BOINC bez instalace aneb rychlobalicek
Moderátoři: zdespi, Moderátoři
-
vejpuste
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
Z toho si nic nedelej. Ja uz dlouho nic jineho nez rychlobalicek nepouzivam. Mam ho pripravenej i s projektama, staci rozbalit, spustit REG soubory a rebootovat. Pohoda, klid bez zbytecnyho klikani.sj-shark píše:no me ted nezbejva nic jinyho nez tyhle balicky
pac mam nejakej posranej ms installer a vybleje to na me ze chce boinc.msi a kdyz ho tam dam tak neni konzistentni ci co
grr
Libor
- azor666
- Moderátor II

- Kontaktovat uživatele:
MSI) jj to je svi** svinutá. Mě se to taky stalo. Skoušel jsem googlit jak na boinc tak na MSDN a nic. Asi by to nějak šlo ale rychlejší by bylo snad ty widle přeinstalovat celý (jako vždy)
REG) btw máte někdo ty .reg soubory (popřípadě další věci) vyzkoušené (můžete vyzkoušet) na VistaWoknech. Případně jak mám ty návody překopat aby byli VistaReady
REG) btw máte někdo ty .reg soubory (popřípadě další věci) vyzkoušené (můžete vyzkoušet) na VistaWoknech. Případně jak mám ty návody překopat aby byli VistaReady
Správu původního CNT si přivlasnil forest a podniká s ním na své soukromé doméně jinde.
CZ BOINC WIKI
CZ BOINC WIKI
-
vejpuste
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
Navod na nejrychlejsi instalaci jsem popsal ve WiKi. Je tam i odkaz na soubor, kde jsou REG soubory pro pridani sluzby a povoleni FW v XP.azor666 píše:MSI) jj to je svi** svinutá. Mě se to taky stalo. Skoušel jsem googlit jak na boinc tak na MSDN a nic. Asi by to nějak šlo ale rychlejší by bylo snad ty widle přeinstalovat celý (jako vždy)![]()
Visty nemam a doufam mit nebudu, takze to nemuzu vyzkouset. Jestli je nekdo ma, tak nejjednodussi je zkusit ty stavajici. Snad zachovaji kompatibilitu.
Nebo nainstaluj Boinc jako sluzbu z defaultni instalace, pak najdi service BOINC v registrech a vyexportuj tu cast. Tim Ti vznikne 100% Vista ready REG soubor.
Podobne se to da udelat i u FW.
Libor
- azor666
- Moderátor II

- Kontaktovat uživatele:
balik s BS 0.5.6 je dole kdy6 klikneš v opředchozím odkazu na link na wiki
oficiální 5.4.9 likoval ob 3 posty honza
S testovacích je akorát 5.8.3, ale to imho nemá cenu udržovat každou betaverzi.
oficiální 5.4.9 likoval ob 3 posty honza
S testovacích je akorát 5.8.3, ale to imho nemá cenu udržovat každou betaverzi.
Správu původního CNT si přivlasnil forest a podniká s ním na své soukromé doméně jinde.
CZ BOINC WIKI
CZ BOINC WIKI
- LiborA
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
Myslím, že Honza to průběžně upravuje, aby byla i testovací více-méně aktuální.azor666 píše:S testovacích je akorát 5.8.3, ale to imho nemá cenu udržovat každou betaverzi.
Moje statistika: http://boinc.mundayweb.com/one/stats.ph ... :6082/.png
Honza píše:Aktualni rychlobalicek bude na adrese http://www.boinc.cz/download/boinc_quic ... latest.rar
LiborA píše:Myslím, že Honza to prùbìžnì upravuje, aby byla i testovací více-ménì aktuální.azor666 píše:S testovacích je akorát 5.8.3, ale to imho nemá cenu udržovat každou betaverzi.
3x ANO - tedy upgrade z 585 na 586a.sj-shark píše:rad ale davam nejnovejsi verze at uz jsou jakekoliv
a kdyz mam rozes...nej msi installer tak mi nezbejva nez cekat az udelate boinc_5.8.6a no install
- LiborA
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
Ty microsoftí knihovny byly i v prvím rychlobalíčku, osobně pochybují, že by se bez nich boinc obešel, totéš se zlib knihovnou, ale můžete to někdo vyzkoušet.
Moje statistika: http://boinc.mundayweb.com/one/stats.ph ... :6082/.png