Nové vymoženosti fora

Informace a diskuse o webu boinc.cz a o tomto fóru

Moderátoři: zdespi, Moderátoři

Odpovědět
4D 61 72 74 69 6E=Martin
Expert
Expert

Příspěvek od 4D 61 72 74 69 6E=Martin »

Honza píše:Koukam, ze Bruno ma problemy s webem s tudiz nejde ani BOINC server status.
Myslime, ze ho mam zkusit pumpnout o ten PHP script a zkusit na nas server nainstalovat nebo obcsne vypadky nejsou problem; samosebou nemuzeme zajistit, ze tento web/server pojede na 100%.
Taky zatim poradne nevim, co je k tomu potreba - napriklad mel problem s fonty atp...
tak tohle jsem nepochopil - buď si právě vyrobil nové pravidla češtiny, nebo už jsem unavený a musím jít spát :lol:
konkrétně nechápu spojení "pumpnout o ten PHP script", nechápu, který server je míněný tím "náš" server (ten, na kterém hostuje http://www.boinc.cz?)
fakt vůbec nechápu, co jsi vlastně vymyslel/navrhnul....asi se vyspím a ráno si to přečtu znova :lol:
Honza

Příspěvek od Honza »

vpravo nahore na foru ma BOINC server status scheduleru.
ten je generovany php scriptem
Bruno je autor tohoto scriptu, se kterym jsem si mailoval a daval mu pripominky
zamer: kdyz nejede jeho web (jako ze pred chvilkou nejel), nejede ani ten status script.
predpoklad: mohl by mi dat zdrojak k dispozici
predpoklad:byl bych schopen ho zprovoznit na boinc.cz serveru
predpokladany vysledek: kdyz pojede forum, pojede i tento server status :wink:
4D 61 72 74 69 6E=Martin
Expert
Expert

Honza píše:vpravo nahore na foru ma BOINC server status scheduleru.
ten je generovany php scriptem
Bruno je autor tohoto scriptu, se kterym jsem si mailoval a daval mu pripominky
zamer: kdyz nejede jeho web (jako ze pred chvilkou nejel), nejede ani ten status script.
predpoklad: mohl by mi dat zdrojak k dispozici
predpoklad:byl bych schopen ho zprovoznit na boinc.cz serveru
predpokladany vysledek: kdyz pojede forum, pojede i tento server status :wink:
ahááá....přeloženo do češtiny už to chápu.... :lol:

EDIT: zmátlo mně hlavně to "Myslíme"
StanleyNR
Banánová odměna
Banánová odměna
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od StanleyNR »

Bug: ikonka "Zadne nove prispevky" (ta mensi) zrejme neni transparentni.
BTW mohl by se uz DarkSilver nastavit jako vychozi styl pro neprihlasene uzivatele?
4D 61 72 74 69 6E=Martin
Expert
Expert

StanleyNR píše:Bug: ikonka "Zadne nove prispevky" (ta mensi) zrejme neni transparentni.
ta malá ikonka "Žádné nové příspěvky" by mněla být v pořádku. Transparentní není jen ta animovaná - "Žádné nové příspěvky (oblíbené)" - kdovíco jsem na tom podělal....nevím no....až někdy dodělám ty další ikonky, přidám tam i opravenou verzi téhle....nebo ji může někdo už teď opravit....momentálně nemám moc času, ale od pondělí by to mohlo být lepší....ale to je zase to dřevo....no to zase nebude tak strašné....no uvidíme....
Honza

Příspěvek od Honza »

StanleyNR píše:BTW mohl by se uz DarkSilver nastavit jako vychozi styl pro neprihlasene uzivatele?
s dejvem jsme nazoru, ze subSilver je obecne standarnim style phpBB fora a tudiz to tak nechat.
Dalsim faktorem je, ze vetsina lidi pouziva (a vzdy pouzivala) subSilver. I to je asi hlas vetsiny.

Kazdy ma samosebou moznost si zvolit, co chce pouzivat.
Za sebe mohu rici, ze se budu snazit, aby DarkSilver byl stejne opecovavany (a tedy mel vsechno), co subSilver.

Jeste mne napada, ze by sel nejak doplnit e-mail, kteri dostavaji nove registrovani uzivatele (tzv. Welcome mail).
StanleyNR
Banánová odměna
Banánová odměna
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od StanleyNR »

O duvod vic proc ten "bezny standard" nemit jako default. A puvodni myslenka byla barevne sladit web a forum.
Takze zlepseni zadne, jen mame ted min stylu :D
forest
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od forest »

Honza píše:
s dejvem jsme nazoru, ze subSilver je obecne standarnim style phpBB fora a tudiz to tak nechat.
Dalsim faktorem je, ze vetsina lidi pouziva (a vzdy pouzivala) subSilver. I to je asi hlas vetsiny.
[/quote]
Tohle je SUPER argument :lol:
Když je to nastavený na Default, tak je logické že většina lidí má ten subSilver u sebe nastavený, protože většina lidí co je registrovaná na fórum nenapsala ani 10 příspěvků, natož aby se obtěžovala si měnit prostředí, nebo o té možnosti ani neví :wink:

Takovouhle věc by měla rozhodnout anketa nemyslíte :?:
Nám to může být jedno, protože již to máme nastaveno jak chceme, ale pro ty nově příchozí může subSilver připadat opravdu trochu velkej skok. DarkSilver je více podobný prostředí stránek.

Ale je to jenom můj pohled na tuto věc :wink:
Naposledy upravil(a) forest dne stř čer 08, 2005 7:47 am, celkem upraveno 1 x.
4D 61 72 74 69 6E=Martin
Expert
Expert

forest píše: Takovouhle věc by měla rozhodnout anketa nemyslíte :?:
Nám to může být jedno, protože již to máme nastaveno jak chceme, ale pro ty nově příchozí může subSilver připadat opravdu trochu velkej skok. DarkSilver je více podobný prostředí stránek.

Ale je to jenom můj pohled na tuto věc :wink:
a taky můj.... :wink:
Administrator
Administrator
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dejvidek »

Pokud sem přijde někdo kdo má minimální zkušenosti s phpbb fórem a chodí na jiné druhy fór, je velká pravděpodobnost, že již někde phpbb + subsilver viděl - tohle neovlivním.
Pokud se registruje, ať si změní styl na tmavou / světlou verzi. Neotravuju lidi s nutností aktivace registrace, nebo nedej bože abych to musel schvalovat já. Komu je proti srsti se registovat a přihlašovat bude mít subsilver, tečka! Instalace stylů byla velká chyba, teď se to vrací jako bumerang. Natáhneš prst - urvou ti ruce.
Jako nestačím se divit, že budem mít ankety o tom, jestli je default jeden styl, nebo druhej, když to jde změnit v nastavení a od toho to je!
dejv
trux
Banánová odměna
Banánová odměna
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od trux »

Souhlasim, ze jeden styl je na udrzovani vice nez dost. To by me zajimalo kolik administratori uz zabili casu s ladenim takovych kravin jako je druh ikonek a hvezdicek, nebo barvy pro jednotlive styly, misto aby se pracovalo na obsahu a pripadne celkovem jednotnem layoutu.

trux
dejvidek
Administrator
Administrator
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dejvidek »

2trux: Ani nepočítat, Honza už z toho musí mít hlavu jako bejk. Souhlasím, že je třeba se věnovat jiným věcem, než zakládat ankety o stylech, hvězdičkách a dalších nesmyslech.
dejv
Honza

Příspěvek od Honza »

Ano, cas radsi ani nepocitat. Leckere upravy jsou rucni - viz trebas ladeni post boxy kam se pisi prispevky atp.
btw, pridal jsem nahoru odkaz na RSS, kdyz to tolik lidi prehledlo. Zapracuji to i do DarkSilver...
Honza

Příspěvek od Honza »

pri psani prispevku a uvadeni odkazu pres [url] bylo nutne rucne dopisovat za prvni url do hranate zavorky rovnitko. Taky vas to prudilo? Tak se tam uz dopisovat nemusi :wink:
Nevim, proc to tam neni jiz standardne :?
Bugi
Expert
Expert
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bugi »

Když už si zapamatuju, kde to rovnítko mám na klávesnici, tak už ho zase nepotřebuju? Ty mě medíš. :evil: Hned si to taky vyzkouším. (pouze pro plnoleté) :D
Odpovědět