Sraz DC nadšenců 31.5.-1.6.2008
Moderátoři: zdespi, Moderátoři
- forest
- Kontaktovat uživatele:
Sraz DC nadšenců 31.5.-1.6.2008
Ve dnech 31.5.-1.6.2008 se koná sraz DC nadšenců u Jihlavy.
Přesně řečeno, bude se konat v Autokempu Pávov. Začátek akce bude 31.5. dopoledne. Podrobnosti se můžete dočíst v tomto tématu na našem týmovém fóru.
Dostupnost výborná z celé republiky, vítáni jsou všichni DC nadšenci bez ohledy zda a v jakém jsou týmu a jaký projekt počítají.
S kapacitou pro ubytování problém v daném termínu není, ale lepší je určitě se nahlásit předem.
Ceník autokempu najdete třeba zde:
http://b.mujglock.com/cenik-pavov.jpg
Přesně řečeno, bude se konat v Autokempu Pávov. Začátek akce bude 31.5. dopoledne. Podrobnosti se můžete dočíst v tomto tématu na našem týmovém fóru.
Dostupnost výborná z celé republiky, vítáni jsou všichni DC nadšenci bez ohledy zda a v jakém jsou týmu a jaký projekt počítají.
S kapacitou pro ubytování problém v daném termínu není, ale lepší je určitě se nahlásit předem.
Ceník autokempu najdete třeba zde:
http://b.mujglock.com/cenik-pavov.jpg
Toto je původní fórum Czech National Teamu, které se v listopadu 2006 přesunulo na tuto novou adresu.
Re: Sraz DC nadšenců 31.5.-1.6.2008
Na CNT foru jsme byli poslani kamsi, takze to pastnu sem, aby byli ostatni v obraze co ze za sraz to v ty Jihlave vlastne je
forest píše:Problém přeci není. O srazu v Jihlavě se tu mluvilo a i hlasovalo mnohem dříve než vůbec padl na jiném fóru návrh na sraz v Beskydech. Nechápu zároveň proč by se měl dělat sraz na pomezí se Slovenskem s dost špatnou dostupností, když lze udělat ve středu republiky v lese 2 kilometry od D1, s možností dorazit i hlavním vlakovým spojem.Miiichal píše:Jo to sem psal. Pripada mi to jako pitomina. Predem se dohadovat co se kde bude probirat, jak dlouho, kolik se u toho vypije. Nechcete si dopredu dohodnout v kolik kdo bude chodit na hajzl, abyste si tam u musli nerozbili drzky?Bubak píše: Edit:
Tak jsem psal Miiichalovi, jestli vi o Jihlave a pastnu sem (s jeho svolenim) reakci:..........
Proboha vzpamatujte se!
Puvodni predpoklad byl preci sraz v beskydech s tim, ze se tam bude kecat o DC i chlastat. V cem je zase problem???
Každý nechť si rozhodne kterého srazu se chce účastnit. Sraz v Jihlavě je prioritně týmový sraz CNT, který si myslím se svým počtem členů může uspořádat sraz kde si to jeho členové zvolí a na ostatních je jen jestli přijedou také, nebo nikoliv.
Že se tam budou prioritně i řešit týmové záležitosti je z toho tedy asi také jasné. Myslím ale že to bude podstatně menší náplní než ostatní debaty. Zároveň je CNT DC týmem, nikoliv pouze BOINC týmem a sraz v Beskydech je sraz BOINC. Já nikoho k ničemu nepřemlouvám, SF má pokud vím také za chvilku svůj sraz a nepohoršuju se nad tím proč to nespojí s CNT srazem, BOINC srazem, či srazem nadšenců F1.
Náš tým si odhlasoval místo, termín a je na sraz připraven. Komu se to nehodí, tak nechť to prosím neřeší zde.
Private (old) + CCU stats.
hmno... celkem nic zvlastniho, lide jsou ruzni a nedokonali, lepsi to nebude
Spis me zarazilo ze pro moravaka je problem dojet na Sulov. Za tech par let jsem od kluku z Plzne neslysel jakoukoliv negativni pripominku na vzdalenost a sam jsem taky nic podobneho nevypustil, jestli si dobre vzpominam. A to je to ode me necelych 500km + rodina s detma + priprava abych jednomu prckovi nic nezapomnel zabalit + navrat v nedeli vecer + unava po ceste, atd...
Spis me zarazilo ze pro moravaka je problem dojet na Sulov. Za tech par let jsem od kluku z Plzne neslysel jakoukoliv negativni pripominku na vzdalenost a sam jsem taky nic podobneho nevypustil, jestli si dobre vzpominam. A to je to ode me necelych 500km + rodina s detma + priprava abych jednomu prckovi nic nezapomnel zabalit + navrat v nedeli vecer + unava po ceste, atd...
If someone asked me to choose between Metallica and Megadeth, I would say SLAYER...
- forest
- Kontaktovat uživatele:
Je to jistě hůře dostupné než Jihlava, která je hodinku cesty po dálnici a ze všech stran republiky stejně daleko. Na Sulově jsem byl a jel jsem tam skoro 3 hodiny, takže rozdíl například pro mě značný pouze na víkendovou akci. Berte ty časy s rezervou, nejezdím 250km/h jako někdo
Náš týmový sraz jsem nenavrhoval, místo také ne, obeslání s touto informací ostatní týmy také ne. Zvolili si to lidi v týmu před a po srazu v Ostravě, takže bych nerad aby můj osobní názor byl prezentován jako názor všech kdo na náš sraz u Jihlavy přijedou.
Toť asi vše co k tomu mám, zbytek zaznělo třeba v tom citovaném příspěvku.
Náš týmový sraz jsem nenavrhoval, místo také ne, obeslání s touto informací ostatní týmy také ne. Zvolili si to lidi v týmu před a po srazu v Ostravě, takže bych nerad aby můj osobní názor byl prezentován jako názor všech kdo na náš sraz u Jihlavy přijedou.
Toť asi vše co k tomu mám, zbytek zaznělo třeba v tom citovaném příspěvku.
Taky by jsi měl asi Bubaku ostatním říci, že jsi vstoupil do tamější debaty už s tím, že na sraz v Jihlavě nepojedeš, takže nechápu to překroucení že jsi byl poslán někam. To rozhodně není pravda.Bubak píše:Na CNT foru jsme byli poslani kamsi, takze to pastnu sem, aby byli ostatni v obraze co ze za sraz to v ty Jihlave vlastne je
Toto je původní fórum Czech National Teamu, které se v listopadu 2006 přesunulo na tuto novou adresu.
foreste, s výběrem opravdu (ani metodou, ani výsledkem) nemám problém. Problém mám(e) se způsobem, jakým Jihlavu prezentuješ - především v souvislosti s Beskydama.
Přečti si prosím na svém foru znovu komentář Dura a Pepina.
Dělaš z toho něco, co to nejspíše vůbec nebude. Prostě to bude další sraz, poznají se noví lidé atd.
Křečovitě se snažíš z Jihlavy udělat něco lepšího, než co jsme zažili na jiných srazech. V Praze, v Beskydech - i v Ostravě jste prostě seděli v hospodě. Ani obsazení není světové a nic zatím nenasvědčuje žádné vyjímečnosti. Působí to na mě, že se k ostatním chováš jako "když budete hodní, můžete přijet a můžete poslouchat, o čem se věcně budeme bavit, ačkoli vám do toho nic není".
Budou se sázet stromy místo skákání do bazénu v oblečení? Poletí se balónem místo jarnho koulování? Nebo jiný originál? Pivo tam snad také točí do pulitrů,ne? Prostě sraz.
Působí to na mě jako špatně argumentovaná a dosti nekonzistentní křeč.
Přečti si prosím na svém foru znovu komentář Dura a Pepina.
Dělaš z toho něco, co to nejspíše vůbec nebude. Prostě to bude další sraz, poznají se noví lidé atd.
Křečovitě se snažíš z Jihlavy udělat něco lepšího, než co jsme zažili na jiných srazech. V Praze, v Beskydech - i v Ostravě jste prostě seděli v hospodě. Ani obsazení není světové a nic zatím nenasvědčuje žádné vyjímečnosti. Působí to na mě, že se k ostatním chováš jako "když budete hodní, můžete přijet a můžete poslouchat, o čem se věcně budeme bavit, ačkoli vám do toho nic není".
Budou se sázet stromy místo skákání do bazénu v oblečení? Poletí se balónem místo jarnho koulování? Nebo jiný originál? Pivo tam snad také točí do pulitrů,ne? Prostě sraz.
Působí to na mě jako špatně argumentovaná a dosti nekonzistentní křeč.
Foreste, zcela bez utoku na tebe, ale koukej co pises:
- pises ze Jihlava je obecne lepe dostupna - souhlas.
- vyzniva z toho ze pro tebe jsou 3 hodiny problem - OK, muze byt.
Kurnik ale kdyby byl nekdo nekde z Chebu, Rumburku, nebo Jeseniku, tak stejne ty 3 hodiny v patek pojede.
Je fakt zvlastni ze pro dost lidi neni problem jet pres celou republiku, 4-5 hodin v aute + na sebe cekat nekde v Praze a motat se zacpou v praze ale i po D1, a pro nekoho jsou 3 hodky problem DOST velkej.
Osobne to treba do Jihlavy mam pres prahu v patek nejdriv za 3 hodiny, pokud ovsem nebudu nikoho nabirat. A to bydlim nastesti jen 20 km od dalnice.
Bohuzel mam pocit ze pes je zahrabany jinde nez v obecnem blahu vsech ucastniku stazu ...
- pises ze Jihlava je obecne lepe dostupna - souhlas.
- vyzniva z toho ze pro tebe jsou 3 hodiny problem - OK, muze byt.
Kurnik ale kdyby byl nekdo nekde z Chebu, Rumburku, nebo Jeseniku, tak stejne ty 3 hodiny v patek pojede.
Je fakt zvlastni ze pro dost lidi neni problem jet pres celou republiku, 4-5 hodin v aute + na sebe cekat nekde v Praze a motat se zacpou v praze ale i po D1, a pro nekoho jsou 3 hodky problem DOST velkej.
Osobne to treba do Jihlavy mam pres prahu v patek nejdriv za 3 hodiny, pokud ovsem nebudu nikoho nabirat. A to bydlim nastesti jen 20 km od dalnice.
Bohuzel mam pocit ze pes je zahrabany jinde nez v obecnem blahu vsech ucastniku stazu ...
If someone asked me to choose between Metallica and Megadeth, I would say SLAYER...
Schvalne jsem oba thready prolinkoval, aby si to kazdy mohl precist cele. Ano ja jsem se omluvil s tim ze jedu do Sulova a 2 srazy behem mesice jsou na me moc. Nacez jsi zacal s presvedcovanim, ze Jihlava bude i pro me lepsi. Ale at si to kazdy koho to zajima precte a udela si vlastni nazor.forest píše:...Taky by jsi měl asi Bubaku ostatním říci, že jsi vstoupil do tamější debaty už s tím, že na sraz v Jihlavě nepojedeš, takže nechápu to překroucení že jsi byl poslán někam. To rozhodně není pravda.Bubak píše:Na CNT foru jsme byli poslani kamsi, takze to pastnu sem, aby byli ostatni v obraze co ze za sraz to v ty Jihlave vlastne je
A jak jinak si mam vysvetlit vetu:
Nejak se mi to neshoduje s prohlasenim kterym jsi zalozil tento thread.forest píše:Náš tým si odhlasoval místo, termín a je na sraz připraven. Komu se to nehodí, tak nechť to prosím neřeší zde.
- forest
- Kontaktovat uživatele:
Vysvětlení je jednoduché, mělo to být upozornění, že ten daný thread byl o srazu a lidech kteří se na něj chystají, né kdo pojede kam jinam a proč né zrovna do Jihlavy.Bubak píše: A jak jinak si mam vysvetlit vetu:Nejak se mi to neshoduje s prohlasenim kterym jsi zalozil tento thread.forest píše:Náš tým si odhlasoval místo, termín a je na sraz připraven. Komu se to nehodí, tak nechť to prosím neřeší zde.
Protože ty debaty pokračovaly, tak jsem to i odstřihnul a pojmenoval jako debatu o tom proč kdo nepojede. Se srazem jako takovým to totiž má pramálo společného a jen ty tahanice lidí co jedou do Beskyd mohou působit negativně na oba srazy.
Já jsem vyjádřil svou představu o srazu v Jihlavě a hodnotil průběch srazu v Beskydech kde jsem byl, nic víc. To že se to někoho dotklo, nu však je to přeci volba každého kam pojede.
- dejvidek
- Administrator

- Kontaktovat uživatele:
Kdo si bude chtít najít důvod, tak si ho vždycky najde. Argumentaci která tu dosud padla bych pochopil u dvanáctiletého puberťáka, kterej se hádá kdo dřív a kdo víc.shafa píše:Spis me zarazilo ze pro moravaka je problem dojet na Sulov....
Kecy o tom, že tohle bylo dřív a tohle ne jsou směšné, Sulov se koná každý rok na jaře a na podzim, nikdy nebylo nikde řečeno, že tomu nebude ani letos. Minimální počet lidí na sraz neexistuje, takže jestli za Rampou přijede jedno auto nebo autobus je úplně jedno. Žvásty o tom, že jedno je sraz DC lidí a jedno BOINC lidí je další hledání nečeho co neexistuje, jestli si pamatuju tak nikdy se nikdo u vchodu na Sulově nelustroval co má na sobě, jakym autem přijel, kolik má peněz, jakej projekt počítá, kolik má kreditu, jestli počítá BOINC či jiný DC projekt, jestli hraje Travian, jestli je v nějakém týmu, jestli je CZ nebo SK nebo jiné národnosti a tak dále.
Pokud si tam někdo přiveze rodinu (jako že Ford pravidelně) nebo auto kámošů je to jen dobře. Pokud se ale někdo chová jako debil a za vším hledá všechno, nechť si udělá třeba srazové turné po celé republice, aby to bylo spravedlivé. Na nástěnku si pak dá program schůze a fotku nástěnky hodí na web. Dokonalost. A argumenty proč tohle jo a tamto ne tam může třeba sepsat a vyfotit se s tím.
dejv
- forest
- Kontaktovat uživatele:
Koukám že alespoň na jeden delší příspěvek si za pár měsíců čas najdeš. Ještě by možná stálo za to vyšetřit jednu minutku a místo přání hezkých vánoc dát do novinek na webu info o tom srazu. I když dle toho co jsi napsal tak asi není potřeba, když o něm všichni vědí rok dopředu.
Nebo na ten web o jehož výhradní vlastnictví jsi tak bojoval už kašleš úplně?
Nebo na ten web o jehož výhradní vlastnictví jsi tak bojoval už kašleš úplně?
A já tam jedu, abych zachlastal a pokecal s lidma, který mi seděj. Heč 
"Kdybychom byli nesmrtelní, nevážili bychom si tolik života."
Jacques-Yves Cousteau.
Jacques-Yves Cousteau.
foreste, ty máš dar upozorňovat na nedostatky ostatních, jejichž jsi zároveň typickým představitelem.
Zrovny ty a kritika o výhradním vlastnictví je fakt povedení kombinace.
Podobně tragikomicky působí, když se snažíš vyzdvihovat věcnost a odbornost srazu v Jihlavě a přitom jsi zatím nepředvedl ani dovednost, jak korektně napsat článek.
Ne že by tvá kritika neměla něco do sebe, ale zrovna z tvých úst se vlastní argumenty okamžitě a zákonitě obrací proti tobě.
Podobně tragikomicky působí, když se snažíš vyzdvihovat věcnost a odbornost srazu v Jihlavě a přitom jsi zatím nepředvedl ani dovednost, jak korektně napsat článek.
Ne že by tvá kritika neměla něco do sebe, ale zrovna z tvých úst se vlastní argumenty okamžitě a zákonitě obrací proti tobě.
- forest
- Kontaktovat uživatele:
Když jsem říkal že o tom budeš psát všude kam vlezeš, tak jsi říkal že tomu tak nebude. Sám jsi udělal ve svých článcích také chyby a také jsi velkou část toho na co jsi upozorňoval nedodržel, nuže tedy až budeš mít sám vše v pořádku, tak poté kydej špínu na ostatní. Můžeš pak ukázat prstem a říct "podívejte se na moje články, takhle se to správně dělá", to ale rozhodně ty říct nemůžeš.Honza píše:foreste, ty máš dar upozorňovat na nedostatky ostatních, jejichž jsi zároveň typickým představitelem.
Máš obrovský dar šít do všeho co se ti hodí, když ti dojdou argumenty k danému tématu. To že se někdo vykašlal na celý web srovnáváš s chybou z nevědomosti v přípravě nového článku. Je to smutné kam až dokážeš klesnout.
A to už ani nemusím říkat že je to v tomto tématu naprosto OT.
Když už jsme OT, je zvláštní že tu mám najednou místo těch několika tisíců příspěvků uváděné pouze 2
Jak velkou část? Můžeš být konkrétní? Proč ksakru dodnes nebyl doplněn ten jeden odkaz, o který jsem prosil?! Sám to budu mít v pořádku, až se někdo uráčí to doplnit.forest píše:Když jsem říkal že o tom budeš psát všude kam vlezeš, tak jsi říkal že tomu tak nebude. Sám jsi udělal ve svých článcích také chyby a také jsi velkou část toho na co jsi upozorňoval nedodržel, nuže tedy až budeš mít sám vše v pořádku, tak poté haž špínu na ostatní. Můžeš pak ukázat prstem a říct "podívejte se na moje články, takhle se to správně dělá", to ale rozhodně ty říct nemůžeš.
Máš obrovský dar šít do všeho co se ti hodí, když ti dojdou argumenty k danému tématu. To že se někdo vykašlal na celý web srovnáváš s chybou z nevědomosti v přípravě nového článku.
Znovu prosím o doplnění odkazu. Takže by si někdo měl sypat popel na hlavu a udělat to. Při operování s házením špíny opět doporučuji velkou obezřetnost.
Jak vidíš, argumenty mi nedošly.
Ne, neukazoval jsem na svoje články o BOINCu. Prostě neberu své články jako vzor, nejsou nijak světové. Ukazoval jsem na články, o kterých si myslím, že jsou vzorem. A ukazoval jsem na návody.
Ukázal jsem cestu, jak se to dělat má - právě v momentě, kdy vlastník týmu i polech "psaní" ukazuje, jak se to v žádném případě dělat nemá. I přes mé trvalé výhrady.
Myslím, že téma už je to vyjasněné a teď už snad každý ví, jak se to dělat (ne)má. Už se nemůže vymlouvat na neznalost - která před zákonem neomlouvá.
Snad ti již není třeba rozebírat. Snad ani jinde - jako téma na sraz v Jihlavě jsi to zavrhl.
Kritizuj boinc.cz za neschopnost se sebezorganizovat, dát do pořádku web nebo co já vím. Ne za vlastnictví nečeho nebo neschopnost napsat článek.
Pouze chci poukázat na princip, že zrovna od tebe kritika v daných oblastech je přinejmenším podivná, když jsi zároveň antipříkladem.
Asi nejsem příkladem, jakse věci mají dělat. Ale nejsem antipříkladem, jak se věci dělat nemají. To je dost rozdíl.
Jo, šiju do lidí. V dnešním světě stačí, aby slušní byly zticha a hned se otevřou stavidla živlům.
Včera jsem v metru zakázal cikánce kouřit a šil jsem do ní, dokud frajerka cigáro netípla. Ostatní cestující zbaběle čuměli. Každému to vadilo, ale nikdo se neohradil. Nejvíc zbabělí sráčové se otočili. Ty méně zbabělí se alespoň usmáli nad úspešným výsledkem mého počítaní. Přístě budou pro změnu cikáni v metru zase krást - a zbabělci se zase otočí. A já budu zase ten sráč, který do všeho šije a chudinkám ubližuje.
Nazdar.
Tak nevim, kdyz to ctu, jestli se mam smat, nebo brecet.