Takže jsem včera dopočítal těch 80%, ukončil jsem počítání, zazálohoval adresář, pak znovu spustil, abych to odeslal. K mému překvapení boinc nahlásil opět chybu, napsal 100% a hotovo. Zjistil jsem však jednu zajímavou věc - názvy tricklů v adresáři měly hned za názvem "sulphur_ei55_000676697" ještě "_1", ale sbalený zip soubor po čtvrté fázi "_0". Bohužel se stalo asi to, že původní porušený projekt měl na konci za názvem "_0" a potom nový stažený "_1", já nevěděl, že v tom může být rozdíl a vnutil jsem mu počítat data dál s tou jedničkou na konci, ikdyž můj workunit tam měl mít 0. Proto mi tam taky ty trickly průběžně nenaskakovaly - byly odlišné. Provedl jsem tedy další úpravu client_state a nahradil ty jedničky nulama, opravil název posledního tricklu - změnil jsem v názvu tu 1 na 0 a zkusil to odeslat. Boinc opět hlásil asi 5 chyb, že nemůže najít nějaké soubory, ale trickl odeslal a odeslal i zip soubor po čtvrté fázi. A světe div se, ten trickl se mi tam i objevil a dnes dokonce i body ( asi 3100, jako by se nic nestalo viz
http://climateapps2.oucs.ox.ac.uk/cpdnb ... id=1352716 )
Otázka tedy zní:
1. Kam chodily ty trickly s jedničkou v názvu a mohly někomu jinému poškodit jeho výsledky?
2. Ikdyž dopočítám vše do konce, využije se nějak výsledek, bude-li tam napsáno, že je tam chyba "client error" ?
P.S.: Máte-li někdo ještě jednotku sulphur_xxxx_999999999 a za ní "_0", pošlete mi prosím client_state na porovnání na
indy@wo.cz , dík.
EDIT: Omlouvám se, mělo to být v threadu "client_state.xml poškozen - možnost opravy?"
EDIT2: Díky za přesun