Klient 4.25
A je tu další verze, tentokrát verze 4.25, . Jedná se o alfa verzi. Oficiální klient je stále 4.19
Moderátoři: zdespi, Moderátoři

Na verzi 4.25 odkazuje jen web SETI a Einsteina. U ostatních projektů je pořád download 4.19. Všechny projekty kromě CPDN snad na 4.25 jedou v pohodě, CPDN stále nemá dig. podpis, takže by se nestáhl nový model, nebo se pletu? Pokud to už CPDN umí (s modelem 4.10) tak bych info hodil na home pagePavolR píše:Vypada to tak, ze verze 4.25 se stala oficialni verzi projektu.![]()
![]()

Ano, to stejne oznaceni dev i oficial navic se stejnym datumem muze byt matouci.Howard píše:Podivejte se sem:http://boinc.berkeley.edu/download.php?dev=1
takze verzi 4.25 z 3.brezna oznacili jako ostrou verzi?
Doufam, ze nebude problem s CPDN a SETI (kvuli dig.podpisu), zkousel jste to nekdo?
PS: Ten jejich system verzovani me opravdu stve, nekdo by je mel naucit, ze verze se delaji major_version . minor_version . build . release
a ne ten jejich nelogickej bordel.
Souhlas, já přejdu, až mně bude některý z projektů hlásit že na 4.19 nejede a že si mám stáhnout novou verziHonza píše:Ano, to stejne oznaceni dev i oficial navic se stejnym datumem muze byt matouci.Howard píše:Podivejte se sem:http://boinc.berkeley.edu/download.php?dev=1
takze verzi 4.25 z 3.brezna oznacili jako ostrou verzi?
Doufam, ze nebude problem s CPDN a SETI (kvuli dig.podpisu), zkousel jste to nekdo?
PS: Ten jejich system verzovani me opravdu stve, nekdo by je mel naucit, ze verze se delaji major_version . minor_version . build . release
a ne ten jejich nelogickej bordel.
4.25 by mela byt oficial pouze pro Win, ne pro ostatni OSes.
Jinak - je nejaky zasadni dovud, proc hned prechazet na 4.25? Tema krome machrovani se suspendem jednotlivych WUs, ktere se blizi dead-line (a trebas stejne na dead-line dojedou, protoze zrovna dany projech - pro zmenu - nepojede)?
Ja bych jeste chvilku vyckal - neni se kam hnat...

To se nemuselo ani 4.20->4.21, 4.21->4.22, atd... pouze z 4.19 na vyssi verze, viz zde!!!dejvidek píše:Moje postřehy k verzi 4.25.
Upgradoval sem z verze 4.24 - nemusela se odinstalovat.

No nevím zda by to mělo být machrování.Honza píše:Jinak - je nejaky zasadni dovud, proc hned prechazet na 4.25? Tema krome machrovani se suspendem jednotlivych WUs, ktere se blizi dead-line (a trebas stejne na dead-line dojedou, protoze zrovna dany projech - pro zmenu - nepojede)?
Ja bych jeste chvilku vyckal - neni se kam hnat...