Banány

Informace a diskuse o webu boinc.cz a o tomto fóru

Moderátoři: zdespi, Moderátoři

Odpovědět
Miiichal
Banánová odměna
Banánová odměna

Příspěvek od Miiichal »

Howard píše:
forest píše:Jůůůůůůůůůůůůůů já mám pět banánů :wink:
Hlavne aby tu kvuli tomu nezacali vsichni posthunterovat.
Ja bych nechal pridelovat banany podle dosazenyho kreditu ;)
Obrázek
4D 61 72 74 69 6E=Martin
Expert
Expert

Příspěvek od 4D 61 72 74 69 6E=Martin »

Honza píše: Bude devalvace, to je jasny. Tedy pokud nevymyslime nejakou jinou anti-inflacni strategii :lol:
jednu antiinflační strategii bych měl - co kdyby například za 500 bylo těch 5 zelených banánů a za 750 by ten první trochu zežloutnul. Za 1000 by ten první dozrál a ten další by trochu zežloutnul atd.... no a kdyby ani to nestačilo, mohly by pak ty banány začít postupně hnít :lol:
Expert
Expert
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Howard »

Miiichal píše:
Howard píše:
forest píše:Jůůůůůůůůůůůůůů já mám pět banánů :wink:
Hlavne aby tu kvuli tomu nezacali vsichni posthunterovat.
Ja bych nechal pridelovat banany podle dosazenyho kreditu ;)
Tak to ty bys mel zrejme obrovske plantaze bananovniku :-) :lol: :D
Have you tried to turn it off and on again?
dejvidek
Administrator
Administrator
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dejvidek »

Howard píše:Hlavne aby tu kvuli tomu nezacali vsichni posthunterovat.
Bohužel se tak děje, myslel sem si, že tady jsou rozumní lidé, ale nadále jsou tu příspěvky, které jen přitakávají, příspěvky ala chat.... atd.
dejv
Miko
Nováček

Příspěvek od Miko »

kvůly banánům? no to snad ne, jsou to jen obrázky, kdo chce může zapracovat na svém podpisu, ne?
A vůbec, co udělat soutěž o nejhezčí podpis na fóru :) *mnojo, projedu to, ale proč ne :) *
Obrázek
PavolR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PavolR »

Miiichal píše:Ja bych nechal pridelovat banany podle dosazenyho kreditu ;)
Ja klidne prenecham zelene banany tem, kdo maji nejvyssi kredit. :lol: :lol: :lol:
Obrázek
Obrázek
Miiichal
Banánová odměna
Banánová odměna

Příspěvek od Miiichal »

PavolR píše:
Miiichal píše:Ja bych nechal pridelovat banany podle dosazenyho kreditu ;)
Ja klidne prenecham zelene banany tem, kdo maji nejvyssi kredit. :lol: :lol: :lol:
To by bylo hezky, ale ja sem stejne temer nepisu, takze by banany nebyly skoro videt :) A navic nechci psat jen "pritakavani ala chat" aby se Dejvidek neosypal ;))))
Obrázek
Howard
Expert
Expert
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Howard »

dejvidek píše:
Howard píše:Hlavne aby tu kvuli tomu nezacali vsichni posthunterovat.
Bohužel se tak děje, myslel sem si, že tady jsou rozumní lidé, ale nadále jsou tu příspěvky, které jen přitakávají, příspěvky ala chat.... atd.
dejv
No treba na ocguru meli kdysi hvezdicky + ranky. Uz dlouho nejsou. Duvodem pro zruseni bylo prave toto. Kvuli samotnemu poctu prispevku lidi moc nehunti.
Ale ted zrovna premejslim, jak se v phpbb ziskava ten pocet prispevku...ted nevim, jestli se to uklada nekde v databazi, pak by nebyl problem nekterym lidem obcas udelat UPDATE a snizit, pokud se dela SELECT count(*) tak by se to muselo resit jinak. Se zejtra kouknu.
Have you tried to turn it off and on again?
Honza

Příspěvek od Honza »

Howard píše:No treba na ocguru meli kdysi hvezdicky + ranky. Uz dlouho nejsou. Duvodem pro zruseni bylo prave toto. Kvuli samotnemu poctu prispevku lidi moc nehunti.
Ale ted zrovna premejslim, jak se v phpbb ziskava ten pocet prispevku...ted nevim, jestli se to uklada nekde v databazi, pak by nebyl problem nekterym lidem obcas udelat UPDATE a snizit, pokud se dela SELECT count(*) tak by se to muselo resit jinak. Se zejtra kouknu.
Hvezdicky a ranky jsme nechteli s tim, ze nejsme vojaci - alespon tak jsem argumentoval.
Ano, pocet prispevku je v databazi. Nevidim vsak moc smysl to cislo menit...pro nektere by to byl citlivy zasah - skorem jako jim sebrat credit :lol:
Ja jsem navrhoval, ze kdo bude mit 1.000 prispevku a zamoruje tady forum, tak se jeho identita a prispevky proste smazou a bude zacinat znovu :idea: :Honza_boohoo

Devalvaci jsem myslel v klasickem smyslu, tj. napr ze bude potreba 2-3x tolik prispevku na dany pocet bananu.
Nebo moze byt jeste dalsi druh bananu, pokud by to ale nematlo lidi. Vetsi pocet bananu uz bych davat nechtel...
forest
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od forest »

Nějak jsem si nevšimnul že by zde někdo nějak zamořoval svejma příspěvkama fórum.
Občas to sice připomína Chat, ale to se stává asi na všech fórech a u nás to jo opravdu občas a jen tak třeba 4 příspěvky po sobě, což je myslím snesitelné a nezamořuje to.
Jinak degradujte jak chcete, kdo sem píše kvůli banánům, jeho problém :wink:
Toto je původní fórum Czech National Teamu, které se v listopadu 2006 přesunulo na tuto novou adresu.
dejvidek
Administrator
Administrator
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dejvidek »

forest píše:Nějak jsem si nevšimnul že by zde někdo nějak zamořoval svejma příspěvkama fórum.
Včera sem smazal přes 400 příspěvků, které byly (již) o ničem.
dejv
forest
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od forest »

dejvidek píše:
forest píše:Nějak jsem si nevšimnul že by zde někdo nějak zamořoval svejma příspěvkama fórum.
Včera sem smazal přes 400 příspěvků, které byly (již) o ničem.
dejv
Jedině dobře, psal jsem i Honzovi nějaký návrh na promazání fóra.

Jde o to, aby fórum bylo co možná nejpřehlednější, aby dredy byly popsané srozumitelně a člověk, který se připojí poprvé se vyznal v tom co má cenu číst a co ne, protože kdyby to měl číst všechno tak z toho asi zešediví :lol:
Toto je původní fórum Czech National Teamu, které se v listopadu 2006 přesunulo na tuto novou adresu.
4D 61 72 74 69 6E=Martin
Expert
Expert

Příspěvek od 4D 61 72 74 69 6E=Martin »

Honza píše:....
Nebo moze byt jeste dalsi druh bananu, pokud by to ale nematlo lidi. Vetsi pocet bananu uz bych davat nechtel...
už jsem navrhoval, že by ty banány mohly dozrávat až do žluta....případně potom i hnít...psal jsem to někde tady (6-7 příspěvků zpátky)....
Banánová odměna
Banánová odměna
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od trux »

Honza píše:Ha, diky za vysvetleni. Tak nejak to bude - mohlo mne to napadnout take.
Nemenil jsem profily, ale venue masiny.

To je tak, kdyz delam 4 veci najednou - pro dnesek konec :roll:
To je pekny, ale kde je banán?! :)

trux
forest
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od forest »

Za dobrou práci budeš náležitě potrestán, budeš asi první kdo obdrží od Honzi ten černej shnilej banán :lol:
Naposledy upravil(a) forest dne stř čer 08, 2005 7:32 am, celkem upraveno 1 x.
Odpovědět