nebo něco jiného.Bubak píše:To mit pod stolem, tak se bojim, ze mi to vcucne nohu.![]()
To je model vyvinutý pro práci v helikoptérách. Vytváří dodatečný dopředný tah, čímž zvyšuje rychlost.
Moderátoři: zdespi, Moderátoři

Hodnej táta[Jilem]Karell píše:Syn mě ukecává, abych mu pořídil nový PC. Paří CS:S, World of Warcraft, Q4. Postavil bych to z komponent, které uvádím, chtěl bych slyšet váš názor, jestli to je na paření postačující, případně jak doplnit, změnit, aby v době, kdy nepaří, pořádně počítal
Case: Eurocase MiddleTower 5470-P4 Black-Silver, ATX 450W P4
MB: ASUS M2N32-SLI DELUXE, nForce590 SLi, DualCh DDR2 800, PCIe x16, SATA II RAID, FW,
Grafika :ASUS EN7900GT TOP/2DHT 256MB DDR3, GeForce 7900GT PCI Express x16 SLi HDTV 2xDVI
Procesor: AMD Dual-Core Athlon A64 X2 4200+ 64-bit HT Manchester BOX socket 939
USB2.0, 2x GLAN, WiFi, 8ch audio, scAM2
Paměť: 1GB DDR2 750MHz PC6000 CL4 KINGSTON HyperX BOX
HD: 2 x SEAGATE Barracuda ES 250GB, SATA II NCQ 16MB cache, 7200ot, ST3250620NS

Dual kity jsou spis jen obchodni znacka. jak jsem vypozorioval, tak se vyrobce (u me taky Kingston) uz ani nesnazi davat tam chipy ze stejny serie. Tak pochybuju, ze to vubec zkusi otestovat. Podle me je lepsi kdyz znas dodavatele a muzes si vybrat 2 kousky ze stejny serie, prip je treba 2. den vymenit.[Jilem]Karell píše:EDIT: jsem fakt už nějak pomalejší, tuhle otázku ruším, do DualCh kupovat jednu paměť a pak riskovat, že si nebude s další rozumět je pěkná blbost. Proto jsou ty dual kity, ne?
Bubáku to byla dost užitečná poznámka. Ale takový AMD Dual-Core Athlon A64 X2 3800+ EE (65W) 64-bit Windsor BOX socket AM2 už by do té desky šel "strčit", že?
Thalesi, asi i blbej. Slíbil jsem mu, že když se kvalifikuje na Invex, bude něco lepšího, kde mu to poběží v akci s více než 40 Fps. A on to hajzl dokázal

Par duvodu se i tak najde. Osobne jsem po pocatecnim nadsenim z Core 2 hodne vystrizlivel. AMD ma i svy dobry stranky. Treba celkovou vyvazenost platformy, AM2 patici jako drzak... co je pro AM2, to tam muzu narvat a bezi to, coz se o LGA 775 neda rict ani omylem.forest píše:Taky bych doporučoval Core 2 Duo a to jak kvůli nižší ceně a poloviční spotřebě, tak i kvůli menší náročnosti a tím i tichosti chlazení.
Myslím že i Intel E6400 na default bude výkonnější než AMD X4200 a v přetaktu má výkonnovou rezervu ještě dalších minimálně 30%, takže není bůvod volit jinak.