Nevim si rady...
Moderátoři: zdespi, Moderátoři
- dejvidek
- Administrator

- Kontaktovat uživatele:
Ahoj, vítej na fóru.
LHC momentálně nemá jednotky. Jak si nastavit zásobu jednotek na několik dní přibližuje článek Nastavení projektů.
dejv
LHC momentálně nemá jednotky. Jak si nastavit zásobu jednotek na několik dní přibližuje článek Nastavení projektů.
dejv
Vydrž, teď nejsou nové jednotky. No a až budou, nastavíš v General preferences, jak často chceš připojit do sítě. Default tam je 0,1 dne, povolené maximum 10 dní a teď se tu rozhořčuju, že napsat přes 3 dny je hltavost. Jiní na to budou mít názor jiný.marianna píše:Nemohli byste prosím mně jako začátečníkovi poradit, jak si udělat zásobu jednotek na víc dní? Sice mi zatím v pohodě počítá Einstein, ale docela ráda bych se podílela i na LHC. Díky moc.
Děkuji, už nové jednotky mám. A projevila jsem se jako hltoun - mám nastavenou zlatou střední cestu 5 dníJardaM píše: Vydrž, teď nejsou nové jednotky. No a až budou, nastavíš v General preferences, jak často chceš připojit do sítě. Default tam je 0,1 dne, povolené maximum 10 dní a teď se tu rozhořčuju, že napsat přes 3 dny je hltavost. Jiní na to budou mít názor jiný.
Budiž ti přáno. Já jedu standardně mix CPDN/ Einstein 1:1. Při tom posledním stampede na LHC jsem to na 3 dny přehodil na CPDN/ LHC 1:4 a znamenalo to pokles RAC o víc jak 10 %. Takže tyhle hektické noci vynechávám.marianna píše: A projevila jsem se jako hltoun - mám nastavenou zlatou střední cestu 5 dní
Mám dva počítače : Na pracovním jedu mix CPDN/Einstein/Rosetta - 2:1:1. Na domácím mám Einstein a LHC v pomětu 1:1.JardaM píše: Budiž ti přáno. Já jedu standardně mix CPDN/ Einstein 1:1. Při tom posledním stampede na LHC jsem to na 3 dny přehodil na CPDN/ LHC 1:4 a znamenalo to pokles RAC o víc jak 10 %. Takže tyhle hektické noci vynechávám.
Kredity jsou super, ale není to to hlavní, proč počítám
Ale jo, jenže už jsem psal, že mně těší, když skončím v quoru, a ne jen dobírám body. Když si nabereš na víc dní, tak už (obvykle) jen dobíráš kredity, které nastavili jiní. To samozřejmě neplatí u Einsteina, kde rozdají 3 karty a na 3 karty se čeká.
Já blb, to jsem sliboval, že už k tomu nic nenapíšu. Ale provokovala's.
Rosettu jedu jen na nejpomalejším P4/1,5, protože ten ničemu nepřekáží/ nikoho nebrzdí.
Já blb, to jsem sliboval, že už k tomu nic nenapíšu. Ale provokovala's.
Rosettu jedu jen na nejpomalejším P4/1,5, protože ten ničemu nepřekáží/ nikoho nebrzdí.