Dalsi postup

Smetiště aneb propadliště dějin pro neaktuální příspěvky. Po pár dnech bude ručně smazáno, pokud nebudou hlasy pro zachovaní

Moderátoři: zdespi, Moderátoři

Zamčeno
gRis
BOINC Guru
BOINC Guru

Příspěvek od gRis »

@forest: Jo, zameť po sobě důkazy svého nedávného chování, jen ať se to nikdo do budoucna nedozví. Zbyde ti tak víc místa na mlžení a obviňování všech okolo, a všechny doklady toho, jak to celé vlastně bylo, budou pryč.

Vyzývám adminisféru tohoto fóra k zablokování forestova accountu.
FordPrefect
BOINC Guru
BOINC Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od FordPrefect »

gRis píše:Vyzývám adminisféru tohoto fóra k zablokování forestova accountu.
Ano, at zije zemokracie a svoboda slova :lol:
Honza

Příspěvek od Honza »

K banum accountu (nemluvim ted o bananech) a podobnym opatrenim jste se meli vyjadrit drive, kdyz jsem nabizel, ze odejdu nebo odejde nekdo jiny nebo neco podobneho. Ted mi to prijde trochu pozde, ake mohu se mylit.

Foresta jsem upozornoval na to, ze se mi ta posledni cast kolem mazani nelibi, ze neni konstruktivni atp. On ale proste pise pro svuj CNT - jak clanky tak prispevky (to ten nacionalismus) a ne v prve rade pro propagaci BOINCu a vedy, v cemz proste mame odlisny pristup.
Nicmene je to jeho pravo, jak se svymi prispevky nalozi. Mnohe by stejne zustalo v citacich, leccos vyplyva z reakci ostatnich a kazdy si z toho zaver nejaky udela podle sve hlavy. A ze jen malo lidi dokaze byt natolik vyrovnanych, aby nedelelali zavery na zaklade fragmentarnich znalosti, takze je velmi pravdepodobne, ze v takovem pripade bude vetsina "novych" nazoru v neprospech foresta...a snadno mohou preskocit "vedle" (rozumej na forestovo forum). Odstrihnuti minulosti totiz neznamena jen zakrtyti materialnich stop (coz je navic na internetu prakticky nemozne), ale zaroven a predevsim to znamena na (nekterych) vecech nelpet.

Proto jsem jej od posledni casti odrazoval, ale ma svoji hlavu a svuj rozum, jak vsichni vime...
Bubak
BOINC Guru
BOINC Guru

Příspěvek od Bubak »

Tady snad nebude klid nikdy...
Davat ban za vyjadreni nazoru je podle me ujety, stejne tak za clenstvi nebo neclenstvi v nejakem teamu.

Pokud tu smazete prispevky nekterych clenu tak vetsina threadu ztrati smysl a vytrati se z nich souvislosti. Pokud chcete neco smazat, tak klidne ... thready ze smetiste ktere uz stratily vyznam.
Jsem toho nazoru odsud nic nemazat. Vsichni kdo to budou chtit tak jim proste reknete ze s tim nic nenadelaj, asi jako s tim co meli vcera k veceri....
FordPrefect
BOINC Guru
BOINC Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od FordPrefect »

Jednoznacne souhlasim s Bubakem. Nevim, proc by se neco melo mazat nebo nekomu branit v pristupu na forum.
azor666
Moderátor II
Moderátor II
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od azor666 »

To chcete toho mrtvého koně hnát další rok :) Tohle bylo a bude tolerantní fórum
Pokud někdo chce smazat svoje posty, tak může. Nechám na posouzení jak moc je to konstruktivní...
Pokud někdo chce propagovat cizí doménu, tak jak vidíte taky může.

Konečně můžeme tuto debatu opustit a jít dělat něco užitečného.

That's all Folks! Konec, Lock....
Naposledy upravil(a) azor666 dne úte lis 07, 2006 11:43 am, celkem upraveno 1 x.
Správu původního CNT si přivlasnil forest a podniká s ním na své soukromé doméně jinde.
CZ BOINC WIKI
Rampa
Expert
Expert

Příspěvek od Rampa »

asi si nechám hacknout všechny hesla od cnt na všech projektech a přivlastním si cnt a budu v klidu protože s tím nikdo nic neudělá :shock: :lol:

kdo šetří má za tři, kdo krade má za pět
lež má krátké nohy, pravda jen jednu
tak dlouho se chdí se džbánem pro vodu až se donese pivo
azor666
Moderátor II
Moderátor II
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od azor666 »

Tak jinak. LOCK jestli chcete vtéto debatě pokračovat tak na jiném fóru 8)
Správu původního CNT si přivlasnil forest a podniká s ním na své soukromé doméně jinde.
CZ BOINC WIKI
Zamčeno