Mas na nej copyright? Ze bych ho jinak asi zabavil
Fórum
Moderátoři: zdespi, Moderátoři
-
vejpuste
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
Nevim, jestli jsem jedinej, komu to dela, ale obcas se mi nektere stranky fora nezobrazi. Napriklad http://boinc.cz/forum/viewtopic.php?t=1314&start=all hodi Stranku nelze zobrazit a kdyz necham jenom http://boinc.cz/forum/viewtopic.php?t=1314 tak ji zobrazi. Dela mi to obcas i u dalsich stranek. Dela mi to na ruznych pocitacich i ruznych prohlizecich. Ma s tim problemy i nekdo dalsi?
Libor
Libor
- forest
- Kontaktovat uživatele:
Takovýhle problém jsem nepozoroval ani doma na Maxthonu, ani tady na Opeře.
Toto je původní fórum Czech National Teamu, které se v listopadu 2006 přesunulo na tuto novou adresu.
-
PavolR
- Kontaktovat uživatele:
Souhlas, snad by sli starsi, jiz neaktualni prispevky vymazatgRis píše:Dělá to obecně u threadů s více než dvaceti stránkami, myslím, že to je zasráním serveru z důvodu pokusu o zobrazení všech postů v threadu, někde se to ale snad dá nastavit, jenom tady nevím kde. Ale určitě by to šlo, nebo by s tím Dejvidek nebo Honza mohli udělat něco na straně serveru.
- Necroman
- Expert

- Kontaktovat uživatele:
Re:
Jen taková poznámka, mám pocit, že čas u příspěvků na fóru je posunut o hodinu proti reálu... např tento příspěvek píšu v 14:14, ale čas u něj bude nejspíš kolem čtvrt na dvě... jinak v profilu mám, že jsem v zóně +1 hodina Praha, není chyba v nastavení fóra?
- Nevyn
- Začatečník

- Kontaktovat uživatele:
Re:
JJ to je problém skoro všude...si nastav časový pásmo na - GMT + 2 - Cairo,Helsinky, Kaliningrad a South Africa a bude to OKNecroman píše:Jen taková poznámka, mám pocit, že čas u příspěvků na fóru je posunut o hodinu proti reálu... např tento příspěvek píšu v 14:14, ale čas u něj bude nejspíš kolem čtvrt na dvě... jinak v profilu mám, že jsem v zóně +1 hodina Praha, není chyba v nastavení fóra?