Dneska jsem nahodou objevil, ze v portage stromu gentoo linuxu je BOINC!
Zatim je jeho ebuild v testovaci fazi, takze pokud ho chcete pouzivat, provedte jako root prikazy
echo ">=sci-misc/boinc-4.19" >> /etc/portage/package.unmask
emerge boinc
A pote uz se bude o boince starat sam emerge/portage :]...Hnedka to jdu vyzkouset :]
EDIT1: Tento prikaz nainstalujeverzi 4.32, takze pokud chcete 4.19, tak provedte napriklad jeste
echo ">=sci-misc/boinc-4.20" >> /etc/portage/package.mask
toto zajisti, ze se nebudou pouzivat verze 4.20 a vetsi, coz jsou vlastne vsechny neoficialni pro linux,..myslim
BOINC v gentoo portage!
Moderátoři: zdespi, Moderátoři
-
WerK
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Jj ... to okenni rozsireni se mi taky nedarilo zkompilovat ... vyresil jsem to tak ze jsem si stahnul oficialni binarni boinc pro i386 a z nej si vytah boincmgr ... a funguje dobre
Ale KBoincSpy je lepsi, boincmgr zase rychlejsi a komunikuje v realtime zatimco KBoincSpy jenom v intervalu kdy se obnovuje client_state.xml soubor.
-
TheBurn
- Začatečník

- Kontaktovat uživatele:
Mno tak ja bych KBoincSpy vyzkousel, kdybych mel KDE :]]...A vzhledem k tomu ze maj opravdu monstrozni zavislosti (spolu s gnome, ten je na tom ale mam pocit kapanek lepe:]), tak se jim vyhybam jako cert krizi :]]...Nepotrebuju mit miliony balicku na kompilovani :]]]....Zkusim to tak jak rikash :]],...To Xkovy se porad a porad nedari, asi budou muset neco upravit hosi v berkeley :]