asi se budeš divit, ale ono se jim to už jednou podařilo a odvysílali SG-1. SGA se už myslím dabuje pro nevímjakou stanici. Ale já jsem odpůrcem vysílání Brány u nás, akorát dabingem zprasí už tak dost špatný seriál. /jo, až bude prosba o Farscape, Babylon 5 nebo Enterprise, to bude jiná/Xenostellar píše:Ahoj, na webu jsem objevil další pokus o protlačení sci-fi do televize. Tentokrát jde o petici pro SG Atlantis.
http://prosba-o-branu.ic.cz/
Nejspíš to nebude mít, žádný velký účinek, ale co kybyby. Můj podpis už tam je
Sci-fi seriály
Moderátoři: zdespi, Moderátoři
Re: Sci-fi seriály
-
Xenostellar
- Pokročilý

Mě se třeba SGA líbí víc než ten Babylon a Farscape.
Uznávám, že našim dabingem to trochu ztratí na kvalitě, ale pořád je to lepší než nic. Anglicky s titulkama to dávat nemůžou. Je třeba si uvědomit, že jsou stále lidi, kteří si z netu seriály nestahujou a jsou odkázani na to co jim nabídne televize. Jsou mezi nima třeba i takoví, co o SGA nevědí a přitom by se jim to fakt líbilo. Takže ten podpis je hlavně kvůli nim.
Uznávám, že našim dabingem to trochu ztratí na kvalitě, ale pořád je to lepší než nic. Anglicky s titulkama to dávat nemůžou. Je třeba si uvědomit, že jsou stále lidi, kteří si z netu seriály nestahujou a jsou odkázani na to co jim nabídne televize. Jsou mezi nima třeba i takoví, co o SGA nevědí a přitom by se jim to fakt líbilo. Takže ten podpis je hlavně kvůli nim.
- Necroman
- Expert

- Kontaktovat uživatele:
Ja bych byl zas pro Firefly / Serenity. Sice kratky, ale nesmirne zajimavy serial, kombinace westernu a scifi 
-
Xenostellar
- Pokročilý

JJ, to já taky. O Firefly už jsem psal o pár příspěvků níž.
Haha, v to nemůžeme ani doufat.
Taky mě sere, že skončil Stargate, hlavně Stargate Universe..
Mrkněte na další sci-fi filmy
třeba se inspirujete
Mrkněte na další sci-fi filmy
Nějak mě nic nezaujalo, ale díky za snahu. Teď na AXN sci-fi jedu Star trek (opakovačka) a počali vysílat Robocopa (seriál) trošku starý, ale jde to. Co je ale úžasný, že v pátek v noci si vyberou téma, rozeberou natočené filmy daného tématu a po půlnoci jeden z těch filmů pustí bez dabingu a titulků. Jsou tam úžasný starý pecky z 50 - 60 let. Prostě bomba.Prok píše:Taky mě sere, že skončil Stargate, hlavně Stargate Universe..
Mrkněte na další sci-fi filmytřeba se inspirujete