Prohlížeč Opera
Moderátoři: zdespi, Moderátoři
- azor666
- Moderátor II

- Kontaktovat uživatele:
jj anketa bude zábava už vidím ten f_l_a_m_e že FF je nedodělaná skládačka, O9 jsou přeplácaný omalovánky a IE7 není ani prohlížeč LOL
Lepší by byly přímo statistiky přístupů. Dejvídek je sem už párkrát házel, ale nějaké aktuální by neškodily.
Lepší by byly přímo statistiky přístupů. Dejvídek je sem už párkrát házel, ale nějaké aktuální by neškodily.
Správu původního CNT si přivlasnil forest a podniká s ním na své soukromé doméně jinde.
CZ BOINC WIKI
CZ BOINC WIKI
dobrý by bylo obojí, aspoň by se videlo jestli se někdo jen chlubíazor666 píše:jj anketa bude zábava už vidím ten f_l_a_m_e že FF je nedodělaná skládačka, O9 jsou přeplácaný omalovánky a IE7 není ani prohlížeč LOL
no na flamíky jsme tu už dost staří, ne? Ať si každej používá, co chce, sem jen zvědavej
- azor666
- Moderátor II

- Kontaktovat uživatele:
2 Adam23: tak hlasování užtady jedno máme Je to ale už skoro rok mrtvý tread tak by možná stálo zato založit nové a tohle zamknout.
Jinak výsledky hlasov FF 53% IE 28% O 15%
skutetečné rozloření --ie 47% ff 40% o 11%
Jinak výsledky hlasov FF 53% IE 28% O 15%
skutetečné rozloření --ie 47% ff 40% o 11%
Správu původního CNT si přivlasnil forest a podniká s ním na své soukromé doméně jinde.
CZ BOINC WIKI
CZ BOINC WIKI
- FordPrefect
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
- dejvidek
- Administrator

- Kontaktovat uživatele:
Narazil sem na velmi povedené widgety do Opery.
News from Czech Republic - články z několika českých zpravodajských serverů - lidovky.cz, ihned.cz, neviditelný pes a Moje noviny.
touchtheSky - předpověď počasí, je tam i vesnice jako Písek, takže tam bude asi většina měst v ČR.
dejv
News from Czech Republic - články z několika českých zpravodajských serverů - lidovky.cz, ihned.cz, neviditelný pes a Moje noviny.
touchtheSky - předpověď počasí, je tam i vesnice jako Písek, takže tam bude asi většina měst v ČR.
dejv
Kód: Vybrat vše
News from Czech RepublicSeaMonkey je v tech grafech kde? Je to Mozilla, nebo Mozilla Compatible Agent?dejvidek píše:Tak pár aktuálních statistik. Podíl Opery roste a klesá podíl hrůzy jménem Explorer. To je potěšující.![]()
dejv
Private (old) + CCU stats.
Asi to bude nošení dříví do lesa(ale přece jen všichni znát nemusí), nicméně na http://www.operacesky.net/forum je diskuzní fórum, kde se řeší všechny problémy a všechno, co se týká Opery. Zkušení uživatelé, co jsou ochotní radit a vysvětlit.
Live Long & Prosper, Opera!
Live Long & Prosper, Opera!
- dejvidek
- Administrator

- Kontaktovat uživatele:
Ani vydáním devítky u Opery nespí. Vyšla Opera 9.01, je to opět další z week buildů.
Opera 9.01, 6.2MB
dejv
Opera 9.01, 6.2MB
dejv
- ® Radim ... ®
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Ahoj , vi nekdo jak v Bookmarku u odkazu na web stranky zamezit obcasne preskakovani ikonek dane stranky ? Nektere stranky maji i svoji web ikonku , ale obcas se mi stane , ze si v tom Bookmarku vezme ikonku z jine stranky, pritom dost se da i podle toho rychle orientovat
Krome zpusobu smaz - vloz , zatim jiny zpusob neovladam 
- Bony
- Expert

- Kontaktovat uživatele:
Stává se mi to samé co popisuje Radim....prostě třeba pro založku Boinc.CZ se mi přiřadí favicon třeba Seznamu....atd.....řekl bych že Radim má ten samý problém. Stává se mi to už dlouho....ale zatím jsem to nějak neřešil....Docela by mě to zajímalo čím to je 
Moje hobby http://www.foto-tapety.cz