mám nějaký problém při uploadu WU´s :
9.2.2006 18:29:19|boincsimap|Error on file upload: length of file /home/w3/htdocs/boincsimap/projects/boincsimap/upload/35e/200601273.022440_2_0 32764 bytes != offset 0 bytes
nevíte někdo o co go?
Máme tu výpadek - neběží www stránky, nepřiděluje se práce, zatím mi aspoň fungovalo odesílání hotových WU's. Uvidíme co dál, doufám, že to nebude trvat dlouho
EDIT: tak už nefunguje ani odesílání spočtených WU
Me jednotky normalne chodi. Zkus dat rucne aktualizovat projekt. Mozna Ti naskakala moc dlouha prodleva. A pak pripadne napis, co Ti BoincManager hlasi.
Libor
tak se to nakonec vyřešilo samo, nechal jsem je dopočítat a pak se stáhlo nárazově práce na 2,5 dne (dle nastavení). zajímavé že jiné projekty (LHC, SETI) mi to stahuje průběžně a jen tento je takovýto nárazový. (což je zajímavé)
Těch 30% se zatím drží stabilně a WU mi prošli validací. Optimaizovaná aplikace 5.07 žere jen <5MB/<10MB RAM/swap. Nebít nátroku na trafic 2MB na WU o délce <2hod na celeru M 1.4 (podle tabulky, sám sem to neměřil) tak je to ideální projekt pro staré PC. Takle bych asi doporučil QMC.
EDIT čas na WU 130min-->90min---cca 70%času
Správu původního CNT si přivlasnil forest a podniká s ním na své soukromé doméně jinde. CZ BOINC WIKI
Provedl jsem test na Duronu 600 MHz - tři WU jsem spočítal originální i optimalizovanou aplikací a opti aplikace potřebuje 72,8 až 73,1 % času originální, tj. zrychlení na úrovni cca 27 %