BOINC CON Beskydy - jaro 2008 - termín 20.6. - 22.6.2008
Moderátor: zdespi
- slavko.sk
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Zatial to vyzera na 13 ludi, aspon za hlasovali ze urcite pojdu.
Z SK to vyzera klasika ja a marpes, este niekoho zlomime. Marpes pojde svojim povozom ako furt a ja startujem moj zanovny dragster ala Skoda Roomster Sport TDI 77kW tak to bude mazec! Ziadna fabka 50kW
Snad uz na jar nevyuzijem vyhrievane sadadla a nahodim letne nizkoprofily, alebo tak bude este sneh? A vobec je tam teraz?
Z SK to vyzera klasika ja a marpes, este niekoho zlomime. Marpes pojde svojim povozom ako furt a ja startujem moj zanovny dragster ala Skoda Roomster Sport TDI 77kW tak to bude mazec! Ziadna fabka 50kW
Snad uz na jar nevyuzijem vyhrievane sadadla a nahodim letne nizkoprofily, alebo tak bude este sneh? A vobec je tam teraz?
Tak to bude mazec Slavko, já přifrčím se svou Audi S4 287kW ( lehce OCslavko.sk píše:Zatial to vyzera na 13 ludi, aspon za hlasovali ze urcite pojdu.
Z SK to vyzera klasika ja a marpes, este niekoho zlomime. Marpes pojde svojim povozom ako furt a ja startujem moj zanovny dragster ala Skoda Roomster Sport TDI 77kW tak to bude mazec! Ziadna fabka 50kW![]()
" Vše je pomíjivé, kredit zůstává "
Re: BOINC CON Beskydy - jaro 2008
No to doufam. Prece bys mi tam nenechal jako jedinyho nest prapor CCU.Miiichal píše:To bych se mohl mozna konecne zucastnit i ja......Rampa píše:potřeboval bych vědět zda-li by byl zájem o další con v beskydech někdy na jaře termín by se upřesnil
proto zatím hlasování ano ne
Private (old) + CCU stats.
No problemo - zajedu pro tebe ( připrav si blicí pytlíkHadra píše:No na posledním jsem byl za Space Family sám ... no vlastně s family, ale pokud bych se vešel k merlinovi nebo nekomu po ceste, rad bych videl jarni upgrade boinc sceny take, minule mnozí přišli o hodně obilí a dřeva
...
" Vše je pomíjivé, kredit zůstává "
-
reALTom
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
No ja bych jel, podle toho datumu co se zde objevi. Auto tedy zatim jeste neresim, vzit muzu moje ale taky. Byt mi do nej nekdo na parkovisti nacouval nejspis taznym do predniho narazniku. Lidi jsou zly 
Koho zajímají kredity, tak je najde tady
Resil jsem dnes stejny problem - uz o vikendu jsem si vsimnul, ze plastovy ramecek na predni SPZ je rozlamany. Nerad bych to nekde ve meste na hrbolech nebo ve dvestepadesati na dalnici ztratil, tak uz mam ramecek novy.reALTom píše:Byt mi do nej nekdo na parkovisti nacouval nejspis taznym do predniho narazniku. Lidi jsou zly
@ Merlin - no tou tvoji karou bych se rad svezl. Predbezne jsem domluveny, ze z Prahy pojede jeste dejv...ted to vypada i na reALToma.