nevím, jestli si mě nepochopil špatně - nemyslel jsem to tak, že by místo současných jednotlivých bynánů byly nějaké renderované trsy bynánů, ale že by se ty současné bynány udělaly akorát ve 3D, nebo by se nějak vystínovaly...prostě ve velikosti tak jak jsou teď, případně i menší, akorát ve vylepšené grafice...Honza píše:Trs bananu jsem prevzal - AI.
3D verze nemaji moc smysl - jde o rating images, ktere maji podle mne mit na vysku max. 50 pixelu. Tedy uz jsme na maximu. Nejaky trs bananu by v tom nevynikl.
Ani bych tady nechtel extremne velke avatary nebo signatury, jak je videt na nekterych forech.
Rad bych zachoval graficky stridmy raz fora. Jednak z estetickych dovudu, druhak ne kazdy na ceskem pisecku ma rychle pripojeni.
Samosebou at se k tomu vyjadri i ostatni...
Nové vymoženosti fora
Moderátoři: zdespi, Moderátoři
-
4D 61 72 74 69 6E=Martin
- Expert

4D 61 72 74 69 6E=Martin
- Expert

hmm, taky se dívám....taky se mi ale líbí víc ta původní....a LCD bych si nekoupil, protože jediná jeho přednost je malá velikost a malé vyzařování...dejvidek píše:Mno líbila se víc ta oranžová, koukám teď na to na LCD a vypadá to divně.Honza píše:A mame moznost barevne odlisit skupiny uzivatelu.
Admini maji kastanovou, moderatori takovou do zelena...
dejv
Sorry za vypadek - asi ten mod neni kompatabilni s dalsim modem, ktery jsem mel pripraveny a navic mi pri uploadu v Total Commanderu na FTP padla masina. Ve finale jsem se nemohl pripojit ani na SQL databazi... 
Takze mody jsem dal zase oba pryc, vcetne uprav databaze a budu zkouset mozna zitra off-line
Takze mody jsem dal zase oba pryc, vcetne uprav databaze a budu zkouset mozna zitra off-line
Hmm, tak to bude tezke - neco jsou oficialni mody (napriklad ten s moznosti radit prispevky sestupne jako je to na BOINC blog, ehmm...foru), neco jsem patlal sam - napriklad ten vetsi box na psani prispevku, neco se musi upravovat pokus-omyl (napriklad veci do Solarisu, protoze v jinych stylech je to jinak), neco jsem prekladal (mody jsou delany English, ale tady lidi pouzivaj hlavne Czech), obcas nejaky rucny zasah do databaze...nebo jako vcera do RSphp...Howard píše:Mohl bys napsat seznam modu, ktery tam mas, ja bych si je dal na nase firemni forum.
Dohromady je toho kupa, kterou ud dohromady nedam
Hmm, toho jsem se puvodne dost obaval. Nastasti upragde z 2.0.11 na 12 a 13 byl v pohode a manualne jednodussi, nez delat nektere mody.Howard píše:To bude radost to upgradovat, az vyjde nova verze, co?)
Ale jak to bude az vyjde final 2.2 nebo nejaky major upgrade...tak to pak bude maso.
Doma pak chci zkusit - az bude cas - nahodit nove PHP 5 a posledni SQLko; jestli by to trebas nebylo rychlejsi
- Duro Kotulic Bunta
- Banánová odměna

- Kontaktovat uživatele:
Viem ze to tu uz bolo nieco podobne preberane, ale chcem sa opytat, ci sa neda upravit sirka stlpcov v Solaris theme. Na 20" monitore to fakt vyzera dost cudne a hlavne plytvavo len v strednom stlpiku, na druhej strane sa mi oranzovo-cierna kombinacia Solarisu paci omnoho viac ako relativne fadny subsilver... Viem ze rozdiel medzi nimi je cca v tom, ze subsilver ma zadefinovanu percentualnu sirku stlpcov a Solaris ma napevno dany pocet pixelov, ale nejde prave toto nejako predefinovat?
Ano, Solaris je docela cool, ale na vetsim monitoru nepouzitelny - ten pruzek uprostred mne taky neuspokojuje.Duro Kotulic Bunta píše:Viem ze to tu uz bolo nieco podobne preberane, ale chcem sa opytat, ci sa neda upravit sirka stlpcov v Solaris theme. Na 20" monitore to fakt vyzera dost cudne a hlavne plytvavo len v strednom stlpiku, na druhej strane sa mi oranzovo-cierna kombinacia Solarisu paci omnoho viac ako relativne fadny subsilver... Viem ze rozdiel medzi nimi je cca v tom, ze subsilver ma zadefinovanu percentualnu sirku stlpcov a Solaris ma napevno dany pocet pixelov, ale nejde prave toto nejako predefinovat?
Problem je, jak pises, o te pevne definovane sirce sloupce v pixelech. Design a Layout je tomu prizpusoben - jakmile se s tim hne, rozpadne se cela grafika a uz to do sebe vubec nezapada. Docela tricky bylo tam pripojit ten stats bar.
Jako reseni vidim verzi Solarisu na normalni rozliseni - trebas 1280x1024, ktere se da pouzivat na 17-19" LCD a alespon prumernych CRT.
Nebo rovnou udelat novy styl, ktery by odpovidal promenlive sirce sloupce. Trebas vychazet ze subSilver, ale dat tomu tmavy kabat Solarisu.
Ma na to nekdo nastroj(e)?
-
4D 61 72 74 69 6E=Martin
- Expert

nástroj na úpravu stylů je přece v administrační část fóra, ne? Alespoň na mojem test-fóru to tam je...a je to myslím stejná verze, jako tahle...Honza píše:....
Nebo rovnou udelat novy styl, ktery by odpovidal promenlive sirce sloupce. Trebas vychazet ze subSilver, ale dat tomu tmavy kabat Solarisu.
Ma na to nekdo nastroj(e)?
A jsi schopen pomoci tohohle siditka predelat ze subSilver do Solaris na rozliseni 1280+ Nebo proste jenom predelat Solaris na vetsi rozliseni, aby se na to dalo koukat i jinak nez jako na postovni znamku4D 61 72 74 69 6E=Martin píše:nástroj na úpravu stylù je pøece v administraèní èást fóra, ne? Alespoò na mojem test-fóru to tam je...a je to myslím stejná verze, jako tahle...
- forest
- Kontaktovat uživatele:
V rozlišení 1024*768 je Solaris úplně v pohoděHonza píše:A jsi schopen pomoci tohohle siditka predelat ze subSilver do Solaris na rozliseni 1280+ Nebo proste jenom predelat Solaris na vetsi rozliseni, aby se na to dalo koukat i jinak nez jako na postovni znamku4D 61 72 74 69 6E=Martin píše:nástroj na úpravu stylů je přece v administrační část fóra, ne? Alespoň na mojem test-fóru to tam je...a je to myslím stejná verze, jako tahle...
Mám jenom 19´ monitor, tak prč bych si kazil oči větším rozlišením
Toto je původní fórum Czech National Teamu, které se v listopadu 2006 přesunulo na tuto novou adresu.