Téda po cestě ze Sulova sem si zapnul hokej Slovensko - Bělorusko a to byla hrůza, nejdřív nervy s jižníma slovákama a teď toto.
dejv
MS Hokej 2009
Moderátoři: zdespi, Moderátoři
- FordPrefect
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
Re: MS Hokej 2009
Taky jsem se dival. Byl to docela maras. Ale takovy uz je sport, jednou jsi nahore, podruhe dole. A ten rozdil mezi uspechem a propadakem je casto malinkydejvidek píše:Téda po cestě ze Sulova sem si zapnul hokej Slovensko - Bělorusko a to byla hrůza, nejdřív nervy s jižníma slovákama a teď toto.
dejv
- FordPrefect
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
Musim rict, ze zapas se Slovenskem potesil po dlouhe dobe moji dusi. Mel jsem plne kalhoty, ze dostanem narez. Ale docela je mi nasich vychodnich sousedu lito. To je hrozna potupa
- Duro Kotulic Bunta
- Banánová odměna

- Kontaktovat uživatele:
No esteze ste si dali v tretej tretine oddych, inak by sme mali double digitFordPrefect píše:Musim rict, ze zapas se Slovenskem potesil po dlouhe dobe moji dusi. Mel jsem plne kalhoty, ze dostanem narez. Ale docela je mi nasich vychodnich sousedu lito. To je hrozna potupa
Podpis
Is it by logic that we prove, but by intuition that we discover. [J. H. Poincaré, mathematician (1854-1912)]
Is it by logic that we prove, but by intuition that we discover. [J. H. Poincaré, mathematician (1854-1912)]
- dejvidek
- Administrator

- Kontaktovat uživatele:
Potupa to byla veliká, jako když jsme kdysi na Světovym poháru dostali od němců 7:1 .....
dejv
dejv
- FordPrefect
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
Jeden z nasich hracu rikal, ze se po druhe tretine v kabine dohodli, ze uz gola davat nebudou, ze by to mohlo narusit pratelske vztahyDuro Kotulic Bunta píše:No esteze ste si dali v tretej tretine oddych, inak by sme mali double digit