Městečko boinc.cz (MyMiniCity) - klikejte

Obecné fórum o čemkoliv, off-topic záležitosti.

Moderátoři: zdespi, Moderátoři

Necroman
Expert
Expert
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Necroman »

Btw. boinc.cz mestecko ziskalo oceneni Ville Fleurie * ... sice nevim, co to znamena, ale ta lepsi mesta uz nejakou tu hvezdicku maj, cim vic, tim lip :)
Nejlepsi ceska mestecka maji jen 2 hvezdicky, toz jdem do toho, at je mame take, no ne? :)
marpes
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od marpes »

samo (..se ví...)
marpes
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od marpes »

Vie mi niekto povedat, preco nechcu nikde zostavat moje odkazy v spravodaji? Napisem spravu, odoslem, zobrazi sa, ale pri dalsej navsteve daneho mesta (v tom istom dni, alebo dalsom dni), vo velkej vacsine svoj odkaz nevidim, ak tak 1 z 10.
A aj ked davam po dva body denne asi pre 20 miest, len malokto sa mi vrati na moje mesto. Uz mi to trva cely tyzden.
Uz som aj preinstaloval Flash, bezne chodim s FF, ale aj poku s IE dopadol rovnako.
LiborA
BOINC Guru
BOINC Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LiborA »

marpes píše:Vie mi niekto povedat, preco nechcu nikde zostavat moje odkazy v spravodaji? Napisem spravu, odoslem, zobrazi sa, ale pri dalsej navsteve daneho mesta (v tom istom dni, alebo dalsom dni), vo velkej vacsine svoj odkaz nevidim, ak tak 1 z 10.
A aj ked davam po dva body denne asi pre 20 miest, len malokto sa mi vrati na moje mesto. Uz mi to trva cely tyzden.
Uz som aj preinstaloval Flash, bezne chodim s FF, ale aj poku s IE dopadol rovnako.
Také se mi to občas stává, většinou když jsem se snažil napsat něco s webovou adresou - jako že mají klepat na /ind atd.
'bosh
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od 'bosh »

The reply message has to be unique, or it is treated as a spam - possibly??? ^%$#$ :):):)
marpes
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od marpes »

'bosh píše:The reply message has to be unique, or it is treated as a spam - possibly??? ^%$#$ :):):)
Odskusam teda rozne varianty odpovedi, aj ked ani teraz nie su rovnake. Niektore su v Slovencine, ine v Anglictine, a dokonca i v Rusustine.Aj ked je pravda, ze pre niektore mesta sa opakuju. Ale tych nezobrazenych je prilis vela.
'bosh
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od 'bosh »

Ja to obicajne robim takto:

[19:36] ostrava : +1/env from Ostrava :) ,,..;;..
[19:37] ostrava : +1/env from Ostrava :) ...
[19:38] ostrava : +1/env from Ostrava :) ,,..
[19:39] ostrava : +1/env from Ostrava :) ,.,.

etc... :)
Merlin
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Merlin »

marpes píše:Vie mi niekto povedat, preco nechcu nikde zostavat moje odkazy v spravodaji? Napisem spravu, odoslem, zobrazi sa, ale pri dalsej navsteve daneho mesta (v tom istom dni, alebo dalsom dni), vo velkej vacsine svoj odkaz nevidim, ak tak 1 z 10.
Už jsem to Tvoje " Marpesovo " uložil, tak Ti tam taky dva denně přivedu :D .
" Vše je pomíjivé, kredit zůstává "
marpes
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od marpes »

Na tie odpovede nezabera nic. Nech napisem co chcem, ci uz to tam niekedy bolo. alebo nie. pri dalsej navsteve sa nevidim.

To Merlin: VDAKA
Necroman
Expert
Expert
Kontaktovat uživatele:

re

Příspěvek od Necroman »

Pojdme pomoci ceskemu mestu Fruikopolis, ktere bylo jeste nedavno prvni.
Bohuzel, asi se o to moc nestarali, tak maji momentalne Pollution 65% (u naseho mesta jsem nevidel vice, nez snad 2%). Denne jim odchazi nekolik set lidi..

Pokud jim dame jeden klik denne na http://fruikopolis.myminicity.com/env tak se to snad zastavi, nebo aspon zpomali :)
marpes
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od marpes »

Ja im idem davat dva. Viac nemam ako
PavolR
Kontaktovat uživatele:

Re: re

Příspěvek od PavolR »

Necroman píše:Pojdme pomoci ceskemu mestu Fruikopolis, ktere bylo jeste nedavno prvni.
Bohuzel, asi se o to moc nestarali, tak maji momentalne Pollution 65% (u naseho mesta jsem nevidel vice, nez snad 2%). Denne jim odchazi nekolik set lidi..

Pokud jim dame jeden klik denne na http://fruikopolis.myminicity.com/env tak se to snad zastavi, nebo aspon zpomali :)
Tak jsem se nato dival, vypada jako po zlate horecce. :)
Obrázek
Obrázek
marpes
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od marpes »

Aj napriek tomu, je to riesitelne. V podobnom stave bolo mestecko "Moscova" . v Rusku, ked som s tymto zacinal . Dnes ma env 14
marpes
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od marpes »

Preco dochadza k soku ovzdusia?
kazde mesto ma vyhradeny svoj priestor 30x30 velkych stvorcov. Ked sa k tymto hraniciam zacne priblizovat, rapidne ubuda okolitych lesov - zdroja cisteho vzduchu. Vyhnut sa tomu da len velmi vcasnym budovanim parkov namiesto obchodnych centier, ktore po pripadnom soku, rovnako ako obyvatelia, zacnu mesto hufne opustat. Preto treba sledovat okolie mesta, a nielen sa kochat centrom. Pre nase mesta to zatial nehrozi, pretoze uvedene hranice mesto zacne dosahovat v niektorych smeroch az nad 10 000 pop.
Xenostellar
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Xenostellar »

Tak už máme další velkej panelák :-) Jen by to chtělo přidat cokoli kromě lidí, takže klikejte na:
http://boinc.cz.myminicity.com/ind
http://boinc.cz.myminicity.com/tra
http://boinc.cz.myminicity.com/sec
http://boinc.cz.myminicity.com/env
Odpovědět