!!Návrh!! - nekomerční reklamy CNT (BOINC.CZ)
Moderátoři: zdespi, Moderátoři
Vzdáváš se moc snadno
. Podívej se na hlasování, většina si zatím myslí že to není blbej nápad. Každopádně by to vyžadovalo nějakou úpravu homepage a do toho mají nejvíc co mluvit dejv a Honza. dejv se zatím moc nevyjádřil, jen hned na začátku že to nechápe
. Honza to ještě kategoricky nezamítnul, naopak se z tebe snaží hned od začátku vymámit, jak by sis to představoval
. Článek na webu? Sekce na fóru? Odkaz z homepage? Řekni si, myslím že když navrhneš něco rozumnýho, admini s tím problém mít nebudou. Prvně je ale potřeba vědět co po nich chceš, pak až ti můžou dát jednoznačnou odpověď zda je to proveditelný nebo ne.
Prestoze si myslim, ze to neni uplne spatny napad a hlasoval jsem pro, na hlavni stranku bych to rozhodne a v zadnem pripade necpal - to mi zase az tak dobre neprijde. Hlavni stranka je uz takhle naprosto neunose preplacana a neprehledna.
Ale proti tomu aby se utvorila nova strana (clanek), kde bude mit kazdy clen moznost pridat si kratky ostavec se strucnym popisem toho co ten clovek dela, s linkem a logem nebo malym obrazkem - proti tomu nic nemam a myslim, ze je to fakt docela dobre a mohlo byt zajimave nejen pro navstevniky ale i pro nas samotne. Je pravda, ze sice na to mame profily, ale tady by to mohlo byt pohromade a ani by to nemuselo byt spojeno s aliasem, ale byt uvedeno anonymne (pro ty, kteri si nepreji to mit vztazene ke svemu aliasu)
Ale proti tomu aby se utvorila nova strana (clanek), kde bude mit kazdy clen moznost pridat si kratky ostavec se strucnym popisem toho co ten clovek dela, s linkem a logem nebo malym obrazkem - proti tomu nic nemam a myslim, ze je to fakt docela dobre a mohlo byt zajimave nejen pro navstevniky ale i pro nas samotne. Je pravda, ze sice na to mame profily, ale tady by to mohlo byt pohromade a ani by to nemuselo byt spojeno s aliasem, ale byt uvedeno anonymne (pro ty, kteri si nepreji to mit vztazene ke svemu aliasu)
Naposledy upravil(a) trux dne pát pro 16, 2005 6:00 pm, celkem upraveno 1 x.
-
jeytee
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
A vsechno co resim s BOINCEM delam v praci....takze proto ta rezignace.
Souhlasim..pridat to na hlavni stranku to neni zrovna nejlepsi napad.
Ale treba co takhle na hlavni stranku dat polozku "Profily uzivatelu" nebo tak neco,ktera by redirectla na profily lidi fora...treba(placam protoze nevim jak to presne funguje. A tam by stacilo (treba) aby se tam toho dalo vice editovat (textove + obrazek (omezena velikost))
je tam sice editovatelny podpis..ale treba jeste jestli by slo pridat "volny text"...dle uvazeni clena.
Aby si tam proste clem mohl vytvorit svuj kompletni profil (rekneme treba zivotopis/biografii..etc)
To by mi treba stacilo...jelikoz bych si tam vlastne vytvoril celej svuj profil.
Vse samozrejme zalezi na moznostech tehle platformy...jestli vubec jde takhle "prekopat"- (rozsirit moznosti editovatelneho profilu)..a taky jestli admini budou ochotni tohle udelat.
Neco takoveho vlastne funguje na profilu na officialni strance SETI...profil zone. Clovek si tam vytvori usera a ma tam dve velke polozky..kde si vlastne muze napsat co chce. Ciste teoreticky bych si tam mohl vytvorit svuj dj profil...ale to uz by byla potom reklama SETI...jako projektu.....ne CNT (boinc.cz)
Pochopte,neskemram o to abych si nekde zalozil profil...zas tak mi o to nejde...svuj dj profil mam na djshopu.Ale chtel jsem to spojit s reklamou BOINCU a CNT....ale to uz jsem tu parkrat napsal.
Dalsi vec...jde o to aby mi admini posvetili to ze budu pouzivat za svym nickem (boinc.cz)..coz treba Forestovi nevadilo a bral to jako dobry napad.
Cekam az se tim trosku prokousou hlavni administratori...vse je na nich.

- dejvidek
- Administrator

- Kontaktovat uživatele:
Jsem k tomu velmi skeptický, pořád se něco navrhuje, pořád má někdo nápady - neříkám že špatné, jenže problém je pořád ten samý. Nenajde se člověk kdo by se tomu věnoval, rok a půl je to o stejných lidech + pár významných vyjímek jako je Honza, trux, StanleyNR a další.
Čtu tu nářky jak je web nepřehledný a kdesicosi, nikomu nikdo nebrání, aby vytvořil web zbrusu nový třeba na základě phpnuke enginu či podobném základu. Už mě to unavuje pořád číst jak něco chybí, chtělo by to tohle a támhleto, a tohle je blbě, jenže to je tak všechno co dotyčnej řekne, pak se jen čeká až blbej dejvidek,Honza, forest nebo trux to upraví, dodělají, napíšou, smažou, atd. a to vám řeknu to pak máte elánu se do něčeho pouštět.
dejv
Čtu tu nářky jak je web nepřehledný a kdesicosi, nikomu nikdo nebrání, aby vytvořil web zbrusu nový třeba na základě phpnuke enginu či podobném základu. Už mě to unavuje pořád číst jak něco chybí, chtělo by to tohle a támhleto, a tohle je blbě, jenže to je tak všechno co dotyčnej řekne, pak se jen čeká až blbej dejvidek,Honza, forest nebo trux to upraví, dodělají, napíšou, smažou, atd. a to vám řeknu to pak máte elánu se do něčeho pouštět.
dejv
-
jeytee
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
mno ty jdes na to pekne z ostra?!?!?!
Ja jen neco navrhl...
Nerozumim tvorbe webu a sprave takovych veci jako je tento web.Kdybych to umel urcite se dobrovolne prihlasim.
Nechapu proc hned takovej knockout?
Vis co...v pripade takoveho jednani nemam dal zajem neco resit.
Jsem tu novej a nevim jake tady mezi vami panujou vztahy....Kdyz te to dejvidku nebavi tak se tady na to vykasli a predej to nekomu jinemu.
Jsem uz s toho taky nasranej...ja se tu snazim o dobrou vec....a pak tu vlitnes ty a zacnes tu jecet ze ti nikdo nepomaha,za kazdej jen keca,to a ono....
Ti lidi chtej jen navrhnout,doporucit...co jak by nebylo spatne...udelat na tomhle webu.
Jasne ze...ja mel netradicni navrh. Ale stacilo rict "ne,díky"...
Stahuju svuj navrh na reklamu CNT (BOINC.cz)...abych nemusel poslouchat ukrivdene narky. Nemam uz chut prezentovat BOINC.CZ na verejnosti. Chtel jsem pomoct CNT (BOINC.CZ)...aspon formou cinnosti kterou zvladam!
Kazdopadne...dostal jsem vyjadreni jednoho z nejpovolanejsich....aspon se ten clovek tak prezentuje.To jsem potreboval.
Myslim ze tady nema smysl dal diskutovat....vseobecny nazor tu nic nezmuze proti nechuti konkretnich lidi.
...vse bez urazky Dejvidku
Vsem ostatnim..sorry za emoce....
Ja jen neco navrhl...
Nerozumim tvorbe webu a sprave takovych veci jako je tento web.Kdybych to umel urcite se dobrovolne prihlasim.
Vis co...v pripade takoveho jednani nemam dal zajem neco resit.
Jsem tu novej a nevim jake tady mezi vami panujou vztahy....Kdyz te to dejvidku nebavi tak se tady na to vykasli a predej to nekomu jinemu.
Jsem uz s toho taky nasranej...ja se tu snazim o dobrou vec....a pak tu vlitnes ty a zacnes tu jecet ze ti nikdo nepomaha,za kazdej jen keca,to a ono....
Ti lidi chtej jen navrhnout,doporucit...co jak by nebylo spatne...udelat na tomhle webu.
Stahuju svuj navrh na reklamu CNT (BOINC.cz)...abych nemusel poslouchat ukrivdene narky. Nemam uz chut prezentovat BOINC.CZ na verejnosti. Chtel jsem pomoct CNT (BOINC.CZ)...aspon formou cinnosti kterou zvladam!
Kazdopadne...dostal jsem vyjadreni jednoho z nejpovolanejsich....aspon se ten clovek tak prezentuje.To jsem potreboval.
Myslim ze tady nema smysl dal diskutovat....vseobecny nazor tu nic nezmuze proti nechuti konkretnich lidi.
...vse bez urazky Dejvidku
Vsem ostatnim..sorry za emoce....

Dalsi Reseni
kazdy by mel stranku ve tvaru
http://jmeno_projektu.boinc.cz a tam by bylo nejaky uvodni info bla bpa bla, a pak jediny link na stranky co by si clovek udelal sam, anebo přímý redirect na ty stránky co má clovicek uz udelany a tam treba na soubor http://fatbozz.wz.cz/prichozi_lidi_z_boinc.htm
dál už by si to rozvedl sám nejakym menu, to uz necht si udela sam
to je moje řešení
http://jmeno_projektu.boinc.cz a tam by bylo nejaky uvodni info bla bpa bla, a pak jediny link na stranky co by si clovek udelal sam, anebo přímý redirect na ty stránky co má clovicek uz udelany a tam treba na soubor http://fatbozz.wz.cz/prichozi_lidi_z_boinc.htm
dál už by si to rozvedl sám nejakym menu, to uz necht si udela sam
to je moje řešení
- dejvidek
- Administrator

- Kontaktovat uživatele:
Já na to jdu tak jak to je. Nemám ve zvyku motat okolo omáčku, říkám věci tak jak jsou, nápad se mi zamlouvá, realizaci si zatím nedovedu představit.jeytee píše:mno ty jdes na to pekne z ostra?!?!?!
Žádný K.O sem nenaznačil, prostě sem vyjádřil svůj názor. To není o znalostech jak tvořit web, to je o tom, že si někdo najde čas. Jsem ochoten pomoci, nemám čas to dělat od začátku do konce, to bych to dělal několik měsíců.jeytee píše:Nerozumim tvorbe webu a sprave takovych veci jako je tento web.Kdybych to umel urcite se dobrovolne prihlasim.
Co mám někomu předávat?jeytee píše:Kdyz te to dejvidku nebavi tak se tady na to vykasli a predej to nekomu jinemu.
Já oceňuji nápady lidí, bohužel zatím 99% z nich skončilo jen u návrhu. Jenže ač jsou nápady vesměs dobré, nelze čekat, že já si pak vezmu dovolenou a budu nad tím sedět, chodím do práce, sem tam od nevidim do nevidim a tohle dělám ve svém volném čase, prostě pokud to někdo realizuje od návrhu po konečné řešení, budu jen rád a rád mu zatleskám, protože vím co to dá času a přemlouvání. To samé s časem mají i ostatní, kteří se v rámci minima času co mají snaží tvořit, forest, Honza, trux, StanleyNR (a to se opakuji, ale víme o koho jde).jeytee píše:Jsem uz s toho taky nasranej...ja se tu snazim o dobrou vec....a pak tu vlitnes ty a zacnes tu jecet ze ti nikdo nepomaha,za kazdej jen keca,to a ono....
Pokud nemá smysl diskutovat, tak prosím. Na mojí osobě případné návrhy nestojí, já mám prostě strašně málo času. Pokud někdo řekne, že má nápad - ok, pokud někdo řekne že realizace je možná a vypadá asi takto - ok. Není problém to na web fláknout.jeytee píše:Kazdopadne...dostal jsem vyjadreni jednoho z nejpovolanejsich....aspon se ten clovek tak prezentuje.To jsem potreboval.
dejv
- dejvidek
- Administrator

- Kontaktovat uživatele:
Re: Dalsi Reseni
Na stávajícím hostingu toto možné není. Po vypršení stávající smlouvy a přechodu na nový hosting toto možné bude, alespoň si tak podmínky a možnosti vybavuji. Hledat se mi to teď pozdě nechce.fatbozz píše:kazdy by mel stranku ve tvaru http://jmeno_projektu.boinc.cz
dejv
- forest
- Kontaktovat uživatele:
Tak nějak jsem čekal co z této debaty vyplyne, než se vyjádřím sám, jelikož s jeyteem jsem to prakticky probrané měl hned v základu.
Navrhoval bych asi takovéto, myslím nejschůdnější a na realizaci nejnenáročnější řešení dané věci.
Na webu vytvoříme novou stránku, která bude mít odkaz hned v záhlaví webu (něco jako významní členové, či něco podobného). Její pojmenování může být věcí další debaty.
V tomto článku bude je NICK daného člověka, jeho zaměření (např. DJ, admin webu, či něco podobného) a odkaz, který povede tam, kam si daný člověk bude přát. Jestli už to bude do profilu některého z projektů, profilu na některém jiném webu, nebo na jeho vlastní stránky, to už bych nechal na tom konkrétním člověkovi.
Na této stránce by byli poze členové, kteří pro tým dělají něco víc, než jen počítají a píší na fórum.
Takovýto odkaz by si dle mého názoru zasloužil jak člověk který je moderátorem fóra, tak člověk který se stará o statistiky, píše články, či například je DJ a za své jméno si dá BOINC.cz, aby náš tým tímto propagoval.
Prakticky věškerá práce s tím by byla jen připsat na tu stránku NICK a odkaz, to by nemělo být až tak nároční pro nikoho co se starají o stránky, klidně to budu dělat.
Rád bych znal váš názor na toto řešení a hlavně vyjádření jeyteeho, jestli by mu to takhle stačilo.
P.S. dejve, s tím prodáváním myslel asi jeytee převod boinc.cz na někoho jiného, jestli jsem to dobře pochopil
Navrhoval bych asi takovéto, myslím nejschůdnější a na realizaci nejnenáročnější řešení dané věci.
Na webu vytvoříme novou stránku, která bude mít odkaz hned v záhlaví webu (něco jako významní členové, či něco podobného). Její pojmenování může být věcí další debaty.
V tomto článku bude je NICK daného člověka, jeho zaměření (např. DJ, admin webu, či něco podobného) a odkaz, který povede tam, kam si daný člověk bude přát. Jestli už to bude do profilu některého z projektů, profilu na některém jiném webu, nebo na jeho vlastní stránky, to už bych nechal na tom konkrétním člověkovi.
Na této stránce by byli poze členové, kteří pro tým dělají něco víc, než jen počítají a píší na fórum.
Takovýto odkaz by si dle mého názoru zasloužil jak člověk který je moderátorem fóra, tak člověk který se stará o statistiky, píše články, či například je DJ a za své jméno si dá BOINC.cz, aby náš tým tímto propagoval.
Prakticky věškerá práce s tím by byla jen připsat na tu stránku NICK a odkaz, to by nemělo být až tak nároční pro nikoho co se starají o stránky, klidně to budu dělat.
Rád bych znal váš názor na toto řešení a hlavně vyjádření jeyteeho, jestli by mu to takhle stačilo.
P.S. dejve, s tím prodáváním myslel asi jeytee převod boinc.cz na někoho jiného, jestli jsem to dobře pochopil
Toto je původní fórum Czech National Teamu, které se v listopadu 2006 přesunulo na tuto novou adresu.
já už několikrát říkal že jsem ochoten a rád bych pomohl s čímkoli co bude v mých silách bouhužel nejsem pisálek ani neumim dělat složitější www a když na to přijde dam klidně nějaké peníze webhosting musí něco stát atd.dejvidek píše:Jsem k tomu velmi skeptický, pořád se něco navrhuje, pořád má někdo nápady - neříkám že špatné, jenže problém je pořád ten samý. Nenajde se člověk kdo by se tomu věnoval, rok a půl je to o stejných lidech + pár významných vyjímek jako je Honza, trux, StanleyNR a další.
dejv