Nenápadné rozdělení CNT

Diskuse týkající se boinc.cz

Moderátoři: zdespi, Moderátoři

Odpovědět
zdespi
Moderátor II
Moderátor II

Re: Nenápadné rozdělení CNT

Příspěvek od zdespi »

Už sem chvílu uvažoval todle téma ukošit, ale po dočtení jsem se cítil jako znovuzrozený a nechám to pokračovat. Jiný za takové terapie platí a tady je to zadarmo. :lol:

P.S: Foreste, nech si svoje neustálé popichování lidí, aby přešli k vám. Nejsem si jist, ale mám pocit, že zdejší osazenstvo má již jasno a podobné podsouvání ti nic nepřinese :wink:
Kdyby nebylo jasno:
"Můžete být součástí toho všeho a DC opravdu brát jako zábavu a užitečnou činnost pod křídli našeho týmu, nebo můžete být dále v truc týmu boinc.cz, který je prakticky od odchodu CNT (2 roky) mrtvý."
Já se jako mrtfola necítím
"Kdybychom byli nesmrtelní, nevážili bychom si tolik života."
Jacques-Yves Cousteau.
vlcak1
Začatečník
Začatečník

Příspěvek od vlcak1 »

Zdá se mně že tak nějak zapomínáš že jsem zakladatelem týmu a že na určité věci z tohoto titulu mám i právo a moje rozhodnutí po dejvidkově odchodu bylo správu dočasně s nikým nesdílet a udělat vše pro jeho zachování a budoucnost. Na chod týmu to nemělo vliv, vždyť ty hesla jsou jen ke správě, nic jiného se s nimi dělat nedá a komu se tento postup nezamlouval, z týmu vystoupil, což je pochopitelné.
No a nám to vadilo a tak jsme vystoupili. Dále pro nás nejsi záruka, že se tak opět nestane. Proto zůstanu zde a vracet se nebudu. Dále bych poprosil, aby jsi mě vymazal ze svého mailového adresáře, protože tvoje pošta se dá vykládat jako spam. A hlavně, a to je základní, proč se sem neustále vracíš jako bludný žid Ahasver. Bylo vylito spousta krve, mosty spáleny a porcelánový hrníček už nikdy dokonale neslepíš. Nech už nás a hledej jinde. Jsi mladý, aktivní, pln elánu. Obrať ho tedy jinam.
Obrázek
forest
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od forest »

vlcak1 píše:
Dále bych poprosil, aby jsi mě vymazal ze svého mailového adresáře, protože tvoje pošta se dá vykládat jako spam.
Pokud myslíš maily z redakčního systému webu, tak to si můžeš upravit sám aby ti nechodily, nebo mně napiš svůj redistrační NICK a e-mailovou adresu po SZ. Klidně ti to tam nastavím že nechceš být upozorňován na novinky, od toho tam ta volba je.
Toto je původní fórum Czech National Teamu, které se v listopadu 2006 přesunulo na tuto novou adresu.
FordPrefect
BOINC Guru
BOINC Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od FordPrefect »

Pouziji ted hlasku jedne nejmenovane hlavni postavy z MIB : foreste, kdy jsi byl naposledy na eeg ? :lol:
forest
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od forest »

Tam jsem ještě nebyl, kdy ty?
Toto je původní fórum Czech National Teamu, které se v listopadu 2006 přesunulo na tuto novou adresu.
gRis
BOINC Guru
BOINC Guru

Příspěvek od gRis »

GTFO, díky.
FordPrefect
BOINC Guru
BOINC Guru
Kontaktovat uživatele:

forest píše:Tam jsem ještě nebyl
Tak tim se mnoho veci vysvetlilo :D
Tawarus
Nováček

zmaten

Příspěvek od Tawarus »

Teda jsem v týmu boinc tak trochu staronovy a zacal jsem pocitat az s nastupem poradneho PC, ale tyhle zabomysi valky co zde vedete, no nevim, nevim. Snazil jsem se do problemu proniknout, ale popravde se v nem ztracim a ani nevim o co jde. Ale reknu jak to pusobi na nezaujateho pozorovatele. Blbě a hloupě, nemuzu se zbavit pocitu pri cteni postu ze je to tak trochu o nicem a hazi to spoatne svetlo jak na boinc.cz tak na i CNT. Neco jako hadajici se deti o lizatko (pomyslna hesla co jsem tak nejak pochopil). To uzavrete a smazte, hazet na sebe spinu nema smysl. Stari vedi jak to bylo a novym prichozim to stejne nevysvetlite, protoze stejne nikdy nezjistime kde je pravda a presvedcovat muzete jak chcete. Mozna jsem to opravdu zle pochopil pak me tedy kontaktujte apokuste se me to vysvetlit, ale dejte uz pokoj se slovy kterej tym je mrtvej, kdo koho podvedl, dal ci nedal hesla, kdo je slizkej had a ja nevim kolik jeste vyrazu jsem zde nasel. Jak jsem rekl pusobi to blbe a kdybych byl nove prichozi a hodlal se pripojit k nejakemu tymu a prvni co bych cetl byl tento post, nezvolil bych ani jeden ze dvou vyse zminenych tymu.

S pozdravem Tawarus.
gRis
BOINC Guru
BOINC Guru

Příspěvek od gRis »

boinc.cz se nesnaží trhat rekordy a že nevstoupíš do CNT, to je nám jedno. Důležité je, že počítáš, a to je jediné, na čem záleží.
FordPrefect
BOINC Guru
BOINC Guru
Kontaktovat uživatele:

2 Tawarus: ano, je to uz velice davna historie. A taky to dlouho nikdo neresil. Pred zhruba dvema tydny tady forest oznamil, ze dosahl sveho dlouhodobeho cile( tedy premenit zhruba 5te misto CNT na svete v penize ). Rozhodl se bodnout do stare rany. A nejvice prekvapujici je, ze mu neni divne, ze vsichni aktivni clenove byvaleho CNT vcetne radnich z tymu odesli do boinc.cz.
forest
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od forest »

Jen jsem stroze oznámil že vzniklo CNT o.s. a že lidé kteří trucovali a založili tento truc tým který neměl nikdy žádné jiné cíle než trucovat, že mají možnost se toho trucování zbavit a začít zase DC brát jako něco smysluplnějšího. O tom co je mrtvé se stačí podívat na fóra a weby obou týmů. Myslím že to každý zjistí velice rychle. Kdo chce být v týmu věčně uražených, má možnost, kdo chce být v týmu lidí kteří se snaží co mohou aby propagovali DC v naší republice a informovali o dění v něm, mají také možnost. Kdo nechce být v žádném týmu, má rovněž možnost.

Celé DC je o dobrovolnosti, nechápu že za ta léta má pro někoho smysl se neustále hádat o blbostech, to rozhodně není důvod proč je DC již dlouhá léta mým hlavním koníčkem.

CNT o.s. není o penězích jak píše Ford, peníze jsou potřeba na placení domény, hostingu a podobných věcí, které jsem dříve platil ze vé kapsy. Nyní je placeno ze členských příspěvků (300,-kč měsíčně) šesti lidí kteří jsou členy sdružení a tito do toho šli dobrovolně. Je to vyřešení letitého problému některých lidí a je tím zajištěna stabilita a budoucnost týmu. Dokud některý jedinec něco vlastnil, měl páku si dělat v určitých záležitostech co chtěl a měl na to i právo. Nyní patří všechno v CNT sdružení, vedení týmu je trojčlenné, všichni mají stejné pravomoce a veškeré činnosti se řídí stanovami. Je to čisté, průhledné a dle všech požadavků. Bohužel ani to některým lidem nestačí, protože prostě chtěli aby to bylo po jejich a to prostě v týmu moc nejde. Divím se že ta zloba i po létech v některých zde stále vězí. Mnoho lidí z boinc.cz se v rpůběhu času k CNT vrátilo. Byla to jejich volba a někteří mně psali jen že špatně pochopili co se dělo. Já se ani nedivím, k pochopení to moc není a hlavně jednání některých zde.

Kdo si chce přečíst v kostce jak to skutečně bylo, má možnost v tomto článku:
http://www.czechnationalteam.cz/view.ph ... 2006120008
Tahle historie CNT byla sice sepsaná mnou, ale i dle mnohých účastníků všeho toho dění je to podané tak jak to skutečně bylo a doplněné o veškeré připomínky. Závěr nechť si každý udělá sám, já jsem to znovu řešit nechtěl.

To Tawarus: Chápu že to nevyznívá pro nováčky moc dobře, ale podobným rozepřím se v mnohatisícové komunitě nevyhnou lidé v průběhu let asi nikde. Mně spíše zaráží že některým lidem stojí stále za to to nechávat otevřené a furt se v tom vrtat. Já to řešit nechtěl, jen poukázat na změnu ve sdílení v CNT, kterou před léty mnozí žádali a kterou by tedy měli přivítat spíše kladně, než tak jak reagují zde.
dejvidek
Administrator
Administrator
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dejvidek »

Svévolná propagada by stačila. Foreste pochop, že na tvoje překroucené kecy není nikdo z lidí zvědavej, ať je to zde, nebo třeba na boinc.sk, jedinej kdo je na to asi zvědavej jsou lidé na tvém fóru, tak si tam prosím tyto nesmysly nadále prezentuj, piš si články jak to podle tebe bylo (nevím zda se s ním někdo z radních ztotožnil, tedy těch co o tom věděli nejvíce) a pochop, že tím jak ti léta lidé okolo říkají, aby si je tím neotravoval, tak ti velmi kulantně říkají, aby s tím šel do zadní části těla.
A výmluvy, že jsi jen chtěl upozornit na založení CNT o.s. je další kec který nemá hlavu a patu. Proboha koho nezainteresovaného toto zajímá? Pokud někdo o ty informace eminentně stojí, milerád se nad nimi bude kochat na tvém webu.
Pochopeno?
děkuji.
dejv
forest
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od forest »

Z původních radních si to důkladně četl a při vydání už před těmi dvěma lety se k tomu vyjadřoval třeba Honza. Ten se myslím dá brát jako jeden z lidí kteří si pamatovali jak tomu bylo. Jinak jsem při vydání dával o tom odkaz i zde a připomínky vzneseny nebyly.
Web a fórum CNT je CNT o.s., já momentálně žádný web nevlastním, takže pojem "tvůj web" nechápu.
gRis
BOINC Guru
BOINC Guru

Příspěvek od gRis »

To slovíčkaření si nech, odejdi a už se nevracej. PROSÍM.
FordPrefect
BOINC Guru
BOINC Guru
Kontaktovat uživatele:

forest píše:Web a fórum CNT je CNT o.s., já momentálně žádný web nevlastním, takže pojem "tvůj web" nechápu.
:D foreste, ta tvoje demagogie, ktera plati na truhliky, na nas bohuzel neplati. Vyplody tve dusevne chore mysli jsou pruhledne jako igelitovy pytlik 8)
Odpovědět