BOINC Account Manager

Obecná diskuse týkající se systému BOINC

Moderátoři: zdespi, Moderátoři

Honza

Příspěvek od Honza »

Zakazani nove prace pro jdnotlivy projekt by tam byt mohlo. Skoro by se chtelo rict ze melo. Protoze jak jinak se 'korektne' odhlasit na dalku od projektu, pokud bude mit stale neco rozpocitaneho?
Ale musi se na to postupne...ty veci jsou dost provazane.

@ spamoid. Kontakt s BAM serverem se bezne deje nekde mezi temi pripady, ktere jsi jmenoval, tj. i bez rucni aktualizace nebo restartu.
Nevim, jestli by pomohlo dat nejaky parametr jako masku na interval treba 60 minut. Nekdy to muze vyvolat reschedule tasku...
gRis
BOINC Guru
BOINC Guru

Příspěvek od gRis »

Mají to na Boincstats nějak domrvený, zadávám to všechno správně a pořád se nechce přihlásit, že prý mám blbě username/password. Přitom ho stoprocentně zadávám správně. Nemám tam žádné zvláštní znaky ani z/y.
Honza

Příspěvek od Honza »

@ gRis - forest s tim mel taky nejaky problem. Mam stejny mail a pw jako na BOINC a jede to. Tusim, ze to tim take spravil. Mas to stejne?
gRis
BOINC Guru
BOINC Guru

Příspěvek od gRis »

Mam to stejne jako na BOINC, poslal jsem uz mail Willymu, tak uvidim co s tim udela.
forest
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od forest »

Problém s tím mám stále.
Registroval jsem si to na jiný mail než který mám v registracích pod BOINC, právě kvůli bezpečnosti a ono to nechodí :?
Nemám tam ani projekty, ani tým, prostě jako bych neexistoval.
Prozatím jsem se pokoušel 4 x to opravit na ten správný mail, vždy to nasalo že to bylo opraveno správně a zatím se ukazuje furt ten starej mail, čili mně to stále nefunguje :cry:
Toto je původní fórum Czech National Teamu, které se v listopadu 2006 přesunulo na tuto novou adresu.
spamoid
Začatečník
Začatečník

Příspěvek od spamoid »

Hmmm. Ja to registroval na stejny mail, jako mam projekty a slape to v pohode - myslim, ze jsem to cetl nekde na jejich foru v Bug sekci pro BAM... Mrknete tam...
Druha varianta je zmenit mail na projektech na ten, co mate na BAM - je to sice ujety reseni, ale mohlo by fungovat :)
s.
Skywalker
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Skywalker »

Mě to zase odmítalo přidat projekty kvůli heslo, protože jsem na nich neměl nastavené heslo, ale používal jsem ID.
forest
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od forest »

Tak jsem to vzdal, fakt si s tím nerozumím.
I když jsem udělal druhou registraci na správný mail, tak to sice registraci udělalo, ale zase se mně pro změnu nejde pod tím přihlásit :?
Toto je původní fórum Czech National Teamu, které se v listopadu 2006 přesunulo na tuto novou adresu.
gRis
BOINC Guru
BOINC Guru

Příspěvek od gRis »

Vyřešeno. Mailový klient mi blbě vyrobil odkaz z adresy a přidal na konec znak }. Takže jsem ho neměl aktivovaný. A ještě to v aktivačním mailu psali, what a shame/lame :-)
gRis
BOINC Guru
BOINC Guru

Příspěvek od gRis »

Skvěle, BAM mi attachnul Rosettu, která se mrcha nenechala přes klienta. teď ještě by mohli přidat Tanpaku...
gRis
BOINC Guru
BOINC Guru

Příspěvek od gRis »

Jak vlastně ten zatracenej BAM funguje? Když tam přepíšu General Preferences, jak rychle se to změní v nastavení projektů? Nebo se to nemění a platí to jen pro nově připojené počítače? Co má větší váhu, nastavení, které provedu v BAMu nebo nastavení na stránce projektu?
forest
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od forest »

Je to fakt kuriózní systém, už pár dní se mně tam vůbec nelze přihlásit, napíšu jméno pod kterým jsem se registroval, heslo co si pamatuju a napíše mně to že je zadaný něco blbě, že mně to pošlou na registrační mail jestli chci.
V mailu je přesně to co jsem tam zadával a prostě se tam pod tím nepřihlásím a přitom jsou to údaje pod kterýma mám registrovaný všechny účty, takže tohle je asi beze mě :cry:

Ještě se pokusím jim uplácat nějaký e-mail se žádostí o pomoc, ale nevím zda to pomůže.
spamoid
Začatečník
Začatečník

Příspěvek od spamoid »

To Forest - nejak se to resilo na jejich foru, mrkni tam - i jini lidi meli problem s prihlasenim po registraci.
To gRis - pokud si vytvoris preference (v BAM) se jmeny school, home nebo work a jeste nejakou, kterou oznacis jako default, tak je nutne na strance Preferences dat aktualizaci preferenci do projektu. Pokud dodrzis nazvoslovi, tak se ti to hezky prenese, pokud si preference pojmenujes jinak, prijdes o vsechny jiz nastavene preference v projektech (jak jsem psal nize).
Jinak moje vikendove zkusenosti jsou takoveto:
- kdy chci pocitaci priradit nejake umisteni (Venue), tak to funguje bezpecne jenom na SETI (jsem zapojen jeste do LHC, tam to umisteni pocitace (host) nezmenilo) - je nutne prepnout rucne
- i kdyz mam nastaveno, ze chci 3 dny prace na kazdem projektu, tak mam zasobu prace na 1den 18hod dle BS a s tim se nejak nemuzu popasovat - nevim, co znamena v BM toto:

Kód: Vybrat vše

05/06/2006 06:22|LHC@home |URL: http://lhcathome.cern.ch/; Computer ID: ...; location: school; project prefs: default
05/06/2006 06:22|SETI@home|URL: http://setiathome.berkeley.edu/; Computer ID: ...; location: school; project prefs: default
Znamena to, ze se pouzivaji default preference? Mam v projektech samozrejme vytvorene General preferences zvlast i pro School, ale nemam pro School vytvorene preference jednotlivych projektu - to pres BAM nejde...
Jinak mam z BAM porad takovy chaoticky smiseny pocit, myslim, ze to zatim neni uplne vhodne pro lidi, kteri maji vice pocitacu, protoze je porad nutne sledovat, co se na nich doopravdy deje.
Jinak BAM server je kontaktovan kazdou hodinu, takze nejpozdeji do hodiny jsou zmeny z BAM v BM...
s.
vejpuste
BOINC Guru
BOINC Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vejpuste »

2 spamoid : Ohledne profilu je spis dulezitejsi takovahle hlaska :
5.6.2006 12:47:26||General prefs: using separate prefs for home
nebo v horsim pripade :
5.6.2006 12:47:26||General prefs: no separate prefs for home; using your defaults
V prvnim pripade se vezme spravny profil ve druhem ne.
Druh pripad mi nastava v pripade, ze pocitac neni pripojen k projektu ve kterem globalni preference upravuju. Sice by to tak fungovat nemelo, ale vypozoroval jsem to tak. Zkus se pripojit k tomu projektu a pak dej treba suspend. Dulezite je, aby si stahnul aktualni nastaveni global preferences.
Libor
spamoid
Začatečník
Začatečník

Příspěvek od spamoid »

Boze to je system :-(
Samozrejme, ze mi SETI pise:
5.6.2006 8:22:06||General prefs: from http://bam.boincstats.com/ (last modified 2006-06-02 11:38:36)
5.6.2006 8:22:06||General prefs: no separate prefs for school; using your defaults
pricemz samozrejme, ze na SETI strankach i na BAM strankach school preference mam - je to ta moje 3 denni zasoba. Tak to fakt nevim, co s tim - takoveto chovani BAMu neni uplne v poradku :cry:
LHC mi toto nepise, praci ale take nezada (i kdyz neni prace, ale on se o to ani nesnazi), tak fakt nevim, jestli je BAM dobry napad... :cry:
s.
Odpovědět