BOINC-Spinhenge-Budeme prvni ? :)

Diskuse k ostatním BOINC projektům (beta, alpha verze atp.)

Moderátoři: zdespi, Moderátoři

Odpovědět
zdespi
Moderátor II
Moderátor II

Příspěvek od zdespi »

Nebrečte chlapi,
já postupně dosahuji plánovaného výkonu. Dnes mi další C2D dojel nano. Takže teď je plně na Vaší straně. 8)

A krom toho na RAC se neumírá :lol:
LiborA
BOINC Guru
BOINC Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LiborA »

Res píše:No jo je to průser.Včera mi stál celé odpoledne můj vytuněnej Athlonek.Hned jsem spadnu v RAC o 20 bodíků :twisted:
Já nevím, na co si stěžuješ, jeden komp mi odešel do důchodu (tedy jeho uživatel a nový o BOINCu nechce slyšet :cry: ). Na notebooku odešel pevný disk a nový dosud není. Doma mi manželka zakázala provoz 24/7/365 (po zaplacení nedoplatku za elektřinu ve výši 4tisíce Kč). Na dvouprocerové stanici jsem s přechodem na Win XP zapnul HT (takže se tváří jako 4 jádro), ale zatím se nemohu zbavit pocitu, že výkon o něco klesl - na druhou stranu si nejsem jist, zda v tom nemá prstvy nový boinc 5.8.x a nějaká úprava v kreditovém systému.
Suma sumárum pokles o cca 300 - 400 bodu RAC.
Res
Začatečník
Začatečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Res »

zdespi píše:Nebrečte chlapi,
já postupně dosahuji plánovaného výkonu. Dnes mi další C2D dojel nano. Takže teď je plně na Vaší straně. 8)

A krom toho na RAC se neumírá :lol:
No to je slovo do pranice. Až na ten závěr na RAC se opravdu umírá,zvláště když máme 200 bodíků k 7.místu.
Res
Začatečník
Začatečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Res »

LiborA píše:
Res píše:No jo je to průser.Včera mi stál celé odpoledne můj vytuněnej Athlonek.Hned jsem spadnu v RAC o 20 bodíků :twisted:
Já nevím, na co si stěžuješ, jeden komp mi odešel do důchodu (tedy jeho uživatel a nový o BOINCu nechce slyšet :cry: ). Na notebooku odešel pevný disk a nový dosud není. Doma mi manželka zakázala provoz 24/7/365 (po zaplacení nedoplatku za elektřinu ve výši 4tisíce Kč). Na dvouprocerové stanici jsem s přechodem na Win XP zapnul HT (takže se tváří jako 4 jádro), ale zatím se nemohu zbavit pocitu, že výkon o něco klesl - na druhou stranu si nejsem jist, zda v tom nemá prstvy nový boinc 5.8.x a nějaká úprava v kreditovém systému.
Suma sumárum pokles o cca 300 - 400 bodu RAC.
Jo tak to ti nezávidím. :?
Merlin
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Merlin »

Tak server bude v opravě do pátku. A pak to pojede.

2 Libor: nevím, ale C2D jako dvoujádro vykazuje solidní výsledek sám o sobě. Ale ten můj zmetek furt topí. Takže doplatek za elektřinu kompenzuji úsporou na vytápění pracovny. ( Jak to budu dělat v létě ?? :? )

A díky všem zúčastněným.
LiborA
BOINC Guru
BOINC Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LiborA »

Merlin píše:2 Libor: nevím, ale C2D jako dvoujádro vykazuje solidní výsledek sám o sobě. Ale ten můj zmetek furt topí. Takže doplatek za elektřinu kompenzuji úsporou na vytápění pracovny. ( Jak to budu dělat v létě ?? :? )
Jo argument s topením jsem také použil (mám počítač v nevytápěné ložnici), ale neuspěl jsem :( . Prostě teplo a pohoda rodinného krbu je přednější než boinc :wink: .
azor666
Moderátor II
Moderátor II
Kontaktovat uživatele:

Spinhenge

Příspěvek od azor666 »

S dovolenim jsem to rozekl na 2 vlakna lol. Nazev vam klidne zmenim.

btw uz jste me prekecaly abych se take pripojil, ale napsalo mi to: Message from server: (there was work for other platforms) lol
Správu původního CNT si přivlasnil forest a podniká s ním na své soukromé doméně jinde.
CZ BOINC WIKI
Res
Začatečník
Začatečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Spinhenge

Příspěvek od Res »

azor666 píše:S dovolenim jsem to rozekl na 2 vlakna lol. Nazev vam klidne zmenim.

btw uz jste me prekecaly abych se take pripojil, ale napsalo mi to: Message from server: (there was work for other platforms) lol
Klidně ho tam nech aspoň bude nějaká sranda :D Hmm to byla asi linuxová mašina ne?
zdespi
Moderátor II
Moderátor II

Re: Spinhenge

Příspěvek od zdespi »

azor666 píše: btw uz jste me prekecaly abych se take pripojil, ale napsalo mi to: Message from server: (there was work for other platforms) lol
Spinhenge je jen pro wokna
azor666
Moderátor II
Moderátor II
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od azor666 »

vokna mam 3 dvojitydreveny, bile natreny s hlinikovym kovanim. Ale kamarad ma plastovy a na tech by to chodit mohlo ne ? :)

[moderator ON] BTW pls skuste obecne v tomto treadu (i jinde) pouzivat min citaci, nebo je alespon zkratit na konkretni vetu, na kterou reagujete thx[moderator OFF]
Správu původního CNT si přivlasnil forest a podniká s ním na své soukromé doméně jinde.
CZ BOINC WIKI
Merlin
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Merlin »

azor666 píše:vokna mam 3 dvojitydreveny, bile natreny s hlinikovym kovanim. Ale kamarad ma plastovy a na tech by to chodit mohlo ne ? :)
A já mám o jedno wokno méně, právě jsem jím prohodil klávesnici od toho zk.... zas.... poj.... serveru, co mi teď předali z popravy, protože se z něj zase zahulilo :twisted: . A už nikdy si nekoupím bezdrátovou klávesnici, jenom myš. Ta totiž na drátě byla a sekla mě do kolene. A RAC na Spinhenge se nám zase nezvedne. :cry:
Res
Začatečník
Začatečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Res »

Co to máš za pekáč? :roll:
Res
Začatečník
Začatečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Res »

Další meta prolomena 7.místo v RAC je tady !!! :D
Merlin
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Merlin »

No tak to nemá chybu. Zvládnem 6. místo ? Tam už je to skok o dost RAC.... :?
Res
Začatečník
Začatečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Res »

Merlin píše:No tak to nemá chybu. Zvládnem 6. místo ? Tam už je to skok o dost RAC.... :?
No znamenáto udělat 1000 bodíků.To jsou tak dvě nadupaný mašinky jedoucí nonstop :roll:
Odpovědět