Komentáře k "vyjádření od dejvidka"

Diskuse týkající se boinc.cz

Moderátoři: zdespi, Moderátoři

KPX
Začatečník
Začatečník

Příspěvek od KPX »

FordPrefect píše:

PS: zboznuju lidi, co prijdou, prectou si dva prispevky a hned maji jasno :lol:

Ale ale Forde, meris lidi podle poctu bananu? :lol: :lol: :lol:
FordPrefect
BOINC Guru
BOINC Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od FordPrefect »

KPX píše:
FordPrefect píše:

PS: zboznuju lidi, co prijdou, prectou si dva prispevky a hned maji jasno :lol:
Ale ale Forde, meris lidi podle poctu bananu? :lol: :lol: :lol:
:wink:
Naposledy upravil(a) FordPrefect dne stř lis 08, 2006 1:18 pm, celkem upraveno 1 x.
KPX
Začatečník
Začatečník

Příspěvek od KPX »

redwolf píše:Požádal bych tě, jestli s něčím, co jsem napsal, nesouhlasíš, aby jsi přesně uvedl s čim.
To Redwolf:
Redwolfe, s čím nesouhlasím jsou Tvé dlouhé, blábolivé, nic neříkající, vzteklé (to anglické slovíčko v mé druhé větě je "rage", vztek, nikoli "age", věk) příspěvky, plné zlých slov: ... odkaz z "blbého fóra"...; ... uzurpuje hesla ...; ...zesmesnen a zablokovan...; ... znicen a ukraden...; ...jste zavinili anexi cnt...
Jo jo, a to jsem jenom citoval jeden nedávny příspěvek. Ach jo.
Nejsem ani Forestovec, ani Dejvovec. Počítám, protože mě baví trošku podpořit vědu. Jsem v CNT už celkem dlouho a těšilo mě vždycky to, jak ten velký tým zviditelnil Česko - asi jako to těšilo většinu lidí. Ale nejsem z toho nijak pominutý, jestli vyhraje Dejv nebo Forest. Ve svých několika málo příspěvcích jsem se snažil apelovat na zdravý rozum. Snad většinou celkem decentně. Až na svůj komentář na boshův přípěvek, to jsem se neudržel, protože označit Redwolfovy vzteklé přípěvky jako spirit tohoto týmu mi připadlo trošku vzhůru nohama.

To Ford:
To víš, že pamatuju, fórum čtu zhruba od data svý registrace. Ale až do téhle doby vyhrocené atomové války mezi Forestovci a Dejvovci jsem se věnoval čtení zajímavostí o optimalizovaných klientech a podobně. Teď jsem se prostě párkrát vyjádřil k něčemu, co mě připadá jako zbytečné a příliš destruktivní - hádání se o domény a hesla. No, asi jsem měl držet pusu, ono se to stejně vyřešilo samo. Ale pár lidí tady psalo že je to forum svobodné, no tak jsem toho využil a vyjádřil se. :Honza_wall

KPX 8)

P.S. At žijou tajný sekce. Zejména na foru, který slouží jen koníčku, ničemu vážnýmu, na co by musely být smlouvy. :roll:
Naposledy upravil(a) KPX dne úte lis 07, 2006 12:03 am, celkem upraveno 1 x.
Pepino65
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pepino65 »

FordPrefect píše:. Jednim slovem, moc toho na tema "Jak forest ukradl hesla k tymum CNT" nevis :D
2 Ford: Já se přiznám Forde, že nejsem třeba žádný hacker a forest určitě není žádný kapsář z tramvajový linky č. 13. Tak se musím nutně ptát, kdo mu v tom (při té krádeži) aktivně pomáhal? Byl jeden anebo jich bylo víc? Jak budou potrestáni, vždyť i za blbost se platí? A jak to napraví? Moje činnost se pohybuje v oblasti distributorů, dovozců a výrobců PHM, kde máma nevěří tátovi a přitom ho sama podvádí, brácha podřízne hrdlo bráchovi a řekne, že nůž měl v ruce, aby se ho snažil bráchovi vyrvat (vše obrazně :wink: ) a proto pořád smlouvy, záruky, zástavy, směnky atd., atd. Teď a tady poznám desítky důvěřivých lidí, kteří pláčou nad rozlitým mlékem, aniž se jakkoliv pojistili.
Odevzdali jste peněženku aniž vám někdo sahal do náprsní kapsy a teď je to krádež. S tím bych se nechlubil, natož abych to dával ve známost. Forest ty smlouvy nabízel, nikdo to nechtěl, tak co? Show most go on...

P.S.: Prosím, neber to osobně, z velké části se to zrovna tebe netýká, a navíc je to třeba brát jen jako fejeton.
Nihil est impossibile (Nic není nemožné)
azor666
Moderátor II
Moderátor II
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od azor666 »

@Spoluviník) Este to budu psát jinde, ale podle NIC je doména registrovaná na foresta a hesla všech projektů dostal právě on. Proč se nás ptáte kdo mu pomáhá :wink: Já to fakt nebyl. (sry. to není moc objektivní, ale nemohl jsem si nerýpnout)

smlouva) Tohle je koníček, který bychom měli dělat jen proto, že nás to baví, jde tu sice o miliony, ale jen virtuální, jde tu o radost ze soutěže, něco se dovědět , zajít na pivo... a ne si po večerech posílat vzkazy typu: Počkej já řeknu svým právníkům ať vyřídí tvým právníkům... a po nocích hledat kličky v právničtině. To byl IMHO hlavní impuls proč se dost lidí rozhodlo opustit projekt s velkým počátečním potenciálem.

Že se to nevyřešilo při zakládání teamů asi byla chyba, otázkou je, jestli by se teamy vůbec spojili, kdyby se to začalo řešit. Já to nezažil, tak nemůžu hodnotit.
Ale co se mělo dělat poté co se ukázalo že zakladatelé teamů jsou nekompatibilní. Měl si Dejv na "svých" projektech "ukrást" team sám???.
Show most go on..
Tak stímhle naprostý souhlas. :D
Správu původního CNT si přivlasnil forest a podniká s ním na své soukromé doméně jinde.
CZ BOINC WIKI
Pepino65
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pepino65 »

azor666 píše:
Že se to nevyřešilo při zakládání teamů asi byla chyba, otázkou je, jestli by se teamy vůbec spojili, kdyby se to začalo řešit. Já to nezažil, tak nemůžu hodnotit.
Ale co se mělo dělat poté co se ukázalo že zakladatelé teamů jsou nekompatibilní. Měl si Dejv na "svých" projektech "ukrást" team sám???.
Show most go on..
Tak stímhle naprostý souhlas. :D
Plně s tebou souhlasím, mě je mi to líto, ale právě proto ta poslední věta, se kterou naprosto souhlasíš.

Koníčky, hobby.... bez smluv, já mít modrý Mauricius, Monu Lisu nebo sbírku exotických motýlů, taky jí nepůjčím Dežovi Lakatošovi, Péťovi a Doležalovi aby to šli ukázat o dva bloky dál nemocný tetě. A navíc bych to měl pojištěný (pojistná smlouva).

Azore jseš prima kluk, ale víš, bohužel, stejně si myslím, že si neplníš správně funkci moderátora, jinak bys tady připustíl jeden komerční link. ... na výrobce osušek a ručníků, na pláč jsou tady (podle délky threadů) kapesníky malé. :lol: :P

Vím, že ty se tomu stejně zasměješ a proto to píšu.
Pepino
redwolf
Začatečník
Začatečník

Příspěvek od redwolf »

Můj požadavek se skládal ze dvou částí. Teď budu muset citovat sám sebe :shock: :D
redwolf píše:Požádal bych tě, jestli s něčím, co jsem napsal, nesouhlasíš, aby jsi přesně uvedl s čim. A poté napsal i věcné důvody proč..
Nevím jestli to bylo záměrné, že jsi tu druhou část vynechal, nebo omyl, tak jako moje "age" (vážne jsem to spatně přeložil :roll: :wink: ). Rozhodně to tvoji odpověď též snižuje. Zlá slova: uzurpuje hesla ...; ...zesmesnen a zablokovan...; ... znicen a ukraden...; ...jste zavinili anexi cnt... Jsou taková jakou skutečnost vyjadřují a ta je špatná. Jak chceš hezky napsat takové věci jako: Nacisté a komunisté zabili miliony lidí. Je to konstatování, něčeho moc špatného, tudíž to ani pěkně vypadat nemůže a nesmí.
Navíc nazvat věci pravými jmény, to je špatné, proto se na mě zlobíš? Měly by se takové věci zamést pod koberec a radši na ně co nejdřív zapomenout? To není můj názor, proto jsem psal, tak jak jsem psal.

Azor666: Já už dobojoval, když jsem napsal své shrnutí stavu. Teď už obhajuji jen sám sebe, proti snaze očernit mou osobu, potažmo mé názory :wink:

Pepino65: Ty nejseš vůbec hloupý (neber zle), ale ty jen jseš takový brutální kapitalista 8) :lol: Trochu drsný pohled, ale též pravdivý. :? Můžete si za to sami, neměli jste chtít s forestem sdílet hesla, teď si za to můžete sami, že vám něco ukradl, tak neplakejte :twisted:

2Azor666: jj pravda, smlouva se měla řešit hned na začátku... to by se ani ty dva týmy nespojily. a vše by jelo zas bez smluv. a teď by byl klid :idea: :!:
A teď už fakt končím! Kpx odpoví na můj příspěvek korektně, s Pepínem nezačnem další dlouhou diskuzi, a s Azorem si rozumím, tak co :wink: :arrow: jo ještě zdravím ostatní kterým jsem teď nenapsal Forda, dejvidka, Honzu, Boshe i Dura, snad to jste všici z tohodle vlákna. :wink: :?: :P :lol:
dejvidek
Administrator
Administrator
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dejvidek »

Pánové (a případné dámy), že vás to neustále baví. Kéž by se váš elán promítl do propagace BOINCu v ČR ať už pod jakýmkoliv týmem a né plácáním něčeho co už tu bylo asi tak 150x řečeno. Místo toho, aby někdo z vás informoval o čemkoliv ohledně BOINC, krafáte tu o něčem, o čem se kafá od ledna..... to je výkon!
Když už se thread jmenuje "Komentáře k "vyjádření od dejvidka" tak se vyjadřujte k mému komentáři o který se tak stálo. Kdo má potřebu smluv, nechť se obrátí na foresta, ten už 3/4 roku někoho takového hledá. Kdo se chce do nekonečna hádat a obviňovat, tak prosím, ale ne tady, už to tu totiž bylo nesčetněkrát.
Děkuji.
dejv
Pepino65
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pepino65 »

@redwolf: Myslím to upřímně, tvůj poslední příspěvek se mi líbil, bez nadsázky od začátku do konce.

1. nerozčiloval ses
2. mě se tvé "pojmenování" nedotklo, je to jen jiný popis skutečnosti, tak jak to cítím já, že to bohužel asi je
3. vyznal ses z toho jak to asi cítíš

P.S.: Já se ani ne před týdnem (poprvé a doufám, že naposled) tady taky neudržel a zuřil a to nebylo správné. Nepomohl jsem ani sobě ani nikomu jinému. Proto se taky nebudu už vyjadřovat k historii. Teď mám rozpracovaný překlad na Spinhenge@home pro wiki (i do forestovo stránek a třeba i někoho dalšího), po simapu 2. projekt, který překládám. Uspokojuje mě to rozhodně víc.
azor666
Moderátor II
Moderátor II
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od azor666 »

OM(F)G Redwolfe komunisty do toho nepeť srovnáváš, nesrovnatelný. Tyhle přirovnání jsou sice pěkný, dost za hranou. To je právě to co se celkem oprávněně na tvých postech nelíbí.
Navíc akorát zbytečně rozviřuješ F L A M E a já nemám po věčerech, už půl roku nic jinýho na práci...
Tohle je svobodné forum a já ho budu SVOBODNĚ CENZUROVAT

2pepino) Už to tu kdysi dávno někdo psal. Dobrý den pane notáři mi hledáme mimozemštany a protože se bojíme, že se navzájem kůli tomu to pozabíjíme, tak potřebujeme sepsat smlouvu o budoucí závěti. a) Umře li dejv dríve než Forest b)Umře li Forest...
To nám ten boinc opravdu leze tak na mozek, že to NIKOMU NEPŘIJDE ABSURDNÍ??? Tohle vidět v divadle Járt Cimmrmana tak zavrou a jdou k lopatě.
Naposledy upravil(a) azor666 dne úte lis 07, 2006 10:09 am, celkem upraveno 4 x.
Správu původního CNT si přivlasnil forest a podniká s ním na své soukromé doméně jinde.
CZ BOINC WIKI
azor666
Moderátor II
Moderátor II
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od azor666 »

Jak psal dejv Tohle už nadále není fórum CNT. Nevidím důvod, proč by se měly problémy CNT řesit na tomto fóru.
Tímto pls. považujte debatu za DEFINITIVNĚ UZAVŘĚNOU, POPŘÍPADĚ ZVAŽTE JEJÍ POKRAČOVÁNÍ NA FÓRU DO KTERÉHO PATRÍ
ps najdete ho na tý dlouhý nezapamatovatelný doméně :wink: o týmu asi v kuželkách.

edit pps kdyby každý místo 10kb textu sem napsal 1kb do wiki
CZ BOINC WIKI
FordPrefect
BOINC Guru
BOINC Guru
Kontaktovat uživatele:

2 KPX: dobra tedy, odpoustim ti tvou mladickou nerozvaznost :D
Naposledy upravil(a) FordPrefect dne stř lis 08, 2006 1:15 pm, celkem upraveno 1 x.
azor666
Moderátor II
Moderátor II
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od azor666 »

azor666 píše:KONEC
Která část slova "konec" je tak nepochopitelná :?: :?: :?:
To to opravdu musím LOCKnout na tvrdo?
CZ BOINC WIKI
FordPrefect
BOINC Guru
BOINC Guru
Kontaktovat uživatele:

2 Azor: a ja marne doufal, ze tady bude svoboda slova. Je prece veci navstevniku fora, co tady budou probirat? nebo ne? Nemam nic proti presunuti tematu do jine sekce, ale LOCK :?: 8)
azor666
Moderátor II
Moderátor II
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od azor666 »

Nemám nic proti přesunutí tématu na Forestovo fórum, ale bohužel nemám přístupová hesla k Forestovu fóru. :cry:

a) CNT se rozpadl hlavně proto, že dost lidí tato nekonečná hádka přestala bavit. Musí tedy pokračovat?

b) v současné době má Forest Svůj Osobní Tým se Svými Osobními hesly na Své Osobní Doméně. a na tomto fóru s tím neuděláme vůbec nic. Jestliže s tím chcete něco dělat, obraťe se prosím na Foresta na Jeho Osobním Fóru.

ps.: a co svoboda moderování :)
CZ BOINC WIKI
Odpovědět