Samovolne vyhozeni z tymu
Moderátor: zdespi
- LiborA
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
NICRampa píše:co je nového?
Moje statistika: http://boinc.mundayweb.com/one/stats.ph ... :6082/.png
Už mi to začínalo chybět. Dlouho byl klid. No nic, tajemný fantom asi dostal kapesné od maminky a mazal opět do internetové kavárničky zlehka zaškodit. Kdo ví, třeba chce být jednou slavným agentem. Těch třicet vteřin na opětovné připojení do týmu klidně obětuji ve prospěch Fantomovy tiché onanie nad uspokojením ze sebe sama. Tuším ale, že už Dr. Freud na tento způsob chování nalezl vhodné vyjádření diagnózy. Mimochodem, vždyť se vlastně nemůže ani pořádně pochlubit. Nebo ano?Jelin píše:Hmm, tak pozoruju, že schíza (anebo evergreen?) jménem "Magor v CPDN" pokračuje...
Žebychom za chvíli opět slavili postup do první stovky
No ja jsem taky v Predictoru bez tymu a to uz nekolik dni, jenze ja jsem pod cnt. Na strankach http://predictor.scripps.edu/home.php tym sice mam, ale v bam ne, aktualizace nepomaha.Fran píše:Koukám, že jsem byl vyhozen z týmu v Predictoru.. A zřejmě nejsem sám, tým je úplně prázdný. Můžete někdo zjistit, co se stalo?
Já BAM nepoužívám a v BoincView se mi už zase normálně zobrazuje jako tým boinc.cz... akorát v něm jsem sám..betr píše: No ja jsem taky v Predictoru bez tymu a to uz nekolik dni, jenze ja jsem pod cnt. Na strankach http://predictor.scripps.edu/home.php tym sice mam, ale v bam ne, aktualizace nepomaha.
Doufám, že se na to někdo podívá, ať už je chyba kdekoliv.
Aha, o CPDN vím, ale že je stejný problém i s Predictorem jsem přehlédlPavolR píše:Jiz se to tu psalo nekolikkrat boinc.cz nema pod kontrolu dva projekty, ktere mu byly ukradene, a proto zalozil zatim tymy pod nazvem BOINC-CZ. Jedna se o projekty CPDN a Predictor. Jednani, aby tyto projekty byly vraceny do tymu boinc.cz je zdlouhave. Snad se to povede.
Díky za info.
-
reALTom
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Nevim jestli zdlouhave, nic se o tom ale tady nepise. Reakce adminu projektu mi pripada skoro tak jak od ceske vlady, tzn. mrtvej brouk to jisti... Pritom maj vsechny logy pod palcem a vidi kdo se hlasi jako admin teamu a jaka IP adresa lidi vyhazuje z teamu ven.
Koho zajímají kredity, tak je najde tady
- FordPrefect
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
Naprosto souhlasim. Proste neudelaji nic nad ramec svych povinnostireALTom píše:Nevim jestli zdlouhave, nic se o tom ale tady nepise. Reakce adminu projektu mi pripada skoro tak jak od ceske vlady, tzn. mrtvej brouk to jisti... Pritom maj vsechny logy pod palcem a vidi kdo se hlasi jako admin teamu a jaka IP adresa lidi vyhazuje z teamu ven.
- dejvidek
- Administrator

- Kontaktovat uživatele:
Situace je taková, že jediný kdo se k problému postavil čelem byl admin na Rosettě, kde nám tým předali bez problémů. U CPDN sem žádosti vzdal, i když Honza adminy na CPDN zná velmi dobře (ostatně je adminem na jejich fóru) tak prostě foundera nepřehodí ani náhodou, IP nám neřeknou a prostě šmitec a basta. V tomto směru nejvíce komunikoval Honza a bosh (tímto jim patří dík), já sem jim psal asi 2x. U Predictoru sem extra snahu neměl, po cenzuře a chování adminů tohoto projektu sem na tento projekt zanevřel.
dejv
PS. U CPDN by možná pomohlo, pokud by jim napsala většina členů CPDN týmu
dejv
PS. U CPDN by možná pomohlo, pokud by jim napsala většina členů CPDN týmu
2 Merlin: Ja si zase dovedu predstavit reakci Britu na problem se zcizenim admin uctu teamu, ktery mel jeste nedavno v nadpisu, ze admin hesla komukoli preda za ucelem zruseni teamu.
Neni jim cizi cerny humor, tak se asi docela dobre bavi.
Private (old) + CCU stats.