Banány
Moderátoři: zdespi, Moderátoři
- forest
- Kontaktovat uživatele:
No nemáš fakt zač, to jsi dostal automaticky za napsání 50 příspěvků na fórum 
Toto je původní fórum Czech National Teamu, které se v listopadu 2006 přesunulo na tuto novou adresu.
- azor666
- Moderátor II

- Kontaktovat uživatele:
Blížíte se až moc rychleRuiner píše:já chci taky banáááánéééék... no ale vzhledem k tomu že za 4 dny jsem už vyplodil přes 30 příspěvků, tak se k tomu ryyychle blížim
![]()
[no ofence]
Správu původního CNT si přivlasnil forest a podniká s ním na své soukromé doméně jinde.
CZ BOINC WIKI
CZ BOINC WIKI
- forest
- Kontaktovat uživatele:
Když už jsme u těch banánů, tak jakto že máš azore jenom jeden

Toto je původní fórum Czech National Teamu, které se v listopadu 2006 přesunulo na tuto novou adresu.
- azor666
- Moderátor II

- Kontaktovat uživatele:
jeden ale žlutej. já jsem teď zvláštní skupina 
Naposledy upravil(a) azor666 dne stř črc 19, 2006 1:00 pm, celkem upraveno 1 x.
Správu původního CNT si přivlasnil forest a podniká s ním na své soukromé doméně jinde.
CZ BOINC WIKI
CZ BOINC WIKI
- forest
- Kontaktovat uživatele:
To je divný, moderátoři měli žlutý banány, to je v pořádku, ale přibývaly jin tak jako ostatním, takže by jsi jich měl mít daleko víc.
- azor666
- Moderátor II

- Kontaktovat uživatele:
Nevím přesně jak a poč je to udělaný, ani to vědět nepořebuji/nechci. Nejsem ve skupině moderátoři jako Honza, ale v samostatné kategorii "mderátor I". Liší se to drobnostma v právech (pro Vás dobrá správa, nemůžu dávat IP BAN
-zatím). A tím banánem. Tuším, že ten obrázek je přiřazen napevno stejně jako banánová odměna. Víc banánů nepotřěbuji tak to neřeším.
EDIT @Honza: THX za banán
EDIT @Honza: THX za banán
Naposledy upravil(a) azor666 dne stř črc 19, 2006 8:46 pm, celkem upraveno 1 x.
CZ BOINC WIKI
CZ BOINC WIKI
Jo. Azor se opravdu o forum stara, vsechna cest.Honza píše:azorovi jsem jeden bana pridal, protoze si to zaslouzi.
Ale umim banany taky brat, kdyz si to nekdo zaslouzi...
Kdyz uz jses u toho ubirani. Kdyz to umis, tak mi jeden uber! Prosim. Nechci byz expert!! Pokrocily mi plne vyhovovalo
Private (old) + CCU stats.
Ono je to trochu poznat z obsahu nekterych tvych msg.Ruiner píše:bubak: proc chces o banan min? co ja bych za jeden dal
3 banany mi proste staci (kdyby se rozdavali piva, to by bylo neco jinyho
Private (old) + CCU stats.