Seasonal Attribution Project, high-res atmosfericky model
Moderátoři: zdespi, Moderátoři
To uz snad par mesicu ne? Vyschnul hned jak se dopocitalo 2k modelu.Honza píše:Pro zajimavost - Seasonal je s praci na suchu.
Private (old) + CCU stats.
Jo, utika to. Trochu jsem hledal.
12. sep bylo spocteno 2k modelu a 26.oct byl SAP na suchu, Skoda, klidne bych jeste par modelu prechroupal, aby jsme meli 100k.
EDIT: SAP se mi libil trochu vic nez hlavni CPDN. Na dualcorech s 1GB RAM mi vzdycky bezel jeden SAP a jeden CPDN. Ted jen cekam, jestli na hlavnim CPDN budou posilat na dopocitani spadle modely, tak jsi kdysi avizoval.
12. sep bylo spocteno 2k modelu a 26.oct byl SAP na suchu, Skoda, klidne bych jeste par modelu prechroupal, aby jsme meli 100k.
EDIT: SAP se mi libil trochu vic nez hlavni CPDN. Na dualcorech s 1GB RAM mi vzdycky bezel jeden SAP a jeden CPDN. Ted jen cekam, jestli na hlavnim CPDN budou posilat na dopocitani spadle modely, tak jsi kdysi avizoval.
Dobra zprava. Az je uvolni, tak jich jeste min. 5 spoctu.Honza píše:Se zda, ze Seasonal precijen uvolni jeste nejake modely k pocitani...
Tak nevim. mam si nasosat modely na pul roku dopredu, nebo jen pocitat. Na jednu stranu bych chtel trochu poskocit ve stats. dopredu, na druhou stranu bych nerad brzdil cely projekt. Koukal jsem, ze mnozi to tak delaji (jeden priklad za vsechny), ale nechci se chovat stejne hamizne. Nevite nekdo jestli na tomhle prijektu budou dal generovat nejaky WU, nebo je to "zase" konecna?
SAP uz je sice na suchu a dalsi nove modely nebudou, ale i presto se obcas objevi model k spocteni. Jedna se o modely jimz vyprsela deadline a nyni je posilaji znova. Tak pokud ma nekdo zajem, nechte si SAP at se obcas spoji se schedulerem a treba Vam taky neco sosne. CR ma naslapnuto skoncit SAP v top 10. (i kdyz na predbehnuti Italu asi stacim sam.
)
Je to nejaky roz*rdany. Nebere to cestinu a pise:
Could not insert new word matches
DEBUG MODE
SQL Error : 1271 Illegal mix of collations for operation ' IN '
INSERT INTO phpbb_search_wordmatch (post_id, word_id, title_match) SELECT 37171, word_id, 0 FROM phpbb_search_wordlist WHERE word_text IN ('já', 'mám', 'eąt?', 'doject', 't?i', 'modely', 'takľe', '15000', 'bod?', 'za', 'mnou', 'lol')
Line : 251
File : functions_search.php
Could not insert new word matches
DEBUG MODE
SQL Error : 1271 Illegal mix of collations for operation ' IN '
INSERT INTO phpbb_search_wordmatch (post_id, word_id, title_match) SELECT 37171, word_id, 0 FROM phpbb_search_wordlist WHERE word_text IN ('já', 'mám', 'eąt?', 'doject', 't?i', 'modely', 'takľe', '15000', 'bod?', 'za', 'mnou', 'lol')
Line : 251
File : functions_search.php
Naposledy upravil(a) zdespi dne úte bře 13, 2007 5:35 pm, celkem upraveno 4 x.