Prohlížeč Opera
Moderátoři: zdespi, Moderátoři
- Howard
- Expert

- Kontaktovat uživatele:
Konečně je to tu!
Vyšla finální verze Opery 9.
http://mirror.globalcore.net/opera/win/ ... 0Setup.exe
EDIT:
Ach jo. Koukal jsem na číslo buildu této final verze a je to 8501, čili stejné číslo, jako u posledního weekly buildu.
V buildu 8501 jsem pozoroval plno zobrazovacich bugu, hlavne v PHPBB forech, a oni to prohlasili za final - takze napr. ted vidim na strance v tomto threadu vsude misto ikonky ICQ avatar nekoho.
Hodne trapny. Tohle opravdu nemeli vydavat za final build!!!
-----------
EDIT2:
Vsichni co mate problemy se zobrazovanim Opery, smazte si CACHE!!! Nastavte na chvili disk cache i memory cache na OFF a kliknete na tl. smazani cache. Zrejme doslo k tomu, ze starsi weekly buildy nejak blbe indexovali veci v cache a proto zlobi i finalni verze opery.
http://mirror.globalcore.net/opera/win/ ... 0Setup.exe
EDIT:
Ach jo. Koukal jsem na číslo buildu této final verze a je to 8501, čili stejné číslo, jako u posledního weekly buildu.
V buildu 8501 jsem pozoroval plno zobrazovacich bugu, hlavne v PHPBB forech, a oni to prohlasili za final - takze napr. ted vidim na strance v tomto threadu vsude misto ikonky ICQ avatar nekoho.
Hodne trapny. Tohle opravdu nemeli vydavat za final build!!!
-----------
EDIT2:
Vsichni co mate problemy se zobrazovanim Opery, smazte si CACHE!!! Nastavte na chvili disk cache i memory cache na OFF a kliknete na tl. smazani cache. Zrejme doslo k tomu, ze starsi weekly buildy nejak blbe indexovali veci v cache a proto zlobi i finalni verze opery.
- Necroman
- Expert

- Kontaktovat uživatele:
Tech brouku tam maji vice, stale dela dost problemu treba zobrazovani embedded Windows Media prehravacu do stranek (CT24 atd.), NTLM prihlasovani stale nefunguje, take nektere Google stranky nejsou funkcni, jak by mely. Mozna, kdyby treba pockaly do 1.7., tak by jeste neco stihli doladitHoward píše:Konečně je to tu!
jako to, že mi Opera pokaždé spadne když spustím WMV stream (třeba na ČT24), taky jsem čekal, že vr O9 final už to budou mít kucí pořešený, a ono neNecroman píše:Tech brouku tam maji vice, stale dela dost problemu treba zobrazovani embedded Windows Media prehravacu do stranek (CT24 atd.), NTLM prihlasovani stale nefunguje, take nektere Google stranky nejsou funkcni, jak by mely. Mozna, kdyby treba pockaly do 1.7., tak by jeste neco stihli doladit
- azor666
- Moderátor II

- Kontaktovat uživatele:
To je zvlaštní CT25 mi de
Zase mi ale nejde nainstalovat ta vopera
Respektive jde jen odelena instalace kdyz dam upgread tak se sice vse nahraje ale pak se pusti zase starý build
Zase mi ale nejde nainstalovat ta vopera
Respektive jde jen odelena instalace kdyz dam upgread tak se sice vse nahraje ale pak se pusti zase starý build
Správu původního CNT si přivlasnil forest a podniká s ním na své soukromé doméně jinde.
CZ BOINC WIKI
CZ BOINC WIKI
- azor666
- Moderátor II

- Kontaktovat uživatele:
No ja zas nejsem tak blbej jak vypadámprávě že mně tam zůstalo číslo 84xx a né 8501
Správu původního CNT si přivlasnil forest a podniká s ním na své soukromé doméně jinde.
CZ BOINC WIKI
CZ BOINC WIKI
- Howard
- Expert

- Kontaktovat uživatele:
Anketa by byla fajn a navrhuju moznosti
IE6
IE7
Maxthon
Avant Browser
Opera 8.x
Opera 9.x
Mozilla 1.7.x
SeaMonkey 1.x <-- opraveno, mel sem tam Sunbird, to je neco jineho
Firefox 1.x
Netscape 8.x
Konqueror
Galeon
Lynx
IE6
IE7
Maxthon
Avant Browser
Opera 8.x
Opera 9.x
Mozilla 1.7.x
SeaMonkey 1.x <-- opraveno, mel sem tam Sunbird, to je neco jineho
Firefox 1.x
Netscape 8.x
Konqueror
Galeon
Lynx
Naposledy upravil(a) Howard dne stř čer 21, 2006 10:10 am, celkem upraveno 1 x.