Možna že jo, ale právì jsem založil rubriku Rosetta, udelal logo a èlánek jsem právì vydalKapros píše:Taky už jsem pomalu zaèal s pøekladem grafiky. Takže pokud to v nejbližší dobì dokonèím dám Ti vìdìt. Možná z toho nìco použiješ.
Èlánek o grafice Rosetta@Home
Moderátoři: zdespi, Moderátoři
Èlánek o grafice Rosetta@Home
Naposledy upravil(a) Honza dne stř pro 21, 2005 10:45 am, celkem upraveno 1 x.
- Kapros
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Re: Tecky
Dobrá práceHonza píše:Možna že jo, ale právě jsem založil rubriku Rosetta, udelal logo a článek jsem právě vydal
- forest
- Kontaktovat uživatele:
Článek je myslím tak akorát k popisu dané věci, jen je v něm bohužel mnoho chyb, takže pro příště bych doporučoval to ještě nechat někomu zkontrolovat než to dáš na web
Ideální člověk i pro kontrolu správných jazykových výrazů je Bugi
Seznam chyb ti hned jdu napsat na ICQ, ale je toho hodně.
I tak si ale Honza jistě zaslouží pochvalu, jsou to jen muchy a jsem moc rád že je na našem webu zase něco nového
. Brzy snad přibude jeden další 
Ideální člověk i pro kontrolu správných jazykových výrazů je Bugi
Seznam chyb ti hned jdu napsat na ICQ, ale je toho hodně.
I tak si ale Honza jistě zaslouží pochvalu, jsou to jen muchy a jsem moc rád že je na našem webu zase něco nového
Toto je původní fórum Czech National Teamu, které se v listopadu 2006 přesunulo na tuto novou adresu.
Bylo tam mnoho chyb, protoze jsem to proste napsal, ale uz nemel cas precist atp. Svym zpusobem trochu zamer, protoze jsem chtel, aby az to dalsi lide budou cist, tak budou psat pripominky, premyslet nad tim a mozna napisi i nejaka doplneni atp. Co se z casti povedlo.
Opravdu jsem se chtel zamerit predevsim na grafiku.
O tom co se pocita, tak tam je potreba videt trochu vic do daneho projektu, umet srovnat s ostatnimi life-science projekty a take vzit v potaz, ze prave tato oblast u Rosetty momentalne meni.
Opravdu jsem se chtel zamerit predevsim na grafiku.
O tom co se pocita, tak tam je potreba videt trochu vic do daneho projektu, umet srovnat s ostatnimi life-science projekty a take vzit v potaz, ze prave tato oblast u Rosetty momentalne meni.
- LiborA
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
Proč se nemohu na článek dostat? Hází mi to chybovou hlášku Stránka nenalezena
Moje statistika: http://boinc.mundayweb.com/one/stats.ph ... :6082/.png
- forest
- Kontaktovat uživatele:
Článek najdeš zde, na webu boinc.cz už delší dobu nenajdeš prakticky nic, takže se nediv že ani tento článek.
Toto je původní fórum Czech National Teamu, které se v listopadu 2006 přesunulo na tuto novou adresu.
- LiborA
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
Pavole to chce klid. Třeba si použití článku s Honzou jakožto s autorem vyjednal. A třeba to dá impulz Dejvídkovi, aby články zveřejněné v předchozí verzi systému boinc.cz správně naimportoval i do stávajícího.
Naposledy upravil(a) LiborA dne sob pro 22, 2007 11:45 pm, celkem upraveno 1 x.
Moje statistika: http://boinc.mundayweb.com/one/stats.ph ... :6082/.png
- forest
- Kontaktovat uživatele:
Honzovi články jsou na našem webu s jeho svolením, takže nechápu co se Pavole čílíš, když odkáži na jediné jeho současné umístění