Já osobně jsem postavil noťas na bok a před průduchy nasávání vzduchu umístil stolní ventilátor - jinak se mi noťas zahříval na nechutných 90 stupňů a automatika mi jej každou chvíli vypínalaMerlin píše:Boinc je v defaultním nastavení určen pro 100% zatížení procesorů. A to znamená zvýšený příkon jádra / jader. A to znamená vznik tepla. A nutnost chlazení. Chceš-li počítat na notesu, dobrá rada - umístit ho tak, aby mezi spodní částí notesu a tím na čem stojí vznikla alespoň 10 mm pro snazší přívod vzduchu k ventilátoru CPU. Méně se namáhá, více účinkuje. Ale Boinc bez chlazení = modrá nebo také černá smrtRayzou píše:ahoj zajimalo by me proc tu resite chalzeni na notas a vistu kdyz s ema jednat o boinc?? na co mi je na notasu chlazeni???? mi to nic nerika......
BOINC na notebook
Moderátoři: zdespi, Moderátoři
- LiborA
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
Moje statistika: http://boinc.mundayweb.com/one/stats.ph ... :6082/.png
Pro noťasy s Intel procesorem doporučuju Notebook hardware control. Snížíl jsem si voltage z 1,34V na 1,08V a stabilni a topi cca o 8°C méně. Plus aspon 1x ročně profouknout vysavačem od prachu, já to udělal cca po roce a pul a teplota spadla ihned o 10°C
Mezera pod notebookem je samozřejmostí.
Live Long & Prosper, Opera!