FordPrefect píše:
PS: zboznuju lidi, co prijdou, prectou si dva prispevky a hned maji jasno
Ale ale Forde, meris lidi podle poctu bananu?
Moderátoři: zdespi, Moderátoři

KPX píše:Ale ale Forde, meris lidi podle poctu bananu?FordPrefect píše:
PS: zboznuju lidi, co prijdou, prectou si dva prispevky a hned maji jasno![]()
![]()
To Redwolf:redwolf píše:Požádal bych tě, jestli s něčím, co jsem napsal, nesouhlasíš, aby jsi přesně uvedl s čim.

2 Ford: Já se přiznám Forde, že nejsem třeba žádný hacker a forest určitě není žádný kapsář z tramvajový linky č. 13. Tak se musím nutně ptát, kdo mu v tom (při té krádeži) aktivně pomáhal? Byl jeden anebo jich bylo víc? Jak budou potrestáni, vždyť i za blbost se platí? A jak to napraví? Moje činnost se pohybuje v oblasti distributorů, dovozců a výrobců PHM, kde máma nevěří tátovi a přitom ho sama podvádí, brácha podřízne hrdlo bráchovi a řekne, že nůž měl v ruce, aby se ho snažil bráchovi vyrvat (vše obrazněFordPrefect píše:. Jednim slovem, moc toho na tema "Jak forest ukradl hesla k tymum CNT" nevis

Tak stímhle naprostý souhlas.Show most go on..

Plně s tebou souhlasím, mě je mi to líto, ale právě proto ta poslední věta, se kterou naprosto souhlasíš.azor666 píše:
Že se to nevyřešilo při zakládání teamů asi byla chyba, otázkou je, jestli by se teamy vůbec spojili, kdyby se to začalo řešit. Já to nezažil, tak nemůžu hodnotit.
Ale co se mělo dělat poté co se ukázalo že zakladatelé teamů jsou nekompatibilní. Měl si Dejv na "svých" projektech "ukrást" team sám???.Tak stímhle naprostý souhlas.Show most go on..
Nevím jestli to bylo záměrné, že jsi tu druhou část vynechal, nebo omyl, tak jako moje "age" (vážne jsem to spatně přeložilredwolf píše:Požádal bych tě, jestli s něčím, co jsem napsal, nesouhlasíš, aby jsi přesně uvedl s čim. A poté napsal i věcné důvody proč..

Která část slova "konec" je tak nepochopitelnáazor666 píše:KONEC