Certifikaty

Diskuse týkající se boinc.cz

Moderátoři: zdespi, Moderátoři

forest
Kontaktovat uživatele:

Plaketka ;-)

Příspěvek od forest »

V jiné diskusi se probírá možnost mít na našich stránkách kolonku ,,User Of Day,, což je myslím časově nezrealizovatelné, ale dostal jsem jiný nápad :wink:
Co takhle udělat týmové plaketky za dosažené hranice Creditu ala Seti@Home/Clasik :?:

Nevím jak ostatní, ale já si je dával na nástěnku nad PC a měl jsem opravdu radost kdykoliv jsem na některou novou dosáhnu :lol:

Nebylo by to určitě moc časově náročné je vyrobit, stačí určit hranice Creditu za celý Boinc, vybrat pro každou obrázek, logo už snad vybereme v dohledné době no a pak už stačí, aby to dal někdo dohromady.

Akorát by se o Plaketky muselo žádat mailem, protože kdyby to měl někdo hlídat, tak se z toho zblázní :lol:
Stačilo by poslat banner se součtem dosaženého Creditu a obratem by dostal patřičnou Plaketku :wink:

Možná je to také nerealizovatelné, ale zajímalo by mě jestli by o to měli zájem i jiní členové našeho týmu :wink:
Toto je původní fórum Czech National Teamu, které se v listopadu 2006 přesunulo na tuto novou adresu.
Honza

Příspěvek od Honza »

Ja osobne tolik na ten kredit nejsem, takze mne takova vec nebere. Ale ostanim ji vubec neupiram...mozna bych i pomohl s grafikou.
Ted ale vidim zasadnejsi urcit logo atp.
fatbozz
Expert
Expert
Kontaktovat uživatele:

ja jsem pro

Příspěvek od fatbozz »

Jo Taky me to vzdycky potesilo. Jsem Pro
swamp
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Certifikaty

Příspěvek od swamp »

Nechci s tim byt otravny, ale nebylo by od veci udelat certifikaty i pro ostatni projekty, minimalne jeste pro clima (CNT je nejaktivnejsi prave v SETI a CPDN). Ono sice pocitame pro dobro lidstva, ale mam rad, kdyz mi na zdi visi aspon vysledek prace v podobe kusu papiru s tim, kolik unitu jsem udelal. Takove male oceneni.
Co myslite?
forest
Kontaktovat uživatele:

Re: Certifikaty

Příspěvek od forest »

swamp píše:Nechci s tim byt otravny, ale nebylo by od veci udelat certifikaty i pro ostatni projekty, minimalne jeste pro clima (CNT je nejaktivnejsi prave v SETI a CPDN). Ono sice pocitame pro dobro lidstva, ale mam rad, kdyz mi na zdi visi aspon vysledek prace v podobe kusu papiru s tim, kolik unitu jsem udelal. Takove male oceneni.
Co myslite?
Udělej si pidpisový Banner a vytiskni si ho :lol:

Nyni vážně...... Nebylo by to špatné mít sumární Certifikát pro celý BOINC, ale obávám se, že je to pouze vymoženost Seti a tak kdo chce mít Certifikát=počítejte Seti :wink:
Toto je původní fórum Czech National Teamu, které se v listopadu 2006 přesunulo na tuto novou adresu.
swamp
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Re: Certifikaty

Příspěvek od swamp »

forest píše: tak kdo chce mít Certifikát=počítejte Seti :wink:
To by SETI muselo fungovat :D
Necroman
Expert
Expert
Kontaktovat uživatele:

10 000

Příspěvek od Necroman »

HURRÁÁ MÁM CELKEM 10 000 KREDITŮ !!! :mrgreen: :Honza_clap :Honza_dance
(sorry, ale musel jsem se pochválit po tom roce práce :wink: )
Obrázek
forest
Kontaktovat uživatele:

Re: 10 000

Příspěvek od forest »

Necroman píše:HURRÁÁ MÁM CELKEM 10 000 KREDITŮ !!! :mrgreen: :Honza_clap :Honza_dance
(sorry, ale musel jsem se pochválit po tom roce práce :wink: )
Gratuluji k dosažení první z mnoha met, na cestě za prvním melounem Creditu :lol:
Naposledy upravil(a) forest dne čtv dub 28, 2005 7:42 am, celkem upraveno 1 x.
TheBurn
Začatečník
Začatečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TheBurn »

Co takhle udelat automaticky generovane certifikaty pres php?...

Nevim sice jestli bych si na to ansel moc casu, ale - pokud jde o dosazeni nicku a par cisel tak by to nemel byt problem a jestli jde o to kde je vzit, tak myslim, ze by Neil Munday (doufam ze sem to napsal dobre) moh dat kdispozici jak taha ty statistiky z xml :] (je to vlastne jednoduche, ale kdyz neni cas, tak i jednoduche veci sou problem),..

Nekdo by ale musel udelat nejakej chezkej certifikat :]
swamp
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od swamp »

TheBurn píše:Co takhle udelat automaticky generovane certifikaty pres php?...

Nevim sice jestli bych si na to ansel moc casu, ale - pokud jde o dosazeni nicku a par cisel tak by to nemel byt problem a jestli jde o to kde je vzit, tak myslim, ze by Neil Munday (doufam ze sem to napsal dobre) moh dat kdispozici jak taha ty statistiky z xml :] (je to vlastne jednoduche, ale kdyz neni cas, tak i jednoduche veci sou problem),..

Nekdo by ale musel udelat nejakej chezkej certifikat :]
Neco ve stylu z Klasika by nemusel bejt problem
forest
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od forest »

Chtělo by to zahrnout i výsledky z Clasika a nějak rozumně to odstupňovat třeba 10,100,500 tisíc a pak za každej milión :wink:
Určitě pro každý Certifikát jiný originální podklad no a samozřemě logo týmu :wink:
fatbozz
Expert
Expert
Kontaktovat uživatele:

Navrhy Certifikatu.

Příspěvek od fatbozz »

Každý by mohl přispět svými návrhy jako tomu bylo i pri vyrobe loga a pak odhlasovani.
Obrázek
TheBurn
Začatečník
Začatečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TheBurn »

Tak do toho, ne? :]...Ja bohuzel nemam cas ani nic vymejslet ani nic programovat (uvidime za tejden dva), takze vas v tom nechavam samotne :lol:
4D 61 72 74 69 6E=Martin
Expert
Expert

Příspěvek od 4D 61 72 74 69 6E=Martin »

nóó, bylo by to možná zajímavé.....tak jako my si půjčujem statistiky z BOINC synergy, mohli by si oni tisknout certifikáty s naším logem.....a taky by to mohlo přilákat čechy, kteří jedou na vlastní pěst, aby se připojili k CNT......další věc by byla, že by to bylo česky, což zatím myslím neexistuje.....a taky si to můžeme navrhnout sami - můžem si tam dávat nové projekty, po kolika stupních chceme....je toho víc...
možná zkusím udělat nějaký grafický návrh, ale na tom "generátoru" už bude muset zapracovat někdo jiný, protože já (zatím) v PHP nedělám....
TheBurn
Začatečník
Začatečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TheBurn »

hh, ja s grafikou v php taky moc nedelam, ale sw (knihovny) na to doma mam, takze neni problem to zkusit,..teda je - cas,...takze uvidime,...
Odpovědět