Jo, uz se tesim. Naposledy jsem prasatko opekal( spise jen pojidal ) loni v letemalviny píše:Jo, uzasnej chaos. Takze se jdu preorganizovat na vikend 21.-23.9.2007. Rovnou rikam, ze jakoukoliv dalsi zmenu uz neprijmu a mile krasne prase by me chutove bunky nepotkalo.
BOINC con Beskydy - podzim 2007
Moderátor: zdespi
- FordPrefect
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
Zdravím!
Nic jsem neřešil ani v rovině fantazie co se týče prvního termínu, ale s touto změnou (druhý) bych možná rád poznal nové lidi na podobném setkání a nemám to daleko
. Netuším jaká je kapacita. Jel bych poprvé, vezmete mě mezi sebe? + novy notasek
? Čistě teoreticky, kdyby jel někdo s volným místem kolem Ostravy?
Dále na Ostravici cca 20km od místa akce mám astronomický dalekohled dobson 200/1200 - dalo by se pro něk sjet a v případě dobrého počasí okořenit prožitek setkání. 20-kou zrcadlem už jsou vidět pěkné věci a Měsíc nebude moc opruzovat - 10° nad obzorem a po 22:00 zapadá. Dan
Nic jsem neřešil ani v rovině fantazie co se týče prvního termínu, ale s touto změnou (druhý) bych možná rád poznal nové lidi na podobném setkání a nemám to daleko
Dále na Ostravici cca 20km od místa akce mám astronomický dalekohled dobson 200/1200 - dalo by se pro něk sjet a v případě dobrého počasí okořenit prožitek setkání. 20-kou zrcadlem už jsou vidět pěkné věci a Měsíc nebude moc opruzovat - 10° nad obzorem a po 22:00 zapadá. Dan
Poselství DNA? "Migrujte z mateřské planety" T. Leary
- FordPrefect
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
Nevidim v tom prolem. Klidne te vezmu do auta. Jinak kapacita hotelu je vice nez dostatecnaHadra píše:Zdravím!
Nic jsem neřešil ani v rovině fantazie co se týče prvního termínu, ale s touto změnou (druhý) bych možná rád poznal nové lidi na podobném setkání a nemám to daleko. Netuším jaká je kapacita. Jel bych poprvé, vezmete mě mezi sebe? + novy notasek
To by bylo skvělé, samozřejmě bych se co nejdál dopravil i nějakým "státním systémovým" prostředkemFordPrefect píše:Nevidim v tom prolem. Klidne te vezmu do auta. Jinak kapacita hotelu je vice nez dostatecnaHadra píše:Zdravím!
Nic jsem neřešil ani v rovině fantazie co se týče prvního termínu, ale s touto změnou (druhý) bych možná rád poznal nové lidi na podobném setkání a nemám to daleko. Netuším jaká je kapacita. Jel bych poprvé, vezmete mě mezi sebe? + novy notasek
Ty si nestěžuj, nebo příjdou bleskové....malviny píše:Jo, uzasnej chaos. Takze se jdu preorganizovat na vikend 21.-23.9.2007. Rovnou rikam, ze jakoukoliv dalsi zmenu uz neprijmu a mile krasne prase by me chutove bunky nepotkalo.
"Kdybychom byli nesmrtelní, nevážili bychom si tolik života."
Jacques-Yves Cousteau.
Jacques-Yves Cousteau.
Ahoj, tak to nebudu riskovatdejvidek píše:Koukej se dostavit, nebo budeš obětovánHadra píše:Zdravím!
Nic jsem neřešil ani v rovině fantazie co se týče prvního termínu, ale s touto změnou (druhý) bych možná rád poznal nové lidi na podobném setkání a nemám to daleko.
![]()
A dalekohledí vem sebou, bude na co koukat i když bude zataženo.
![]()
dejv
Byla by to zastavka na 15min na Ostravici - je to po ceste bez zajizdky (1km odbocka z hlavniho tahu na Hamry - SK), pokud nebude misto v aute (kufru) - jedina moznost je v pripade zajmu tam pote z akce s nekym sjet, v ruce busem se to moc tahat neda 20kg ...