Jsem psal něco málo na rosette, ale myslím, že by to patřilo sem. Možná to taky patří na smětiště, to já nevím, jen se někomu musím podělit o radost, konečně něco, co chvilku drží a je mezi dobrými články
Reprezentace
Moderátoři: zdespi, Moderátoři
- gigadisk
- Začatečník

- Kontaktovat uživatele:
Reprezentace
Nevím, asi jsem moc aktivní, ale stále se mi drží článek s Boinc na krásném sedmém místě na GP, jo blogy to je něco
http://www.gamepark.cz/BlogyHP.asp
Jsem psal něco málo na rosette, ale myslím, že by to patřilo sem. Možná to taky patří na smětiště, to já nevím, jen se někomu musím podělit o radost, konečně něco, co chvilku drží a je mezi dobrými články
Moc hezký článek. "tlesky,tlesky"
Dle komentářů soudím, že alespoň jednou padl na úrodnou půdu. Když tak přihoď do linků ještě odkaz na http://www.boinc.sk.
Dle komentářů soudím, že alespoň jednou padl na úrodnou půdu. Když tak přihoď do linků ještě odkaz na http://www.boinc.sk.
-
Xenostellar
- Pokročilý

Jo je to pěkný. Třeba se pár gamerů chytne. Jinak tabulku s procesorama máme taky: viewtopic.php?t=1891 
- gigadisk
- Začatečník

- Kontaktovat uživatele:
:)
díky, jinak jsem netušil, že i tady se někde schovávají testy. Mělo to být psáno lehkým stylem, bo já sám o tom moc nevím. Přidávat tam asi už nic nebudu, stejně to brzy zmizne v propadlišti dějin, je jen zázrak, že se to tam tak dlouho udrželo, ale první den byl na první pozici
)
- azor666
- Moderátor II

- Kontaktovat uživatele:
<OT>Test se schovava v sekci Einstain, protoze se vztahuji jenom na Einstaina (a uplne presne, jenom na konrkretni app.). Na jinych projektech by poradi bylo dost jine. "Vedle" to IMHO dost nestasne prezentuji jako "test vykonu v BOINC" a vybrali si k tomu trochu zvlastni app primegridu, ale to sem nepatri.</OT>
Jinak se pridavam k pochvale. Pekny, ctivy, a umisteny na serveru s dobrou navstevnosti a idealni cilovou skupinou. Dobra propagace.
Jinak se pridavam k pochvale. Pekny, ctivy, a umisteny na serveru s dobrou navstevnosti a idealni cilovou skupinou. Dobra propagace.
Správu původního CNT si přivlasnil forest a podniká s ním na své soukromé doméně jinde.
CZ BOINC WIKI
CZ BOINC WIKI
- gigadisk
- Začatečník

- Kontaktovat uživatele:
Asi každá aplikace to má jinak, jen mě trošku zarážel ten výsledek, kde je Necroman docela vysoko a jako to, že má T7600 ? to by mě zajímalo, jaký notebook to má v základní výbavě 
Uprava: ted jsem šel hrát AoE na gamepark a koukám azorek mi pomohl na 2 místo, když mi tam přidal komentář a určo dal i nějaký bodík, díky.
Uprava: ted jsem šel hrát AoE na gamepark a koukám azorek mi pomohl na 2 místo, když mi tam přidal komentář a určo dal i nějaký bodík, díky.
Naposledy upravil(a) gigadisk dne stř kvě 30, 2007 7:07 pm, celkem upraveno 1 x.
- azor666
- Moderátor II

- Kontaktovat uživatele:
Vysoko neni. Ten vykon presne odpovida C@D na 2G33 Hz. Docela dost se to diskutovalo v danem vlakne. U EAH je vykon primo umerny frekvenci. Pro C2D to plati s presnosti +-2,5%. (vic posledni sloupec)
Necroman ve svych prispevcich psalco jsi kupoval za NTB. Nekde se to da (v jeho prispevcich) najit.
Necroman ve svych prispevcich psalco jsi kupoval za NTB. Nekde se to da (v jeho prispevcich) najit.
Správu původního CNT si přivlasnil forest a podniká s ním na své soukromé doméně jinde.
CZ BOINC WIKI
CZ BOINC WIKI