Zajimavosti 2010
Moderátoři: zdespi, Moderátoři
- azor666
- Moderátor II

- Kontaktovat uživatele:
Zajimavosti 2010
Správu původního CNT si přivlasnil forest a podniká s ním na své soukromé doméně jinde.
CZ BOINC WIKI
CZ BOINC WIKI
- azor666
- Moderátor II

- Kontaktovat uživatele:
Asi nejsem ten spravnej co to ma propagovat. S praktickych duvodu (cti sem srab) asi par kroku bez rucniku udelam, navic nektere veci se s rucnikem skutecne bezpecne delat nedaji
.
Správu původního CNT si přivlasnil forest a podniká s ním na své soukromé doméně jinde.
CZ BOINC WIKI
CZ BOINC WIKI
- azor666
- Moderátor II

- Kontaktovat uživatele:
Bezpecny bezpecny. Nejdriv jsem si rucnik malem cestou do prace 2x namotal do bicyklu, v praci pak do vrtacky a navic chtel potvora neustale padat. Nejradeji v situacich kdy je clovek 5+ metru nadzemi... Plus ta sranda, kterou ze vsichni meli. Ale za rok do toho jdu o5zdespi píše:No proto máš ten ručník, aby si byl bezpečný...
CZ BOINC WIKI
CZ BOINC WIKI
- FordPrefect
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
Hmm, zajimavy.
Film jsem nevidel, neznam
Stejne jako musi popirat, ze statni deficit a absence reforem je problem - jinak by je lide nezvolili a prisli by o praci.
(samosebou to jako vzdy odserou obycejni lide a pristi generace).
Film jsem nevidel, neznam
Hmm, no politici jsou zase zivotne zavysli na popirani tehoz.Proè tedy pøed globálním oteplováním varuje tolik vìdcù? Podle Durkina i proto, že jsou na fenoménu globálního oteplování existenènì závislí. Kdyby se upustilo od boje proti ohøívání planety, pøišly by o práci desetitisíce lidí.
Stejne jako musi popirat, ze statni deficit a absence reforem je problem - jinak by je lide nezvolili a prisli by o praci.
(samosebou to jako vzdy odserou obycejni lide a pristi generace).
Hm... pripada mi to jako celkem chaba propaganda vegetarianu.
Ono se staci podivat na bezna ceska jatka, jak se magori vyzivaji v ubijeni prasat i dobytka (a co na to hinduisti ?).
Nasekane na platicku v krame se to libi kazdemu...
Ono se staci podivat na bezna ceska jatka, jak se magori vyzivaji v ubijeni prasat i dobytka (a co na to hinduisti ?).
Nasekane na platicku v krame se to libi kazdemu...
If someone asked me to choose between Metallica and Megadeth, I would say SLAYER...
začínáme přestavbu hotelu sulov a začíná se to bourat vypadá to cool http://www.sulov.cz sekce fotogalerie časem tam bude víc fotek 

- Dericcaster
- Nováček
Na Technetu dnes vyšel zajímavý článek pro příznivce Astrofyziky a vesmíru vůbec.
Podivné kvarkové hvězdy a cesta za čtvrtou prostorovou dimenzí.
Podivné kvarkové hvězdy a cesta za čtvrtou prostorovou dimenzí.