Teď se asi projevím jako pěknej blb, ale:
1. Chci přejít z verze 4.19 na 4.25
2. V 4.19 mám nedopočítaný jednotky (hlavně CPDN). Jdou dopočítat pod 4.25?
Vladimir Bugdol píše:Teď se asi projevím jako pěknej blb, ale:
bez problému. Ve verzi 4.25 ale zatím nestáhneš nové jednotky CPDN. Staré, rozpočítané jednotky CPDN by měly dojet v pořádku. CPDN totiž jěště nepodporuje digitální podpis. Jinak stačí odinstalovat 4.19 a nainstalovat 4.25 - jednotky by tam měly zůstat - ale pro jistotu bych doporučil přecejenom zálohu.
Cau,
ja bych to vyseril metodou pokus a omyl...proset si zalohni celej adresar s Boincem 4.19 a instni 4,25. Pokdu se to navaze tak je po problemu a pokdu ne tak se vratis zpet ke 4.19 a hodis si zpatyk zalohu...pak napis jak ti to dopadlo urcite to zajiam vcie lidi
Vladimir Bugdol píše:Teï se asi projevím jako pìknej blb, ale:
1. Chci pøejít z verze 4.19 na 4.25
2. V 4.19 mám nedopoèítaný jednotky (hlavnì CPDN). Jdou dopoèítat pod 4.25?
Backup, rikam backup
Jinak jo, dopocitat by se ty jednotky mely - u odeslani uz si nejsem jisty: proste to nemam odzkousene.
Vladimir Bugdol píše:Teď se asi projevím jako pěknej blb, ale:
bez problému. Ve verzi 4.25 ale zatím nestáhneš nové jednotky CPDN. Staré, rozpočítané jednotky CPDN by měly dojet v pořádku. CPDN totiž jěště nepodporuje digitální podpis. Jinak stačí odinstalovat 4.19 a nainstalovat 4.25 - jednotky by tam měly zůstat - ale pro jistotu bych doporučil přecejenom zálohu.
Tak jsem to taky nainstaloval a vsechno probehlo bez problemu. Cestina od Dejvidka je perfektni. Co se tyka CPDN zatim funguje bez problemu. Uvidime az bude stahovat novy modul.
V4.25 jsem přeplácnul přímo přes v4.19, přidal jsem tam češtinu a jede to v poho. BOINC adresář je asi o něco "bohatější", než by měl být, ale to je celkem jedno.
Muhehe...to sem si myslel taky, ale dela to problemy prave s digitalnim podpisem a vubec se stahovanim obecne...a upozornuju, ze kdyz to jednou hodi chybu, tak hus se to tezko zpravuje (rucni zasah do konfigurace jedine)
9.3.2005 16:03:00|Einstein@Home|Result H1_0463.9__0464.3_0.1_T29_Test02_3 exited with zero status but no 'finished' file
9.3.2005 16:03:00|Einstein@Home|If this happens repeatedly you may need to reset the project.
Jinak to vubec nevadi, normalne pocita, stahuje, odesila, ...
Jedinej problém, na kterej jsem při přechodu narazil, bylo o dost nižší skóre benchmarku. Jinak to posílá (zatím jen BURP a Protein) a přijímá (zatím jen SETI) v poho. Doufám, že jsem nic nezakřikl.
Vladimir Bugdol píše:Jedinej problém, na kterej jsem pøi pøechodu narazil, bylo o dost nižší skóre benchmarku. Jinak to posílá (zatím jen BURP a Protein) a pøijímá (zatím jen SETI) v poho. Doufám, že jsem nic nezakøikl.
Nizsi benchmark zaznamenali i dalsi lide...je to obecny jev.
btw, neumel by nekdo zkompilovat trebas tu 4.25 na Intel 64-bit (EM64T) vcetne pripadne SSE3 instrukci? Ze bych pak zkusil ten benchmark - nakolik ci vubec jestli by se zmenil. Jo, pro Win XP x64 verzi.
TheBurn píše:Nevim jeslti by to slo urobit linuxovym gcc/g++...Jeslti jo, tak s radosti nakompiluju
Hmm, to bych tam musel natlacit jeste Linux (nekde mam DVDcko SuSE 9.2) a pak zvladnout nainstalovat BOINCa pod Linuxem.
No jestli mas chut a taky te to zajimava, muzem zkusit.
No problemo,klidne to nakompiluju...Je to otazka chvilinky zmenit CFLAGS & CXXFLAGS a pak hus jenom make....teda snad to pude...jakoku verzi mam nakompilovat? :]]]....prosim nightly snapshot z jakyho dne, pac jiny nevim kde sou
TheBurn píše:No problemo,klidne to nakompiluju...Je to otazka chvilinky zmenit CFLAGS & CXXFLAGS a pak hus jenom make....teda snad to pude...jakoku verzi mam nakompilovat? :]]]....prosim nightly snapshot z jakyho dne, pac jiny nevim kde sou
Zkompiluj verzi, kterou uznas za vhodnou.
Pak mi prosim pres PM (cesky SZ) posli nejake info, kde si to mam stahnout a jak nainstalovat.