Nové vymoženosti fora

Informace a diskuse o webu boinc.cz a o tomto fóru

Moderátoři: zdespi, Moderátoři

Odpovědět
Honza

Příspěvek od Honza »

4D 61 72 74 69 6E=Martin píše:no je to celkem v poøádku, ale když se mi nìkdy rozhodí smajlíci(zùstane mezi nima mezera) nebo když mám otevøené Oblíbené(na levé stranì), ztrácí se pravý okraj. Nešlo by to udìlat radìji na procenta? Mám 1024x768
To mne taky napadlo, jenze by to slo asi obtizne, pokud vubec.
Ten templeate ma 500 radek a v pixelech jsou napriklad definovany policka jako "Predmet" zpusobem
input type="text" name="subject" size="45" maxlength="60" style="width:450px" ...

Kdyz to dam na procenta (jestli u stylu vubec jde), tak ze mi to zase v 1600x1200 rozjede - budou tam velke mezery mezi smajlikama jako je ted v B i u Quote atp.
Takze je to takovy kompromis.
Samosebou by sel trebas udelat subSilver1024, subSilver1280, atp., ale to bychom byli spesne tam, kde nechce - mit spousty stylu a zmena v jednom by se musela rucne promitnout i do ostatnich...
Honza

Příspěvek od Honza »

Toz jsem tak nejak zmenil jeste zaskrtavani polozek, aby byly na dvou radcich, kdyz uz to mame sirsi...
Zakázat znaèky v tomto pøíspìvku Zakázat Smajlíky v tomto pøíspìvku
Pøipojit podpis (podpis mùžete zmìnit ve vašem nastavení) Upozornit mne, pøijde-li odpovìï
Honza

Příspěvek od Honza »

Dal jsem na forum i nove smajliky - rukejte na Zobrazit další smajlíky (emotikony) pri psani zprav.
:Honza_angel :Honza_boohoo :Honza_clap :Honza_dance :Honza_doh :Honza_drool :Honza_eh :Honza_hand :Honza_liar :Honza_naughty :Honza_pray :Honza_shhh :Honza_shifty :Honza_sick :Honza_silenced :Honza_snooty :Honza_think :Honza_wall :Honza_whistle
slavko.sk
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od slavko.sk »

Odkial mas tych smajlov? Aj ja sceeeeeem, pls. :Honza_pray
ALL GLORY TO THE HYPNOTOAD!
Do You Dare?
Obrázek
PavolR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PavolR »

Honza píše:Dal jsem na forum i nove smajliky - rukejte na Zobrazit další smajlíky (emotikony) pri psani zprav.
:Honza_angel :Honza_boohoo :Honza_clap :Honza_dance :Honza_doh :Honza_drool :Honza_eh :Honza_hand :Honza_liar :Honza_naughty :Honza_pray :Honza_shhh :Honza_shifty :Honza_sick :Honza_silenced :Honza_snooty :Honza_think :Honza_wall :Honza_whistle
Diky, tyto smajliky me moc potesily. Moc se mi libi. Pro oziveni fora jak stvorene :Honza_clap :lol: :Honza_dance
Obrázek
Obrázek
4D 61 72 74 69 6E=Martin
Expert
Expert

Příspěvek od 4D 61 72 74 69 6E=Martin »

Honza píše:Dal jsem na forum i nove smajliky - rukejte na Zobrazit další smajlíky (emotikony) pri psani zprav.
jo, díky za smeily. Už mě nebavilo pořád vypisovat tu zdlouhavou adresu k jednotlivým smejlům...
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od forest »

4D 61 72 74 69 6E=Martin píše:
jo, díky za smeily. Už mě nebavilo pořád vypisovat tu zdlouhavou adresu k jednotlivým smejlům...
Jsou SUPER, hned si některézo použiju :Honza_boohoo
Toto je původní fórum Czech National Teamu, které se v listopadu 2006 přesunulo na tuto novou adresu.
Honza

Příspěvek od Honza »

4D 61 72 74 69 6E=Martin píše:ten odpadkový koš je myslím vynikající nápad - nìkteré pøíspìvky jsou sice mimo mísu, ale je zajímavé si v nich poèíst. Noví uživatelé je pak ve fóru zbyteènì neètou - pokud by mìli zájem, tak se do koše mrknou.je to možná i lepší v tom smyslu, že nìkdo tu napíše, zjistí, že je jeho pøíspìvek smazán a tak napíše znovu...takhle ho najde v koši a ihned pochopí situaci...(snad)
jj, tak nejak jsem to myslel.
Mam chut to nekde vyzkouset :lol:

BTW, pripravuji novy uvitaci dopis - ten co se dostava po registraci. Chtel bych tam pridat odkaz na pravidla fora, upozornit na FAQ jednotlivych projektu a kam se lze obratit pri nejasnostech.
Honza

Příspěvek od Honza »

Novy uvitaci dopis (krome klasickych udaju registrace atp.) ma vlozenu tuto pasaz.
Pøed tím, než zaènete pøispívat do fóra, doporuèujeme se seznámit s jeho pravidly
http://boinc.cz/forum/viewtopic.php?t=232

Každý BOINC projekt má své forum, kde se nachází i FAQ. Další dùležité informace o projektech jsou oznaèeny.

Aktuálity o projektech a soubory ke stažení najdete v novinkách na http://www.boinc.cz/
Zdá se vám to OK, politicky krektní a nevím co ještì?
PavolR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PavolR »

Honza píše:Novy uvitaci dopis (krome klasickych udaju registrace atp.) ma vlozenu tuto pasaz.
Před tím, než začnete přispívat do fóra, doporučujeme se seznámit s jeho pravidly
http://boinc.cz/forum/viewtopic.php?t=232

Každý BOINC projekt má své forum, kde se nachází i FAQ. Další důležité informace o projektech jsou označeny.

Aktuálity o projektech a soubory ke stažení najdete v novinkách na http://www.boinc.cz/
Zdá se vám to OK, politicky krektní a nevím co ještě?
Strucne a vystizne. :) :) :)
Obrázek
Obrázek
Honza

Příspěvek od Honza »

Toz se mi podarilo najit, jak udelat textovy box na odpovedi na celou sirku obrazovky.
Ted jeste mozna preskladam do jedne radky veci nad i pod nim... :?
Honza

Sluèování threadù

Příspěvek od Honza »

Zdá se, že novou vymožeností foru bude možnost sluèovat thready.
Standardnì jdou celé pøesouvat, zamykat, mazat èi rozdìlovat, ale ne sluèovat.

Sluèování je nanejvíš užiteènì v momentì, kdy nìkdo zaènì nový thread...ale relevantní thread s diskutoanou tematikou již existuje. To se, i pøes existenci FAQ atp. stává docela èasto.

zode, mùžeš si to vyzkoušet? Napøíklad v novém automatickém koši :lol:
Pak zase koš zamknu, aby do nìj lidi...no však víte.
zod
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: Slučování threadů

Příspěvek od zod »

Honza píše:Zdá se, že novou vymožeností foru bude možnost slučovat thready.
Standardně jdou celé přesouvat, zamykat, mazat či rozdělovat, ale ne slučovat.

Slučování je nanejvíš užitečně v momentě, kdy někdo začně nový thread...ale relevantní thread s diskutoanou tematikou již existuje. To se, i přes existenci FAQ atp. stává docela často.

zode, můžeš si to vyzkoušet? Například v novém automatickém koši :lol:
Pak zase koš zamknu, aby do něj lidi...no však víte.
Ok hned se na to mrknu a pisnu report.
Obrázek
zod
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zod »

Musim vyjadrit pochvalu jelikoz to funguej perfektne....satci si zapamatovat cislo threadu a slucovani neni azdny problem.
Rozdelovani je jeste jednodusi a prace pohodlnejsi s automatickym zakladanim dalsi diskuze.
Sice jsou tyto funkce v anglictien ale to je jen detail a osoben mi to vubec nevadi...skvela prace
Obrázek
Honza

Příspěvek od Honza »

zod píše:Musim vyjadrit pochvalu jelikoz to funguej perfektne....satci si zapamatovat cislo threadu a slucovani neni azdny problem.
Rozdelovani je jeste jednodusi a prace pohodlnejsi s automatickym zakladanim dalsi diskuze.
Sice jsou tyto funkce v anglictien ale to je jen detail a osoben mi to vubec nevadi...skvela prace
Diky,
ty English texty muzu klidne prelozit, neni problem.
Jinak jsem prave upravil stranku na odesilani odpovedi.
Textove policko je pres celou sirku, ikony na zmeny stylu, barvy a velikosti pisma na jednom radku (kdo ma 1280+, tak by se mu to tam melo vejit).
Spodni radka na pripojeni podpisu, upozorneni na odpoved atp. je taky trochu zdrcnuta.
Mozna ten box na text ted nemusi byt tak vysoky, jeste to zkusim...
Odpovědět