Homepage, před zapojením se silně doporučuje mrknout i na fórum
RALPH@home
Moderátoři: zdespi, Moderátoři
RALPH@home
Jinak taky Rosetta@home ALPHa project. Slouží k testování novejch věcí (aplikace, jednotky, ...) pro Rosettu. Je to alpha, vhodný pro skutečný zájemce o věc, nikoliv pro kredit huntery. Dají se čekat problémy a mizerný kreditový ohodnocení. Nicméně pokud máte skutečně zájem pomoci Rosettě k lepším zítřků, tohle je to správný místo 
- forest
- Kontaktovat uživatele:
Náš tým na tomto projektu už jsem založil, takže pro všechny kteří chtějí i na tomto projektu počítat za náš tým, mohou se připojit zde:
http://ralph.bakerlab.org/team_display.php?teamid=31
http://ralph.bakerlab.org/team_display.php?teamid=31
Toto je původní fórum Czech National Teamu, které se v listopadu 2006 přesunulo na tuto novou adresu.
už jsem dostal nějaké wu, velikostí stejné jako v ostré verzi, čas výpočtu také zhruba stejný
EDIT: jen poukazuji na vnější rozdíl, z mého pohledu BU se v celku moc nezměnilo, jen že vidím že asi testují beta verzi softwaru.
bohužel nemám kontakty, nejsem programátor ani nejsem moc vědecky založený, tak takové příspěvky ode mne čekat nikdo nemůže ač bych rád. takže sorry klidně to někdo smažte
EDIT: jen poukazuji na vnější rozdíl, z mého pohledu BU se v celku moc nezměnilo, jen že vidím že asi testují beta verzi softwaru.
bohužel nemám kontakty, nejsem programátor ani nejsem moc vědecky založený, tak takové příspěvky ode mne čekat nikdo nemůže ač bych rád. takže sorry klidně to někdo smažte
Naposledy upravil(a) Rampa dne sob úno 18, 2006 9:06 pm, celkem upraveno 1 x.

Ralph neni stejny jako Rosetta. Zkousi se tam ruzne veci - napriklad nastaveni, jak dlouho se ma dana WU pocitat.
To ma smysl v tom, ze kdo si nastavi delsi vypocet, bude se na dane WU pracovat dela a usetri tim trafic. Naopak kdo si nastavi kratsi dobu, odevzda vysledek drive.
Je to dost mozna reakce na primitivni scheduler, ktery funguje jako nejprimitivnejsi fronta WU. Nejsem sam, kdo na to poukazoval a bohuzel by to vyzadoval dost podstatne zmeny...nekdo to zkousel predelat na Mac siti.
Ralph si vezme bezne pres 100MB RAM, peak mam momentalne skorem 140MB - to mi neprijde stejne jako Rosetta.
Lidi, fakt chceme chatovat jenom vo tom - je prace/neni prace a kolik casu/kreditu?
Je mi z toho smutno, kam se CNT a forum po odchodu urcitych lidi propada...
EDIT: Radsi pujdu na Transmition.
To ma smysl v tom, ze kdo si nastavi delsi vypocet, bude se na dane WU pracovat dela a usetri tim trafic. Naopak kdo si nastavi kratsi dobu, odevzda vysledek drive.
Je to dost mozna reakce na primitivni scheduler, ktery funguje jako nejprimitivnejsi fronta WU. Nejsem sam, kdo na to poukazoval a bohuzel by to vyzadoval dost podstatne zmeny...nekdo to zkousel predelat na Mac siti.
Ralph si vezme bezne pres 100MB RAM, peak mam momentalne skorem 140MB - to mi neprijde stejne jako Rosetta.
Lidi, fakt chceme chatovat jenom vo tom - je prace/neni prace a kolik casu/kreditu?
Je mi z toho smutno, kam se CNT a forum po odchodu urcitych lidi propada...
EDIT: Radsi pujdu na Transmition.
Nema smysl kazdy den psat, co je za novou verzi...ale dneska je to zrovna verze 5.15. Asi se predhaneji s Beta na SETI a vzajemne dorovnavaji cislovani 
Ale co jsem chtel - testuji se samosebou nove veci, ale asi se nejak zapomnela na pamet - prave mi jednu WU serzala 230MB, nez se vratila zpet...dalsi dve maji po 25 minutach 180MB kazda.
Myslim, ze krome omezeni casu vypoctu (Target CPU run time) by mohli zavest i limit na pamet. Chapu ale, ze z povahy studovane veci nelze predem dobre urcit, kolik RAM bude potreba.
No proste se musi trochu dat bacha...
Ale co jsem chtel - testuji se samosebou nove veci, ale asi se nejak zapomnela na pamet - prave mi jednu WU serzala 230MB, nez se vratila zpet...dalsi dve maji po 25 minutach 180MB kazda.
Myslim, ze krome omezeni casu vypoctu (Target CPU run time) by mohli zavest i limit na pamet. Chapu ale, ze z povahy studovane veci nelze predem dobre urcit, kolik RAM bude potreba.
No proste se musi trochu dat bacha...
- Marty McFly
- Začatečník

- Kontaktovat uživatele:
Verze 5.49
Ralph počítá s další verzí aplikace, tentokrát 5.49 největší změnou je asi vzhled grafiky... Více najdete tady.
Jo, nova grafika vypada pekne. Screenshot treba zde.
- LiborA
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
Re: RALPH@home
Tak na Ralph@home máme v současné době velmi rychlí vývoj aplikací (tedy spíše odstraňován bugů
)
Moje statistika: http://boinc.mundayweb.com/one/stats.ph ... :6082/.png