreditem.
Mne to prijde jako problem mechanizmu validitazece WUs a mozna problem z databazi.
forest
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od forest »

Každopádně je to velký problém a tak přesunuji svůj výpočetní potenciál dočasně jinam, protože dostávat skoro za každou jednotku 0 mě fakt nebaví :?
Né že bych prahnul jenom po Creditu, ale když už ho máme, tak by ho měli rozdávat :lol:
Toto je původní fórum Czech National Teamu, které se v listopadu 2006 přesunulo na tuto novou adresu.
Higgi
BOINC Guru
BOINC Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Higgi »

No,dneska jsem se k tomuto projektu taky přihlásil,tak jsem zvědav. Ale pokud nebude počítat kredity,tak taky chvíli počkám,než se to změní.
Není důležité jak rychle počítáte, ale to, že počítáte.

Bony napsal

Příspěvek od Bony napsal »

Nevim co se stalo ale včera se mi oběvilo prvnich 14 bodiku ale dneska zas bohužel nic
Higgi
BOINC Guru
BOINC Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Higgi »

Anonymous píše:Nevim co se stalo ale včera se mi oběvilo prvnich 14 bodiku ale dneska zas bohužel nic
No,já jsem jich spočtal a odeslal šest.Aspoň dle BOINCu.Ale na mém účtu jsou ještě všecky "in progress".Tak to nevim.Uvidíme.Já jsem ten projekt omezil,ať se spočítá jen to,co mám,zbytek ne.Až se začne objevovat kredit,budu počítat dál.Mezitím budu prohánět počítačem ostatní 2 projekty,kam jsem se zapojil.

Higgi
BOINC Guru
BOINC Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Higgi »

Higgi píše:
Anonymous píše:Nevim co se stalo ale včera se mi oběvilo prvnich 14 bodiku ale dneska zas bohužel nic
No,já jsem jich spočtal a odeslal šest.Aspoň dle BOINCu.Ale na mém účtu jsou ještě všecky "in progress".Tak to nevim.Uvidíme.Já jsem ten projekt omezil,ať se spočítá jen to,co mám,zbytek ne.Až se začne objevovat kredit,budu počítat dál.Mezitím budu prohánět počítačem ostatní 2 projekty,kam jsem se zapojil.
Právě jsem dostal kredit 30.21.

forest
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od forest »

Na jednom PC jsem to ještě nechal puštěný, abych věděl co se děje a tak každou třetí jednotku zhruba dostanu oceněnou Creditem, další jsou s 0, ale hlavně že projekt jede :wink:
Buldog
Nováček

Příspěvek od Buldog »

Narazil sem na divnou WU, doba vypoctu je na Predictor extremni a vypada to, ze bude i bez kreditu, zkusim ji dopocitat a uvidi se

http://predictor1.scripps.edu/workunit.php?wuid=2674807
drakodlak
Nováček

Příspěvek od drakodlak »

Buldog píše:Narazil sem na divnou WU, doba vypoctu je na Predictor extremni a vypada to, ze bude i bez kreditu, zkusim ji dopocitat a uvidi se

No podle mě se pleteš bude za ní docela dost kreditu ...Pokud ji teda dokazes spocitat v casovym limitu...
Buldog
Nováček

Příspěvek od Buldog »

drakodlak píše:
Buldog píše:Narazil sem na divnou WU, doba vypoctu je na Predictor extremni a vypada to, ze bude i bez kreditu, zkusim ji dopocitat a uvidi se

No podle mě se pleteš bude za ní docela dost kreditu ...Pokud ji teda dokazes spocitat v casovym limitu...
Nakonec to dopadlo dobre, jednotka spocitana, cas 9:30h na P4 2,8, probehl valid a dostal sem kredit :)
Zamčeno