BOINC Account Manager
Moderátoři: zdespi, Moderátoři
- azor666
- Moderátor II

- Kontaktovat uživatele:
Hlavne tam musi byt ten email na ktery ses nalogoval na BAM. Pak ho muzes zmenit.
Správu původního CNT si přivlasnil forest a podniká s ním na své soukromé doméně jinde.
CZ BOINC WIKI
CZ BOINC WIKI
Zdravim,
chtel jsem se vas zeptat, jestli je marne cekat na to, ze by BAM nekdy umel pozastavit prijmani prace pro urcite PC a projekty? Prijde mi to jako uzasne uzitecna vecicka (napr. kdyz poctaci jezdi casto na dovolene a nemohou se spravovat pres BoincStudio)...
Co vy na to? Je mozne tuto funkcionalitu nekde "poptat"?
Diky.
chtel jsem se vas zeptat, jestli je marne cekat na to, ze by BAM nekdy umel pozastavit prijmani prace pro urcite PC a projekty? Prijde mi to jako uzasne uzitecna vecicka (napr. kdyz poctaci jezdi casto na dovolene a nemohou se spravovat pres BoincStudio)...
Co vy na to? Je mozne tuto funkcionalitu nekde "poptat"?
Diky.
Narozdil od BOINC umi BAM kolik profilu chces. Kazdy pocitac muze mit svuj profil. A v profilu jiz lze specifikovat, jak velkou zasobu mit, restrikce hodin, kdy smi pocitac pocitat atp. Nevim, jestli je to 100% ucinne, ale za zkousku to stoji.
V posledni dobe se diskutovalo take o tom, jak odpojit z urcite masiny projekt az pote, co dopocita praci. Pokud si pamatuji, posledni BOINC to umi, BAM mozna take. To by byla take urcita moznost.
Mozna, ze nekdo bude primo vedet jak na to...sam jsem neco takoveho nikdy nepotreboval, takze jsem v teto oblasti nebadal.
V posledni dobe se diskutovalo take o tom, jak odpojit z urcite masiny projekt az pote, co dopocita praci. Pokud si pamatuji, posledni BOINC to umi, BAM mozna take. To by byla take urcita moznost.
Mozna, ze nekdo bude primo vedet jak na to...sam jsem neco takoveho nikdy nepotreboval, takze jsem v teto oblasti nebadal.
Re: BOINC Account Manager
Zdravím, potřeboval bych prosím poradit.
Mám několik počítačů které se jmenují podobně (IF-31, IF-15, IF-28...)
Ale u některých se mi začala zobrazovat hláška při synchronizaci s BAM: acct_mgr_request empty or corupt!
Nevíte prosím čím by to mělo být? Na BAM foru jsem se dočetl že problém může být v mezinárodních znacích ve jménu PC, ale nevím co je na IF-28 špatně. Zkoušel jsem i reinstal či smazání složky BOINC data...ale problém přetrvává.
Předem díky za rady.
Mám několik počítačů které se jmenují podobně (IF-31, IF-15, IF-28...)
Ale u některých se mi začala zobrazovat hláška při synchronizaci s BAM: acct_mgr_request empty or corupt!
Nevíte prosím čím by to mělo být? Na BAM foru jsem se dočetl že problém může být v mezinárodních znacích ve jménu PC, ale nevím co je na IF-28 špatně. Zkoušel jsem i reinstal či smazání složky BOINC data...ale problém přetrvává.
Předem díky za rady.
Co zkusit přeinstalovat BOINC na vyšší verzi ? Jakou máš teď ?
Mám nejnovější 6.12.33
Na jednom PC jsem se problému zbavil přejmenováním, restartem a přejmenování z5 s tím že jsme PC smazal z BAMu.
Je to dost šílený postup, ale ještě vyzkouším.
Na jednom PC jsem se problému zbavil přejmenováním, restartem a přejmenování z5 s tím že jsme PC smazal z BAMu.
Je to dost šílený postup, ale ještě vyzkouším.
JE to bug nebo featura ?
Kdyz mam pc pres BAM, nemuzu odebrat projekt.
Kdyz mam pc pres BAM, nemuzu odebrat projekt.
Netuším, odebírám bezproblémově na webu BAMu
http://cz.boincstats.com/bam/host_list.php
http://cz.boincstats.com/bam/host_list.php
Hloupě jsem to napsal. Nemůžu odebrat projekt přímo v boincmgr, přes BAM jde.
Nevím zda je featura, ale pokud je to chyba, tak asi jen dočasná. BAM mívá docela často náladová období 
Nemyslim ze by tohle byla zalezitost BAM serveru, ale neco jineho. V MGR je tlacitko zasedle. Ale nejake projekty jej zasedle nemaji 
Tak moje chyba, mám také zašedlé, u všeho. Asi je to opravdu featura, třeba zlobila synchronizace.
Vážení,
omlouvám se, dávám-li to na špatné místo, ale nechci kvůli tomu zakládat nové vlákno.
Nevíte prosím někdo, jak z BAM odstraním projekty, nanichž se již neúčastním?
V BAM se z nich sice odpojím, po provedení synchronizace je v BOINC správně nevidím, zatímco po přihlášení k účtu na BAM je v sekci Moje projekty stále vidím.
Je to standardní chování, nebo se to odstraňuje ještě někde jinde?
Zrovna tak je tomu i tehdy, vstoupím-li přes BOINC Manager na účty jednotlivých projektů, např. milkyway; i tam vidím další projekty, nanichž jsem se účastnil v minulosti, ale které jsem již opustil.
Děkuje Martin.
omlouvám se, dávám-li to na špatné místo, ale nechci kvůli tomu zakládat nové vlákno.
Nevíte prosím někdo, jak z BAM odstraním projekty, nanichž se již neúčastním?
V BAM se z nich sice odpojím, po provedení synchronizace je v BOINC správně nevidím, zatímco po přihlášení k účtu na BAM je v sekci Moje projekty stále vidím.
Je to standardní chování, nebo se to odstraňuje ještě někde jinde?
Zrovna tak je tomu i tehdy, vstoupím-li přes BOINC Manager na účty jednotlivých projektů, např. milkyway; i tam vidím další projekty, nanichž jsem se účastnil v minulosti, ale které jsem již opustil.
Děkuje Martin.
Nevím to 100%ně, ale myslím si že je to featura. Aby byly uchovány historická data.