Vcera jsem Nainstaloval na deset identickych PC (Celeron 1.7GHz - 256MB SDRAM) BOINC a vsude jsem nastavil projekt CPDN, pocitalo se celou noc a dnes rano jsem to prohlizel, krome jednoho PC kde jednotka vykazala chybu (tu jsem hned smazal a nechal nacist novou) se vsude spocetlo vice nez 1 procento projektu (tudiz kazde PC melo mit pridelen nejaky kredit). A ted prijde to podstatne kouknul jsem se do statistiky na CPDN a u vsech PC bylo zobrazeno ze na nich neni nactena ani vypoctena zadna jednotka a nic se nepocita, ale u posledniho PC (kde je taky nactena jenom 1x jednotka CPDN) mam v prehledu PC zobrazeno ze je na tomto PC nacteno vsech 11 jednotek (vcetne te chybne smazane z uplne jineho PC). Nevim proc se to neeviduje pro kazde PC zvlast ale jako jeden 10xprocesorovy Super-pocitac. Nevim v cem je pointa a jak se to stalo PC maji identickou adresu ktera se lisi pouze v poslednim cisle a nazvy PC jsou taky serazeny PC-01, PC-02, PC-03 atd... PC-10. Ne ze by to nebylo jedno hlavne ze to pocita, ale celkem jsem se divil proc se to takto stalo, s takovymto pristupem by se dal vytvorit jeden super pocitac s nadprumernym vykonem. Ted navenek se tahle moje sestava PC-01 az PC-10 tvari jako 10x procesorova Celeronova masina (s nazvem PC-10) o souhrnem vykonu Celeron na 17GHz... takze brzo asi vytlaci v me osobni statistice elitni stroje
Michal M.