Hmm, jenže moje C2D mi teď táhne celou firemní síť, a nevím jak dlouho to ještě potrvá. Kdybych ho mohl použít, tak to by byla pecka. Pak už by chyběla jen jedna mašina. A na Celeronu M 1,5GHz si RAC neudržím. Kdyby se tak ještě někdo přidal....
Merlin píše:Včera večer nastal onen velký okamžik. Opět jsem nasadil C2D. A do dnešního rána mi Spinhenge nedal ANI JEDINOU WU !!!!!!
Já se z toho p....u.
Co s tím?????
Vybav se zásobou toaleťáku
Vzhledem k tomu, že na serveru je 74k neposlaných jednotek a mně to zrona jednu jednotku stáhlo tak odhaduji, že závada je někde u Tebe. Takže pozastav všechny ostatní projekty, pokud žádný zrovna fungující projekt nemáš, tak zkontroluj nastavení sítě, případně zkus pro test funkčnosti nějaký projekt nahodit (jako testovací doporučuji některý z "krátkých projektů - např. Wep M+2, Chess960).
2Libor: Všechno mám OK. Zatím mi poslal 2 WU !!!! Síť je ready, na té samé mi jede notes, který ale také od včerejška dostává max. po dvou WU naráz. Jenže tomu to nevadí, zato C2D se vyloženě fláká. Nechápu.
Merlin píše:2Libor: Všechno mám OK. Zatím mi poslal 2 WU !!!! Síť je ready, na té samé mi jede notes, který ale také od včerejška dostává max. po dvou WU naráz. Jenže tomu to nevadí, zato C2D se vyloženě fláká. Nechápu.
Koukni do client_state.xml na tyhle údaje:
<on_frac>0.508081</on_frac>
<connected_frac>0.012047</connected_frac>
<active_frac>0.988326</active_frac>
Esli ti comp dlouho stál, budeš tam mít nejspíš nízký hodnoty. Pokud jo tak vypni boinc a ručně tam naper na první dvě místa po čárce 99. Ostatní místa nech jak sou.
Tak jsem přijel z víkendu a koukám že se nám ten team pěkně rozrustá. To jsem rád že se nechává "zblbnout" čím dál víc lidí
Moje nejrychlejší potvora je Athlon 64 3200 na patici 754 a dělá jednotku za 38 minut.Samozřejmě 24/7. Jinak situace je taková že jsme zase 9.,ale to všechno doženem.