Ja bych nechal pridelovat banany podle dosazenyho kredituHoward píše:Hlavne aby tu kvuli tomu nezacali vsichni posthunterovat.forest píše:Jůůůůůůůůůůůůůů já mám pět banánů
Banány
Moderátoři: zdespi, Moderátoři
-
4D 61 72 74 69 6E=Martin
- Expert

jednu antiinflační strategii bych měl - co kdyby například za 500 bylo těch 5 zelených banánů a za 750 by ten první trochu zežloutnul. Za 1000 by ten první dozrál a ten další by trochu zežloutnul atd.... no a kdyby ani to nestačilo, mohly by pak ty banány začít postupně hnítHonza píše: Bude devalvace, to je jasny. Tedy pokud nevymyslime nejakou jinou anti-inflacni strategii
To by bylo hezky, ale ja sem stejne temer nepisu, takze by banany nebyly skoro videtPavolR píše:Ja klidne prenecham zelene banany tem, kdo maji nejvyssi kredit.Miiichal píše:Ja bych nechal pridelovat banany podle dosazenyho kreditu![]()
![]()

- Howard
- Expert

- Kontaktovat uživatele:
No treba na ocguru meli kdysi hvezdicky + ranky. Uz dlouho nejsou. Duvodem pro zruseni bylo prave toto. Kvuli samotnemu poctu prispevku lidi moc nehunti.dejvidek píše:Bohužel se tak děje, myslel sem si, že tady jsou rozumní lidé, ale nadále jsou tu příspěvky, které jen přitakávají, příspěvky ala chat.... atd.Howard píše:Hlavne aby tu kvuli tomu nezacali vsichni posthunterovat.
dejv
Ale ted zrovna premejslim, jak se v phpbb ziskava ten pocet prispevku...ted nevim, jestli se to uklada nekde v databazi, pak by nebyl problem nekterym lidem obcas udelat UPDATE a snizit, pokud se dela SELECT count(*) tak by se to muselo resit jinak. Se zejtra kouknu.
Have you tried to turn it off and on again?
Hvezdicky a ranky jsme nechteli s tim, ze nejsme vojaci - alespon tak jsem argumentoval.Howard píše:No treba na ocguru meli kdysi hvezdicky + ranky. Uz dlouho nejsou. Duvodem pro zruseni bylo prave toto. Kvuli samotnemu poctu prispevku lidi moc nehunti.
Ale ted zrovna premejslim, jak se v phpbb ziskava ten pocet prispevku...ted nevim, jestli se to uklada nekde v databazi, pak by nebyl problem nekterym lidem obcas udelat UPDATE a snizit, pokud se dela SELECT count(*) tak by se to muselo resit jinak. Se zejtra kouknu.
Ano, pocet prispevku je v databazi. Nevidim vsak moc smysl to cislo menit...pro nektere by to byl citlivy zasah - skorem jako jim sebrat credit
Ja jsem navrhoval, ze kdo bude mit 1.000 prispevku a zamoruje tady forum, tak se jeho identita a prispevky proste smazou a bude zacinat znovu
Devalvaci jsem myslel v klasickem smyslu, tj. napr ze bude potreba 2-3x tolik prispevku na dany pocet bananu.
Nebo moze byt jeste dalsi druh bananu, pokud by to ale nematlo lidi. Vetsi pocet bananu uz bych davat nechtel...
- forest
- Kontaktovat uživatele:
Nějak jsem si nevšimnul že by zde někdo nějak zamořoval svejma příspěvkama fórum.
Občas to sice připomína Chat, ale to se stává asi na všech fórech a u nás to jo opravdu občas a jen tak třeba 4 příspěvky po sobě, což je myslím snesitelné a nezamořuje to.
Jinak degradujte jak chcete, kdo sem píše kvůli banánům, jeho problém
Občas to sice připomína Chat, ale to se stává asi na všech fórech a u nás to jo opravdu občas a jen tak třeba 4 příspěvky po sobě, což je myslím snesitelné a nezamořuje to.
Jinak degradujte jak chcete, kdo sem píše kvůli banánům, jeho problém
Toto je původní fórum Czech National Teamu, které se v listopadu 2006 přesunulo na tuto novou adresu.
- forest
- Kontaktovat uživatele:
Jedině dobře, psal jsem i Honzovi nějaký návrh na promazání fóra.dejvidek píše:Včera sem smazal přes 400 příspěvků, které byly (již) o ničem.forest píše:Nějak jsem si nevšimnul že by zde někdo nějak zamořoval svejma příspěvkama fórum.
dejv
Jde o to, aby fórum bylo co možná nejpřehlednější, aby dredy byly popsané srozumitelně a člověk, který se připojí poprvé se vyznal v tom co má cenu číst a co ne, protože kdyby to měl číst všechno tak z toho asi zešediví
Toto je původní fórum Czech National Teamu, které se v listopadu 2006 přesunulo na tuto novou adresu.
-
4D 61 72 74 69 6E=Martin
- Expert