Nevim si rady...

Fórum o projektu Large Hadron Collider

Moderátoři: zdespi, Moderátoři

dejvidek
Administrator
Administrator
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dejvidek »

Ale vždyť nemůžeš přece lidem bránit v tom, aby využili možnosti nastavení projektu, ten umožňuje nastavit zásobu až na 10 dní, no nechť jí každej využije. Od zdlouhavého počítání tu máme taky deadline.
dejv
JardaM
Expert
Expert

Příspěvek od JardaM »

Já jim nechci v něčem bránit. Já chci jen využít jejich inteligenci a jejich sebekontrolu.
Hele, už jsem to dnes napsal forestovi: OK, mír.
A abych navázal na debatu jinde. Konečně jste se na něčem shodli. :lol: Asi by to byl ale dost slabý základ pro jednání.
Obrázek
marianna
Nováček

Příspěvek od marianna »

Nemohli byste prosím mně jako začátečníkovi poradit, jak si udělat zásobu jednotek na víc dní? Sice mi zatím v pohodě počítá Einstein, ale docela ráda bych se podílela i na LHC. Díky moc.
dejvidek
Administrator
Administrator
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dejvidek »

Ahoj, vítej na fóru.
LHC momentálně nemá jednotky. Jak si nastavit zásobu jednotek na několik dní přibližuje článek Nastavení projektů.
dejv
JardaM
Expert
Expert

Příspěvek od JardaM »

marianna píše:Nemohli byste prosím mně jako začátečníkovi poradit, jak si udělat zásobu jednotek na víc dní? Sice mi zatím v pohodě počítá Einstein, ale docela ráda bych se podílela i na LHC. Díky moc.
Vydrž, teď nejsou nové jednotky. No a až budou, nastavíš v General preferences, jak často chceš připojit do sítě. Default tam je 0,1 dne, povolené maximum 10 dní a teď se tu rozhořčuju, že napsat přes 3 dny je hltavost. Jiní na to budou mít názor jiný.
marianna
Nováček

Příspěvek od marianna »

JardaM píše: Vydrž, teď nejsou nové jednotky. No a až budou, nastavíš v General preferences, jak často chceš připojit do sítě. Default tam je 0,1 dne, povolené maximum 10 dní a teď se tu rozhořčuju, že napsat přes 3 dny je hltavost. Jiní na to budou mít názor jiný.
Děkuji, už nové jednotky mám. A projevila jsem se jako hltoun - mám nastavenou zlatou střední cestu 5 dní :D
JardaM
Expert
Expert

Příspěvek od JardaM »

marianna píše: A projevila jsem se jako hltoun - mám nastavenou zlatou střední cestu 5 dní :D
Budiž ti přáno. Já jedu standardně mix CPDN/ Einstein 1:1. Při tom posledním stampede na LHC jsem to na 3 dny přehodil na CPDN/ LHC 1:4 a znamenalo to pokles RAC o víc jak 10 %. Takže tyhle hektické noci vynechávám.
marianna
Nováček

Příspěvek od marianna »

JardaM píše: Budiž ti přáno. Já jedu standardně mix CPDN/ Einstein 1:1. Při tom posledním stampede na LHC jsem to na 3 dny přehodil na CPDN/ LHC 1:4 a znamenalo to pokles RAC o víc jak 10 %. Takže tyhle hektické noci vynechávám.
Mám dva počítače : Na pracovním jedu mix CPDN/Einstein/Rosetta - 2:1:1. Na domácím mám Einstein a LHC v pomětu 1:1.
Kredity jsou super, ale není to to hlavní, proč počítám :D
JardaM
Expert
Expert

Příspěvek od JardaM »

Ale jo, jenže už jsem psal, že mně těší, když skončím v quoru, a ne jen dobírám body. Když si nabereš na víc dní, tak už (obvykle) jen dobíráš kredity, které nastavili jiní. To samozřejmě neplatí u Einsteina, kde rozdají 3 karty a na 3 karty se čeká.
Já blb, to jsem sliboval, že už k tomu nic nenapíšu. Ale provokovala's. :wink:

Rosettu jedu jen na nejpomalejším P4/1,5, protože ten ničemu nepřekáží/ nikoho nebrzdí.
Odpovědět