SETI@home User Statistics Extension

Fórum o projektu SETI@home

Moderátoři: zdespi, Moderátoři

TheBurn
Začatečník
Začatečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TheBurn »

Zajimave, ze kdyz kliknu na tu anglikckou verzi, tak sem v pytli, pac muj ff ju chce stahnout :/...Pritom xpi z addons.mozilla.org sem instaloval normalne bez problemu,... Az teda na jeden (html tidy) kterej mi schazoval ff :lol: ...Mno coz,..

Ceskou verzi sem nezkousel, davam prednost anglicke,..
Honza

Příspěvek od Honza »

Klidne si to stahni na disk a potom normalne otevri pres File/Open file a ono se ti to nainstaluje.
corwin78
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od corwin78 »

WerK píše:Zdravím, extension mi funguje bez problémů na : FF 1.0.4 a Linuxu. Akorát bych změnil 'Nový průměrný kredit' na 'RAC' protože v angličtině je to Recent Average Credit, ale v čr tomu všichni říkají prostě RAC :)
Snažil jsem se najít nějakou zažitou terminologii a "Nový průměrný kredit" jsem zvolil podle článku http://www.boinc.cz/view.php?cisloclanku=2004082907.
Uživatel GNU/Linux # 420871
Uživatel Kubuntu # 5516
corwin78
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od corwin78 »

dejvidek píše:Tak mi to bez problémů běží na FireFoxu 1.0.4 a Win XP SP2. Neběží to ale v Mozille 1.7.8, resp netušim kde najdu nastavení onoho rozšíření :-/
dejv
Jak to tak vypadá, tak toto rozšíření zřejmě nebude určeno pro Mozillu, i když instalaci lze provézt a zdá se být i funkční.
Uživatel Kubuntu # 5516
trux
Banánová odměna
Banánová odměna
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od trux »

corwin78 píše:Snažil jsem se najít nějakou zažitou terminologii a "Nový průměrný kredit" jsem zvolil podle článku http://www.boinc.cz/view.php?cisloclanku=2004082907.
Prestoze "recent" muze znamenat i novy, v tomto pripade je "soucasny" mnohem vystiznejsi. Byt to na me, asi bych dal "Soucasny prumer kreditu". "Soucasny kratkodoby prumer kreditu" by byl jeste popisnejsi, ale to uz je vic nez original, a navic je to prilis dlouhe. "RAC" je asi srozumitelny pro vsechny, kdo statistikam uz stejne hovi, tezko by ale neco rekl lidem, kteri nikdy statistiky v anglictine moc nesledovali.
4D 61 72 74 69 6E=Martin
Expert
Expert

Příspěvek od 4D 61 72 74 69 6E=Martin »

taky bych souhlasil s Truxem - současný nebo aktuální kredit je myslím přesnější - a taky mi to zní divně "Nový průměrný kredit" - příjde mi to takové nepřirozené.....i když - mně je to celkem jedno, takže si tam napište co chcete...
Honza

Příspěvek od Honza »

recent [ri:snt]
1 nedávný, nový, poslední, souèasný, nepøíliš èasovì vzdálený, èerstvý, moderní

"Nový prùmìrný kredit" fakt nezni dobre, je to jako "New World Order" a podobne veci.
myslim, ze trux navrhl rozumny preklad - pokud se to tedy vubec musi prekladat. Cesky akrnym SPK je taky dobry :lol:
corwin78
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od corwin78 »

Upravil jsem překlad podle vašich návrhů a ještě udělal nějaké malé změny. Prosím otestujte funkčnost a pokud nebudou žádné výhrady nebo chyby, stanovil bych tuto verzi jako finální.
Uživatel Kubuntu # 5516
dejvidek
Administrator
Administrator
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dejvidek »

Myslím si, že je to možné považovat za finální verzi. Funguje a překlad je vynikající.
dejv
corwin78
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od corwin78 »

Děkuji všem za testování a připomínky, rozšíření jsem dnes poslal na czillu. Snad to přispěje k rozšíření SETI@home mezi další lidi a přivede nové členy CNT.
Uživatel Kubuntu # 5516
dejvidek
Administrator
Administrator
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dejvidek »

jen pro doplnění, rozšíření nefunguje v Deer Park Alpha verzi FireFoxu 1.1, to jen kdyby to někdo chtěl instalovat. Dalo se to očekávat, nic strašného to není.
dejv
Odpovědět