jaky Linux na desktop?

Smetiště aneb propadliště dějin pro neaktuální příspěvky. Po pár dnech bude ručně smazáno, pokud nebudou hlasy pro zachovaní

Moderátoři: zdespi, Moderátoři

dejvidek
Administrator
Administrator
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dejvidek »

FordPrefect píše:www .SlackWare.org

a nejen to. Nemusis na nic klikat, vsechna data se muzou napriklad zasifrovat a odeslat mailem na adresy ktere chces, nebo bezpecne sifrovane nakopirovat na netu kde chces. To vse bez jedineho kliknuti.
Nepotřebuji nic v tomto případě šifrovat, nepotřebuji nic posílat meilem, nepotřebuji nic kopírovat na net, potřebuji připojit ke compu mobil xy a zazálohovat ho, nakopčit data do něj z jiného mobilu, připojit ho na net a instalovat soft přímo z compu.
dejv
PS. Už úplně jedno je mi kdo první rozchodil myš na jakym systému.
FordPrefect
BOINC Guru
BOINC Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od FordPrefect »

Nekdo to nepotrebuje a nekdo ano. Ja to mam udelano napr tak, ze kdyz prijdu k sobe do kanclu, tak soft porovna telefonni seznam a diar a pokud jsou v telefonu zmeny, tak je automaticky zaarchivuje a odesle zasifrovane na server k archivaci. Stahne nove fotky a videa a kopii mi posle domu( pak ty fotky a videa v tel smaze ). To vse bez jedineho kliknuti. Ja vim, ty to nepotrebujes, ale me se to naramne hodi

PS: moje posledni vyjadreni ve f l a m e 8)
dejvidek
Administrator
Administrator
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dejvidek »

Já žádné fleky nepotřebuji. Já jen říkám, že to co potřebuji mi bez problémů splní XPéčka a rád bych věděl zda to splní i Linux a fakt nepotřebuji kraviny jako to někam posílat, den co den ke kompu připojuji několik mobilů, jednou to je N6310i, jednou N6230i, pak N6681, E720. To že se zeptám na Linux a dostane se mi odpověď ve stylu, že funkci XY má Linux už X let (aniž bych se na to ptal a nějak mi to pomohlo) sem si nějak zvykl, to že se mi dostane hromady řečí mimo moje potřeby už si asi budu muset zvyknout, ale jestli to ten Linux taky umí bez nějakého zdržování s nastavováním - to sem se ještě nedozvěděl, škoda.
dejv
Duha
Začatečník
Začatečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Duha »

A slyseli jste o LiveCD Linuxu nazvanem Overclockix? Zalozeno na Knoppix, kernel 2.6.x, KDE 3.4.2, uz instalovano FoldingAtHome, moznost remasteringu (zatim bohuzel nevim jak) Viz tady
Zamčeno