Boinc - YOYO@home
Moderátoři: zdespi, Moderátoři
- LiborA
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
Projekt rozšiřuje svůj záběr - nově je testován wrapper projektu Muon. Aplikace je pro Windows. checkpointy každě 4 minuty, funguje progressbar a wu jsou menší jak 2h, ale porostou (delší WU znamenají lepší simulaci). Pokud jej chcete někdo počítat, tak si nezapomeňte upravit Preferences
Moje statistika: http://boinc.mundayweb.com/one/stats.ph ... :6082/.png
Nejak nevim, jestli mam podobne novinky postovat duplicitne na 3 fora nebo jenom davat link. Hmm, tak o Muonu pod Yoy jsem psat trochu detailneji zde
- LiborA
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
.Honza píše:Nejak nevim, jestli mam podobne novinky postovat duplicitne na 3 fora nebo jenom davat link. Hmm, tak o Muonu pod Yoy jsem psat trochu detailneji zde
To je právě ten problém, proto jsem navrhoval, když se řešili neshody mezi Forestem a ostatními, aby bylo fórum boinc.cz zachováno jako univerzální zdroj informací o DC projektech. že to dopadlo jinak je bohužel smutný fakt. Osobně bych klidně spojil fóra boinc.cz, boinc.sk a CNT do jednoho (nejlépe spojit i týmy, ale to se již nikdy - tedy v dohledné době - nepodaří). Na druhou stranu jeden člověk nestihne procházet všechny tři fóra - na CNT jsem byl za uplynulý rok snad 2x na boinc.sk asi 5x. Pokud jsou ostatní počtáři na tom stejně jako já, tak by bylo dobře, aby i oni měli veškeré informace na fóru, které sledují.
Moje statistika: http://boinc.mundayweb.com/one/stats.ph ... :6082/.png
Kdyz pominu historii a zamerim na technickou stranku, tak spojit fora dohromady neni vubec snadne. Ostatne, na BOINC.sk se slibovalo, ze alespon stary blog bude soucasti noveho fora - a neni ani v phpBB2, ani v trojce.
Na druhou stranu zase neni dobre mit jedno forum a jeden tym - zdrava konkurence a alternativy jsou zadouci, viz Space Family.
Spise je treba doresit otazku co s timto forem...
Na druhou stranu zase neni dobre mit jedno forum a jeden tym - zdrava konkurence a alternativy jsou zadouci, viz Space Family.
Spise je treba doresit otazku co s timto forem...