Flashové návody pro BOINC
Moderátoři: zdespi, Moderátoři
ok, opravimdejvidek píše:Připomínku bych měl, u screenu kde se vybírá druh instalace, bych zatrhnul "Single User Installation", lidi to zmate a vyberou "Shared Installation"....
dejv
edit: už jsem opravil
Naposledy upravil(a) Krystof dne stř led 17, 2007 1:36 am, celkem upraveno 1 x.
Tak jsem dodělal teď v noci (snad tam nebudou chyby) další návod: "Prohlídka projektu Rosetta@home v BOINC Manageru" 
Zkusil jsem to navrhnout, aby to bylo použitelné i pro další projekty. Další návody by měly být o nastavení projektů a pak o statistikách...
Nový návod k vidění opět zde
Náměty a připomínky samozřejmě uvítám
Zkusil jsem to navrhnout, aby to bylo použitelné i pro další projekty. Další návody by měly být o nastavení projektů a pak o statistikách...
Nový návod k vidění opět zde
Náměty a připomínky samozřejmě uvítám
- azor666
- Moderátor II

- Kontaktovat uživatele:
Zběžně jsem to projel zdá se to OK. Dobrá práce.
Možná akorát změnit na 3. Straně byl proházel pár nepodstatnejch detailů
U jednotek bych použil raději všude množné číslo. (začne se stahovat jednotka=> začnou se stahovat jednotky...)
Dál bych změnil
(1,odstavec) "nastavení (jsou-ly nová data)" za něco jako "nastavení (pokud jste ho změnily)"
U jednotek bych použil raději všude množné číslo. (začne se stahovat jednotka=> začnou se stahovat jednotky...)
Dál bych změnil
(1,odstavec) "nastavení (jsou-ly nová data)" za něco jako "nastavení (pokud jste ho změnily)"
Správu původního CNT si přivlasnil forest a podniká s ním na své soukromé doméně jinde.
CZ BOINC WIKI
CZ BOINC WIKI
díky, opravím...
vytvořil jsem tady anketu, abych věděl, zda to vůbec někoho ještě zajímá
vytvořil jsem tady anketu, abych věděl, zda to vůbec někoho ještě zajímá
azor666 píše:Zběžně jsem to projel zdá se to OK. Dobrá práce.
Dál bych změnil
- azor666
- Moderátor II

- Kontaktovat uživatele:
Konečně mi došlo, že bych měl link na návody přidat i do FAQ, aby je mohl někdo najít. 
Správu původního CNT si přivlasnil forest a podniká s ním na své soukromé doméně jinde.
CZ BOINC WIKI
CZ BOINC WIKI
Na stránce s návody jsou nové verze všech 3 stávajících návodů - opraveno asi 15 detailů díky forestovi (díky)
Další náměty a připomínky samozřejmě uvítám, další návody chystám, ještě budu muset vydat druhou verzi těch 3 návodů kvůli Manageru 5.8 a tomu šílenýmu grafic.rozhraní

Další náměty a připomínky samozřejmě uvítám, další návody chystám, ještě budu muset vydat druhou verzi těch 3 návodů kvůli Manageru 5.8 a tomu šílenýmu grafic.rozhraní
-
Xenostellar
- Pokročilý

Vypadá to, že zmínka o návodech je už i na http://boinc.berkeley.edu/ v novinkách + na stránce s odkazy. Napsali mi mejla, že by to chtělo návody i v angličtině, takže jsem si sehnal někoho, kdo to přeloží. Budu se muset s tím vytvářením návodů rozjet asi rychleji 
- azor666
- Moderátor II

- Kontaktovat uživatele:
Super
Gratuluji k uspechu. Ta hlaska "If you can read Czech...." je fakt khuul
Kolegove posilaji gratulace uz od rana, ale do vedlejsi sekce. Tak jsem je prehodil sem. lol
Kolegove posilaji gratulace uz od rana, ale do vedlejsi sekce. Tak jsem je prehodil sem. lol
CZ BOINC WIKI
CZ BOINC WIKI
Dík moc všem, zrovna si dopisuju s Davidem Andersonem a dalšími
Překlady se chystají a budu na tom muset pěkně máknout
Myslím, že asi potěším i Martina Suchana (autor flashové prezentace), protože se jim líbila i ta jeho prezentace, tak jsem jim poslal kontakt 
Budu rád, když mi pomůžete jako vždy když sem hodím odkaz na nový návod nebo jeho anglickou verzi s tím, zda je vše OK.
Budu rád, když mi pomůžete jako vždy když sem hodím odkaz na nový návod nebo jeho anglickou verzi s tím, zda je vše OK.