Nekolik dotazu k CPDN
Moderátoři: zdespi, Moderátoři
- FordPrefect
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
2 vyzkumnik: Neni to nahodou tim, ze ten udaj TS/s je zprumerovany od zacatku vypoctu modelu? Nebo si na kazdy pretaktnuti tahas dalsi model z webu (to je na zabiti), pripadne obnovujes ze zalohy a pocitas od zacatku?
Pokud chces dostat rozumny udaj TS/s tak si ho spocti z poctu sekund za ktere spocitas trickle a vydel poctem TS/trickle (25920)
Pokud chces dostat rozumny udaj TS/s tak si ho spocti z poctu sekund za ktere spocitas trickle a vydel poctem TS/trickle (25920)
Private (old) + CCU stats.
-
vyzkumnik
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
aha tu bude chyba to ze to je zprumerovane sem nevedelBubak píše:2 vyzkumnik: Neni to nahodou tim, ze ten udaj TS/s je zprumerovany od zacatku vypoctu modelu? Nebo si na kazdy pretaktnuti tahas dalsi model z webu (to je na zabiti), pripadne obnovujes ze zalohy a pocitas od zacatku?
a netaham mam zalohu
Stejne bych ti spis doporucil pocitat si TS/s z rozdilu sekund na webu. Aspon ti budou ribyvat trickle a bude tvy testovani k necemu jinymu nez hokusum pokusum. Pokud jen obnovujes ze zalohy, tak tim CPDN nijak neprispivas.vyzkumnik píše:aha tu bude chyba to ze to je zprumerovane sem nevedel
a netaham mam zalohu
Private (old) + CCU stats.
FordPrefect:
To mi povidej, mam vsechno jen vybiram pamet. A behem par mesicu vylezla az o 65 %
2x256 se podle me vyplati mozna financne, ale to uz je v dnesni dobe nepouzitelny pro dual core.
Takze vybiram 2x512 Kingmax DDR2 800. Mel jsem v planu koupi jinou znacku a CL4 . Jenze cena vylezla o 1500,- a jeste je nedostupna.
To se mi fakt chce davat za pamet o polovinu vic
To mi povidej, mam vsechno jen vybiram pamet. A behem par mesicu vylezla az o 65 %
2x256 se podle me vyplati mozna financne, ale to uz je v dnesni dobe nepouzitelny pro dual core.
Takze vybiram 2x512 Kingmax DDR2 800. Mel jsem v planu koupi jinou znacku a CL4 . Jenze cena vylezla o 1500,- a jeste je nedostupna.
To se mi fakt chce davat za pamet o polovinu vic