BOINC Con - jaro 2009 - 24.-26.4.
Moderátor: zdespi
- dejvidek
- Administrator

- Kontaktovat uživatele:
Re: BOINC Con - jaro 2009 - 24.-26.4.
S foťákem tam pracoval ještě těsně před naším odjezdem kdy si kopíroval data z mé karty a z karty gallara.
dejv
dejv
- dejvidek
- Administrator

- Kontaktovat uživatele:
Jo jinak vidět Saturn pomocí toho dalekohledu byl fakt mazec! Tímto tedy díky Jurovi a slavkovi, že dalekohled dotáhli v pořádku. (se divim že přežil slavkovo koukání
)
dejv
dejv
Dejve, to si urcite pletes s mym fotakem (take mam Panasonic Lumix, ale FZ5 a navic cerne barvy, kdezto ten Zdenkovo je stribrne barvy).

- slavko.sk
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Bolo super, domov sme dosli v pohode, dojdeme zas ak sa bude dat. V lete by sme uz mali byt po dovolenke tak snad sa zadari.
- dejvidek
- Administrator

- Kontaktovat uživatele:
Jo malviny tak to si pletu, vím že na stole byl nějakej Paňák.... tak to byl tvůj.
dejv
dejv
- Duro Kotulic Bunta
- Banánová odměna

- Kontaktovat uživatele:
Mne sa velmi pacilo. Najma - ako uz minule - krasna priroda a velmi pohodova atmosfera. Tomu hovorim relax od uponahlaneho mestskeho a pracovneho zivota...
Dobre Shafovo pivko, zauijimave debaty s ludmi (nemozem nespomenut rozhovor so Slavkom od 00:30 do 02:30 pod nocnou oblohou
) a celkovo fajn pokec, vsetko okorene pohladom na Saturn pri 120 nasobnom zvacseni, ktory sa s takto tenkymi prstencami da vidiet iba raz za cca 30 rokov...
Toto rozhodne nebol moj posledny boinc con
Dobre Shafovo pivko, zauijimave debaty s ludmi (nemozem nespomenut rozhovor so Slavkom od 00:30 do 02:30 pod nocnou oblohou
Toto rozhodne nebol moj posledny boinc con
Podpis
Is it by logic that we prove, but by intuition that we discover. [J. H. Poincaré, mathematician (1854-1912)]
Is it by logic that we prove, but by intuition that we discover. [J. H. Poincaré, mathematician (1854-1912)]
Velmi přijemný víkend. Rád jsem viděl známé tváře, ale i některé nové.
Pozorování oblohy bylo velmi příjemnou vsuvkou, ale ani žranice s krocanem nebyla k zahození.
Pozorování oblohy bylo velmi příjemnou vsuvkou, ale ani žranice s krocanem nebyla k zahození.
-
4D 61 72 74 69 6E=Martin
- Expert

Aaaa! Ticho s tim saturnem, jinak se jeste ted seberu, vyvlecu z pudy ten muj a pujdu cekat na diru mezi mracnama! 
-
PavolR
- Kontaktovat uživatele:
Super stretnutie, super ludia, no zkratka vsetko perfektne, uz sa tesim na dalsie stretnutie. 
PS.: Az na tie Horne Uhry, hraju hrozny hokej
PS.: Az na tie Horne Uhry, hraju hrozny hokej
Nadhera! Bylo fajne a dobre jako vzdy.
Rada jsem videla Dura konecne a dekuji mu, ze umoznil videt nadherne prstence ale hlavne dvoj/ctyr hevzdy Velkeho Vozu - pekne to blikotalo
. Bohuzel jsem mela celou sobotu a nedeli jinou akci (seminar), ale prijela jsem aspon na sobotni vecer+noc - ikdyz Malviniho pivo uz nebylo. Zato cunik i kruta byli vyborni!
Dekuji Rampovi a v srpnu muzeme udelat poradnou SULOV rozlucku --- ALE hlavne s bazenem, prosim !!!!
Pak uz to bude zas jina kapitola 'BOINC Con na Bile'
Rada jsem videla Dura konecne a dekuji mu, ze umoznil videt nadherne prstence ale hlavne dvoj/ctyr hevzdy Velkeho Vozu - pekne to blikotalo
Dekuji Rampovi a v srpnu muzeme udelat poradnou SULOV rozlucku --- ALE hlavne s bazenem, prosim !!!!
Pak uz to bude zas jina kapitola 'BOINC Con na Bile'
- Duro Kotulic Bunta
- Banánová odměna

- Kontaktovat uživatele:
Flegi som rad, ze sa niekomu pacili aj tie blikotajuce bodky 
Inak klobuk dolu pred tvojim prichodom a odchodom - mala si ten seminar aspon niekde blizko?
Inak klobuk dolu pred tvojim prichodom a odchodom - mala si ten seminar aspon niekde blizko?
Podpis
- Duro Kotulic Bunta
- Banánová odměna

- Kontaktovat uživatele:
a este jedna vec sa mi pacila na zraze - vysoka ucast.
ked somsi to rekapituloval v hlave, tak na zraze bolo sedemnast ludi + Fordov a Shafov potomok.
Cize suma sumarum 19 ludi (a mozno som na niekoho zabudo este). Pekne.. a pestre..
ked somsi to rekapituloval v hlave, tak na zraze bolo sedemnast ludi + Fordov a Shafov potomok.
Cize suma sumarum 19 ludi (a mozno som na niekoho zabudo este). Pekne.. a pestre..
Podpis
No, ackoliv jsem mel tu cest dalekohledem videt ruzne mlhoviny a galaxie, ktere i pro uplneho amatera vypadaji nadherne, zkouknuti Saturnu s prstencem byl pro me dost hezky zazitek. Diky Duro.
Nechapu moc, kam se mohlo vyparit tech 7 litru ferneta, ale mam za to, ze Jirka to proste musel spatne spocitat
Hruskovice byla Slavko strasna, sorry za uprimnost, ale priste uz to do pusy nevezmu. In tuzem we trust...
Diky Malviny za peprove pivo, takove jsem jeste fakt nepil
a nebylo spatne. Jen jsem se bal, ze budu chcat ziletky... nastesti to bylo OK.
Diky Jirko za krocana a kejtu, nacpal jsem se tak, ze uz to telo odmitlo dal brat. A vubec dik za azyl, paradne si tam u tebe na horach vzdycky vycistim mozek (tim ale nemyslim chlast).
Na srpnovy sraz asi bohuzel neprijedu, jednak to dost koliduje s rodinnym programem, a druhak jsem vzdy fakt dost vyrizenej z cesty domu, ... nemladneme... Cestu na Slovensko a zpet mezitim absolvuju jeste parkrat a zrejme me to dost odrovna. Ale 100% to jeste nevim.
Nechapu moc, kam se mohlo vyparit tech 7 litru ferneta, ale mam za to, ze Jirka to proste musel spatne spocitat
Hruskovice byla Slavko strasna, sorry za uprimnost, ale priste uz to do pusy nevezmu. In tuzem we trust...
Diky Malviny za peprove pivo, takove jsem jeste fakt nepil
Diky Jirko za krocana a kejtu, nacpal jsem se tak, ze uz to telo odmitlo dal brat. A vubec dik za azyl, paradne si tam u tebe na horach vzdycky vycistim mozek (tim ale nemyslim chlast).
Na srpnovy sraz asi bohuzel neprijedu, jednak to dost koliduje s rodinnym programem, a druhak jsem vzdy fakt dost vyrizenej z cesty domu, ... nemladneme... Cestu na Slovensko a zpet mezitim absolvuju jeste parkrat a zrejme me to dost odrovna. Ale 100% to jeste nevim.
If someone asked me to choose between Metallica and Megadeth, I would say SLAYER...
2Duro:
Seminar byl v Opave - 100km od mista CON. Ale jelikoz to byl duchovne zalozeny seminar - byla jsem nabita energii, tak jsem necitila zadnou unavu. Tahla mne touha videt zname tvare v krasne prirode! V nedeli rano v 7 jsem si zasla jeste na kratkou prochazku dobit se. Nadhera - miluji Beskydy!
Tamty blikajici bodky jsou me nejoblibenejsi na obloze - koukam na ne z loznice cely rok a testuji si zrak
.
Takze dik vsem jeste raz.
Seminar byl v Opave - 100km od mista CON. Ale jelikoz to byl duchovne zalozeny seminar - byla jsem nabita energii, tak jsem necitila zadnou unavu. Tahla mne touha videt zname tvare v krasne prirode! V nedeli rano v 7 jsem si zasla jeste na kratkou prochazku dobit se. Nadhera - miluji Beskydy!
Tamty blikajici bodky jsou me nejoblibenejsi na obloze - koukam na ne z loznice cely rok a testuji si zrak
Takze dik vsem jeste raz.
Nechcete nekdo nahodit par fotek ?
If someone asked me to choose between Metallica and Megadeth, I would say SLAYER...